Hepimizde yaşamışızdır birine suçlayan insan bir gün kendisine de başına gelir. Yaşadığın şey yaşamadan ölmez derler. Ben suçlandım yaşadım ilahi adalete güveniyorum.

Haksız yere suçlanmak kadar insanın ruhunu yaralayan pek az şey var.
Hepimizde yaşamışızdır birine suçlayan insan bir gün kendisine de başına gelir. Yaşadığın şey yaşamadan ölmez derler. Ben suçlandım yaşadım ilahi adalete güveniyorum.

Haksız yere suçlanmak kadar insanın ruhunu yaralayan pek az şey var.
Çok suçlandım. Zor cidden. İnsan kırılıyor ve çok öfkeleniyor. Biraz zaman geçince ise daha güçlü hissediyorum. O suçlayanlarsa oldukları yerde saymaya devam ediyorlar, hepsinin canı cehenneme.
Evet, haksız yere suçlandığım zamanlar oldu ve gerçekten insanı en çok yıpratan şeylerden biri. Kendini savunsan da bazen karşındaki kişi inanmak istemediği için ne söylersen söyle boşa gidiyor. O an içinde sıkışıp kalmış gibi hissediyorsun, özellikle de suçlanmayı hiç hak etmediğini bildiğinde. Ama zamanla öğrendim ki, bazı durumlarda susmak ve zamanın her şeyi ortaya çıkarmasını beklemek en iyisi. Çünkü gerçek er ya da geç ortaya çıkıyor ve asıl önemli olan benim kendimi nasıl bildiğim, vicdanımın rahat olması.
Yapmadığım şeyler için suçlandığım oldu tabi ki. Burada önemli olan hangi konuda ve kim tarafımdan suçlandığım olur. Sevdiğim birisi tarafından suçlanmak daha çok aralar. Konu da aynı oranda önemlidir.
Ben kıza bir şey yapmadım kendi kazık atmak istedi attı benle bir alakası yok çocuk onu terketti o yüzden zaten beni kaale almadı çıktığında ben zaten kızdan şüphelendim ilkten yani ben ağlatmadım onun zoruna gitti çocuk onu terketti diye kuzen olayında da suçlu ben olmuş gibiyim ama desem de hiç bir şey değişmezdi belki de daha beteri olurdu Allah korusun
Cevap
7Cevap
Evet geçmişte suçlandım tabi ki de o kadar çok ki hatta sayısını unuttum. Allah onları bildiği gibi yapsın deyip yoluma baktım her defasında.
Kaç defa oldu hatırlamıyorum bile, bazıları kabul ediyor hatasını zor da olsa ama bazıları Allahlık
Evet yaşadım ve Allah'a havale ettim
Evet maalesef oldu sitede bir dedikodu çıkmış biri de üstüme atmış sonradan haberim oldu. Ve o kişiyi tanımıyordum bile, özellikle ara bozmak hedef 🎯 şaşırtma maksadıyla sakin olanları olaylarına karıştırıyorlar anlaşılan. 😄
Evet suçlandım ayrıca ailem de ağzını açıp benim kızım yapmaz demedi her zamanki gibi iftira atan en yakın arkadaşımdı bi de
Bu sadece haksız yere suçlanmalarin bi tanesi ve evet gerçekten çok yıpratıcı bi şey
Oldu evet ama sonucunda kaybeden onlar oldu ben kazandım ilahi adalet tokmağını indirdi felekleri şaştı..
Yaşadığım zmnlar olmuştur, oluyor da bazen.. ama hissettiğim andan itibaren müsade etmem buna
Evet haksız yere suçlandığım oldu. Her zaman ilahi adalete bıraktım ve neticesini de gördüm..
Ahahahahhahaha evet çocukluk arkadaşlarımdı. Şimdi yalvarıyorlar.
Çok iğrenç bir durum sonrasında haklı çıktığımda o gözlerindeki pişmanlığı görür eyvallah der muhabbeti keserim
Evet ama günüde de çıkıyor gerçekler çok şükür
Haddi hesabı yok maalesef
Evet suçlanmıştım.
Neyle suçlandın
Çocukken yaşadığım şeyler
Mesaj gönderemedim istersen mesaj gönder anlat
Geçmiş geçmişte kaldı böyle şeyleri takmıyorum
Merak ettim sadece dinlemek isterdim
Gerek yok bence değmez. :)
Mesaj bekliyorum 😊
Oldu
Cookkkkkkk