Kişilik & Karakter Eve gelen usta durduk yerde bana sarıldı bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ciddiyim bi anda sarıldı afalladım gittikten sonra aklım başına geldi sinirlendim bide sonradan yine beni aradı açmadım işi bitmişti zaten Eve gelen usta durduk yerde bana sarıldı bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. normal değil sence normal mi? taciz etmiş 0 0 Yorumla
balzade Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Normal olsa sen de sarılırdın kızım niye normal olsun taciz etmiş işte 3 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sence normal mi tabiki değil sadece sarildiysa iyi kurtulmuşsun 2 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Taciz bu neden sessiz kaldın yüz bulup aramış bi de şikayet etsene 0 0 Yorumla
BÜYÜKSEVERMİSİN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Şikayetçi ol srfsiz adamdan. Ne hakla sarıldı sana ne münasebet 0 0 Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl fantezi dünyan geniş 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hee işim gücüm yok buradaki slklara soru uydurcam Yorumla Gökhan000303 1 yıl Olabilir neden olmasın kimin ne fanrazileri var bı bilsen Yorumla Soran 1 yıl Bensizin gibi ml değilim aklım var Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. Normal kanı kaynamış kucaklasaydın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hoşunada gitmiş sanki... 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır4 gitmedi sinirlendm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Soran 1 yıl Yaşım büyük koçum hayırdır Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ohaa 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Ghostrider1981 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. Ne ustadıydı 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. Evde kim vardı 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha neler 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden acaba 😂 0 10 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üstünde ne vardı senin Yorumla Soran 1 yıl Kapkalın giymiştim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla tahrik eden bi yanın var demekki Yorumla Soran 1 yıl Üstümdekiler ne alaka böyle herşyden tahrik olan erkekler şerfsiz orsp çocuğu yoksa bende bi sorun yok Yorumla Soran 1 yıl Aferim böyle gizlenirsin işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Edepsiz biriyle konuşmak istemem Yorumla Soran 1 yıl Doğruları söylüyorum yarrm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eline verseydi keşke senin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben senin eline veriyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek olduğun ortaya çıktı 😂 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Yabanci_meMiS Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Delirtin onu cünkü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bişy yspmadm Yorumla Yabanci_meMiS 1 yıl Guzelsin cünkü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
normal değil sence normal mi? taciz etmiş
Normal olsa sen de sarılırdın kızım niye normal olsun taciz etmiş işte
Sence normal mi tabiki değil sadece sarildiysa iyi kurtulmuşsun
Taciz bu neden sessiz kaldın yüz bulup aramış bi de şikayet etsene
Şikayetçi ol srfsiz adamdan. Ne hakla sarıldı sana ne münasebet
fantezi dünyan geniş
Hee işim gücüm yok buradaki slklara soru uydurcam
Olabilir neden olmasın kimin ne fanrazileri var bı bilsen
Bensizin gibi ml değilim aklım var
konulu film mi çekiyorsun trollcan
Normal kanı kaynamış kucaklasaydın
Kesin sarılmıştır kanka
yok daha memememeler göxlxlx
Hoşunada gitmiş sanki...
Hayır4 gitmedi sinirlendm
Yaş kaç senin
Yaşım büyük koçum hayırdır
Normal olmadığı belli değil mi
Tatli niyetine birde mikseydi
Aaa sapık mı
Ohaa
Ohh sende sarıl ne güzel memleket😀😀
normal
normal degıl sapıklık bıldıgın
Tesisatci p. rnolari i cok izlemis demekki
Şikayet et polise
Ne ustadıydı
Evde kim vardı
Daha neler 😂😂😂
Hayal gücün iyi
Neden acaba 😂
Üstünde ne vardı senin
Kapkalın giymiştim
Valla tahrik eden bi yanın var demekki
Üstümdekiler ne alaka böyle herşyden tahrik olan erkekler şerfsiz orsp çocuğu yoksa bende bi sorun yok
Aferim böyle gizlenirsin işte
Edepsiz biriyle konuşmak istemem
Doğruları söylüyorum yarrm
Eline verseydi keşke senin 😂
Ben senin eline veriyim
Erkek olduğun ortaya çıktı 😂
Değil
Sonra daaaa sczöjc
Nası sarıldı
Delirtin onu cünkü
Bişy yspmadm
Guzelsin cünkü