Güncellemeler
1 yıl
Kadınlar cilt bakımına mı para harcasın saçlarına mı makyajına mı kıyafetine mi takısına mı derken bide bu nonoşlar çıktı ortalığı karıştırıyorlar
Güncellemeler
1 yıl
30 yaşına gelip çalışıpta kendini geliştirememiş erkekler zırlamasn fakirseniz evlenmeyin bu kadar basit
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hormonları bozuktur
Karakter meselesi adam sevdiği kadına hesap ödetmez ama hesap illaki erkek öder diye bir kaide yok oda öder bende öderim umarım bulacağım kişi popüler kapitalist biri olmazda birlikte masrafsız eğlenceli geçiririz hayatımızı akskwkskwkskw
Yeni yetme erkeklerin dişil enerjisi daha yüksek kadınlarda eril enerjilerini yüksek tutuyorlar bu yüzde erkeklerin eksiğini tamamlamak için.
Yeni yetme değil 30 35 yaşlarındaki erkeklerde aynı feminzim diye tutturmuşlar bence nonoşluk
Bazı insanlarda yaş önem taşımaz 50 yaşında hala ergenlikten çıkamamış insanlar var.
Haklısın o da doğruu
O yüzden seçim yaparken önce karakterine odaklanmalısın karakteri seni tatmin etmiyorsa yakışıklılık hiç önem taşımaz.
Haklısın zaten ama bazıları başta rol yapıp sonradan belli ediyor kendini dikkatli olmak lazımm
Rol yapan erkek modeli kendini hemen belli etmesede belli bir sürede rol yaptığı belli olur gözlemlemek lazım bazı sınavlara sokmak lazım..
Kerimcan gibi olmaya çalışıyorlar anlıcagın para için 😂😂
Sizin yüzünüzden feminizm eşitlik zart zurt dediniz işinize gelince eşitlik filan al işte 🖕🖕🖕🖕🖕
Kudr
Ücretin ne kadar
Ay hepimiz mi kadın olduk ayol sen ye hesabı ben öderim asko
Öyle olmayanlarda var ama çogaliyor evet. Amac zaten nesli bozmak
kadınların hepside şahmeran oldu.. paraavcısı oldu... kadın m ıbunlar
leş iyyiyivciler
Katılıyorum sonumuz iyi değil
Bunu hakediyorsunuzzz istediğiniz oldu sonunda
Kezbanin teki bu ya işine gelmeyince yorum kaldırıyor 😂😂😂😂😂
@eternity-a işim gücüm yok nonoşlarla mı tartışıcam Allahını fakiri seni kim napsın götüme takmam
@eternity-a 40 yaşına gelmiş bi bk olamamış hala kadından para bekliyor hem yaşlı hem fakir seni kim napsn
Zengin seni napsın evde kaldın kızımmm
Aynen o yüzden zenginleri bile beğenmediğim zaman reddediyorum asıl evde kalan sizsiniz bizim her zaman seçeneklerimiz bol zırlayın şimdi bye💅💅💅
Size kimse vurmaz bile hem yaşlı hem fakirsiniz kimsenin umrunda olmayanlar topluluğu sizi kudurtmak hoşuma gidiyo😅😅
Ben senin soruna cevap verdim ayrıca evlenip niye hayatımi bi kadına mahkum edeyim. Manyak mıyım ben paramı senin cinslerin yiyeceğine kendim yiyorum 😂 bunun gibi tipler şöyle hergun başka arabayla alınca direk indiriyorlar yelkenleri galerici olunca sorun olmuyor kezban 😂
@eternity-a he dede tm dede sen kraliçesin tm he
He öyleyiz öyle kezbancim sen devam et bu mantıkta sonra aldatilinca ben aldatıldım deme ama bak hayatında aldığın kişilere dikkat et he bide bu kadar hazimsiz olma
@eternity-a he dede aynen
Ben halen erkegim 18 lik yilanimla😂😂
Haklısın bir ayol demedikleri kaldı.