Yani şaşırdım isteksizdm zaten buluşmaya bir şeyler yedik ictik limonata vs ve doğru insan olmadığını kanıtladı zaten şu an yollarımızı ayırdık ama onunla buluştum eve geldi kustum durup dururken
Güncellemeler
1 yıl
Cinsellikle alakalı bir soru değil etiket neden yanlış
İlk buluşmadan sonra eve geldim ve kustum bu bir işaret miydi?
Buluşmadan sonra biraz düşünmek için zaman vermen lazım hem sen hem o sonuçta insan hayatına birini aldığı zaman onunla evlilik düşünüyor. Hemen suçlamamalısın ki çocuk sana kötü bir şey de yapmamış sonuçta efendi gibi oturmuşsunuz limonata içmişsiniz bu onu kötü bir insan yapmıyor
Anlıyorum kötü bir şey yapmamış evet ama çocuk yaşta değiliz sonuçta 25 üstündeyiz ikimizde ve buluşmaya kadar iletişim kuran adam buluşmadan sonra kesti kadın olarak beklemem suç değil değil mi? Hani tatlı bir mesaj eve gittin mi ya da bugün için teşekkür ederim tekrarlariz veyahut hoşlandım gbisinden ama yok ne mesaj ne arama bende atmadım eni sonunda attım ne oldu gbisinden asla dönmedi 1 gün boyunca bende takipten çıkardım bir insan bu kadar vurdumduymaz olmamalı karşısında ki kadına öyle değil mi :)
Çocuk belkide tecrübesiz bilmiyor ne yapacağını sen kendince haklı olarak tepkini vermişsin tabikide adımı karşı taraftan bekliyorsun. Ama çocuğa da biraz zaman tanı kendince düşünüyor olur mu diye geri dönerse de suçlama akışına bırak olursa nasip olmazsa Kader
Hiç masumane birine benzemiyordu oturduğum gibi sen bu burcusun gibi gibi şeyler söyledi ki aklı başında biri bir mesaja dönmesi zor değil ha aklı karışık ise dedin aklım karışık bana zaman tanı bu kadar basit
Dedim ya belki de tecrübesiz kadınlara nasıl yaklaşacağını bilmiyordur Türkiye'deki erkeklerin %60'ı kadınlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor çünkü hiç çevresi yok hep erkek arkadaşları olmuş bundan dolayı bir kızla konuştuğun zaman eli ayağı titriyor. Sonuçta seninle buluşmuş ondan sonra düşünüyor olur mu diye veya utandı çekindi Ama sen dediğim gibi taviz verme haklısın çünkü adımı karşı taraftan bekliyorsun yazmamakla iyi yapmışsın gerisi onda bir hafta daha bekle eğer bir haftaya geri dönerse düşünmüş ve doğru kişi olduğuna inanmıştır. Ama bir ay sonra falan yazarsa demek ki seni ihtimal olarak görmüş gece başka kişileri aramış olmayınca sana dönmüş demektir
Takipten çıkardım ve ona bile tepki vermedi bir erkek istediği kadına kendini kaybettirecek davranışlar sergilemez asla dediğim gibi çokta güzel kahkaha atıp sohbet ediyordu ben ise suskun kaldım kendi bileceği iş dönse bile devam edemem çünkü bu şekil davranan bir adamla yola çıkılmaz
Yani sen bilirsin belki de dediğim gibi geçerli bir sebebi vardır. Bir hafta zaman tanı eğer geri dönerse sor eğer anlattığı şey kafana yatarsa devam edersin yatmazsa sonuçta senin de hayatın var böyle konularda mantık devreye giriyor
Yani iki gün çok kısa bir süre keşke takipten çıkmasaydın belki de geçerli bir sebebi vardı şimdi sen onu beğenmedin ondan dolayı takipten çıkmış algısı oluşmuş olabilir çocuk da
Hayır tabii ki de mesaj attım ona ne oldu iletişim kesildi dedim yazsaydı cevap verseydi bana beğenmeyen bir insan kalkıp yazar mı Ya da merak eder mi Hayır direkt çıkarırdı gelir gelmez
