Kişilik & Karakter Sürekli gözünü dikip bakan erkek sapk mıdır yoksa hoşlanıyor mudur hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gülümsüyo bide ayyyy gözleriyle yiyor beni resmen Güncellemeler1 yıl Ortalama tipli eğitimli birş yani sapık gibi değil ama Sürekli gözünü dikip bakan erkek sapk mıdır yoksa hoşlanıyor mudur hangisi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. sapıktır belki de 0 0 Yorumla
Hayalperestman34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bakmanın da bir adabı var. Normal göz göze gelinebilir. Ama hayvan gibi alttan yukarı süzüp canım canım da tebessüm ediyor ise niyeti kötüdür. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Süzmüyor gözlerime bakıyorsa sadece Yorumla Hayalperestman34 1 yıl O zaman hoşlanmış olabilir Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hoşlanan erkek öyle yiyecekmiş gibi bakmaz. Daha doğrusu bakmaya bile çekinir. 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gerçekten seven insan naifçe bakar.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O da naifçe bakıyor ama sürekli bakıyırr Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Mesaj veriyor seni istiyorum diye 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sapık birisine benziyor 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sapiktir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sapıktır belki de
Bakmanın da bir adabı var. Normal göz göze gelinebilir. Ama hayvan gibi alttan yukarı süzüp canım canım da tebessüm ediyor ise niyeti kötüdür.
Süzmüyor gözlerime bakıyorsa sadece
O zaman hoşlanmış olabilir
Hoşlanan erkek öyle yiyecekmiş gibi bakmaz. Daha doğrusu bakmaya bile çekinir.
Gerçekten seven insan naifçe bakar..
O da naifçe bakıyor ama sürekli bakıyırr
Mesaj veriyor seni istiyorum diye
Sapık birisine benziyor
Sapiktir