Tamam doğru söylüyorsun ama aradan bir buçuk gün geçmiş belki de geçerli bir sebebi var en az 1-2 gün daha beklemeliydin diye düşünüyorum ondan sonra gelmezse zaten gerekeni yap gelirse de sor baktın anlattığı şey kafana uymadı yine ayrıl
Ya Allah aşkına bir mesaj ya zor değil ya evetsin ha hayır bunun düşünme zamanı mı olur bak mesela kafamda oluşmuştu benim bir şeyler evet istiyordum ama karşidan bir şey gelmedi istenmedigimi anladım bu basit yani
Aynı şeyleri söyletiyorsun ama bana diyorum ki sonuçta ilk buluşmanız ikiniz de olgun insanlarsınız karşı tarafta düşünüyor kendince olur mu olmaz mı diye sonuçta insan bir defa evleniyor tamam belki mesaj atmadı belki de tecrübesiz birisi heyecanlandı ne yapacağını bilmiyor. Cumartesi günü buluşmuşsunuz dün pazarda daha pazartesi sabahına yeni geldik bu kadar erken karar verme
Ben savunmadım sadece bu kadar üzerine gitme daha yeni görüştünüz hemen sıkma yani keşke takipten çıkmasaydın ama çıkmışsın eğer zaten seni çok seviyorsa gelir durumunu anlatır zaten
Demekkki senin fazla yüz vermemen ve herkes gibi ilk günden yakın davranmadigin için o canım da seni başkalarıyla karıştırdı ve amacına ulaşamadığı için kayıp gitti bence en iyisi olmuş senin adına
Yine diyorum işte sebebi bu bence senin ona yüz vermemen ve senin nasıl karakterde olduğunu anlamış uzatmak istememiş nasıl olsa istediğini alamicağini çözdü
Bi görseydin o kdr hanım hanimcikta giyinmiştim ki beyaz üst mavi kot elbise uzun böyle açık saçık bir yerim yoktu tatlı tatlı sohbet ettim ama yok nerde eksikli kaldım anyalamdm
Galiba haklısın çünkü limonata ve pasta yedim bir iki çatal ondan sonra eve geldim oturdm az yemek yedik annemle bi anda kötü oldum kustum ve cumartesi gününden beridir bana yazmasını bekliyorum en son dün akşam ben yazdım ona bile yanıt yok hala
Hiçbir şey olmadı kalabalık ortamdaydk zaten karşılıklı oturduk ve ben eni sonunda mesaj attım ne oldu gbisinden ona bile cevap yazmadı 1 gün boyunca bende sildim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Buradakileri pek fazla ciddiye alma çoğu hayatlarında değer görmemiş insanlar
Buluşmadan sonra biraz düşünmek için zaman vermen lazım hem sen hem o sonuçta insan hayatına birini aldığı zaman onunla evlilik düşünüyor. Hemen suçlamamalısın ki çocuk sana kötü bir şey de yapmamış sonuçta efendi gibi oturmuşsunuz limonata içmişsiniz bu onu kötü bir insan yapmıyor
Anlıyorum kötü bir şey yapmamış evet ama çocuk yaşta değiliz sonuçta 25 üstündeyiz ikimizde ve buluşmaya kadar iletişim kuran adam buluşmadan sonra kesti kadın olarak beklemem suç değil değil mi? Hani tatlı bir mesaj eve gittin mi ya da bugün için teşekkür ederim tekrarlariz veyahut hoşlandım gbisinden ama yok ne mesaj ne arama bende atmadım eni sonunda attım ne oldu gbisinden asla dönmedi 1 gün boyunca bende takipten çıkardım bir insan bu kadar vurdumduymaz olmamalı karşısında ki kadına öyle değil mi :)
Çocuk belkide tecrübesiz bilmiyor ne yapacağını sen kendince haklı olarak tepkini vermişsin tabikide adımı karşı taraftan bekliyorsun.
Ama çocuğa da biraz zaman tanı kendince düşünüyor olur mu diye geri dönerse de suçlama akışına bırak olursa nasip olmazsa Kader
Hiç masumane birine benzemiyordu oturduğum gibi sen bu burcusun gibi gibi şeyler söyledi ki aklı başında biri bir mesaja dönmesi zor değil ha aklı karışık ise dedin aklım karışık bana zaman tanı bu kadar basit
Dedim ya belki de tecrübesiz kadınlara nasıl yaklaşacağını bilmiyordur Türkiye'deki erkeklerin %60'ı kadınlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor çünkü hiç çevresi yok hep erkek arkadaşları olmuş bundan dolayı bir kızla konuştuğun zaman eli ayağı titriyor.
Sonuçta seninle buluşmuş ondan sonra düşünüyor olur mu diye veya utandı çekindi Ama sen dediğim gibi taviz verme haklısın çünkü adımı karşı taraftan bekliyorsun yazmamakla iyi yapmışsın gerisi onda bir hafta daha bekle eğer bir haftaya geri dönerse düşünmüş ve doğru kişi olduğuna inanmıştır. Ama bir ay sonra falan yazarsa demek ki seni ihtimal olarak görmüş gece başka kişileri aramış olmayınca sana dönmüş demektir
Takipten çıkardım ve ona bile tepki vermedi bir erkek istediği kadına kendini kaybettirecek davranışlar sergilemez asla dediğim gibi çokta güzel kahkaha atıp sohbet ediyordu ben ise suskun kaldım kendi bileceği iş dönse bile devam edemem çünkü bu şekil davranan bir adamla yola çıkılmaz
Yani sen bilirsin belki de dediğim gibi geçerli bir sebebi vardır. Bir hafta zaman tanı eğer geri dönerse sor eğer anlattığı şey kafana yatarsa devam edersin yatmazsa sonuçta senin de hayatın var böyle konularda mantık devreye giriyor
Cumartesi gününden bu yana konuşamıyoruz işte bakalım
Yani iki gün çok kısa bir süre keşke takipten çıkmasaydın belki de geçerli bir sebebi vardı şimdi sen onu beğenmedin ondan dolayı takipten çıkmış algısı oluşmuş olabilir çocuk da
Hayır tabii ki de mesaj attım ona ne oldu iletişim kesildi dedim yazsaydı cevap verseydi bana beğenmeyen bir insan kalkıp yazar mı Ya da merak eder mi Hayır direkt çıkarırdı gelir gelmez
Tamam doğru söylüyorsun ama aradan bir buçuk gün geçmiş belki de geçerli bir sebebi var en az 1-2 gün daha beklemeliydin diye düşünüyorum ondan sonra gelmezse zaten gerekeni yap gelirse de sor baktın anlattığı şey kafana uymadı yine ayrıl
Yazmak isteyen yazar kendisini açıklamak isteyen açıklar bir şey diyemem sıkıldım çünkü yedekte durur gibi
O zaman hayırlısı yapacak bir şey yok
Evet herkesin zamanı kendisine değerlidir günlerce yazmasını keyfini mi beklicem durumlarima bakmasını biliyor
Olursa nasip olmazsa kadar her zaman bu modda ol gidenler için üzülme ama her zaman dediğim gibi karşı tarafa düşünme zamanı ver sıkma
Ya Allah aşkına bir mesaj ya zor değil ya evetsin ha hayır bunun düşünme zamanı mı olur bak mesela kafamda oluşmuştu benim bir şeyler evet istiyordum ama karşidan bir şey gelmedi istenmedigimi anladım bu basit yani
Aynı şeyleri söyletiyorsun ama bana diyorum ki sonuçta ilk buluşmanız ikiniz de olgun insanlarsınız karşı tarafta düşünüyor kendince olur mu olmaz mı diye sonuçta insan bir defa evleniyor tamam belki mesaj atmadı belki de tecrübesiz birisi heyecanlandı ne yapacağını bilmiyor. Cumartesi günü buluşmuşsunuz dün pazarda daha pazartesi sabahına yeni geldik bu kadar erken karar verme
E dur bakalım cidden atacak mı gerçekten merak ediyorum senide bilgilendiricem o kdr savundun ki onu
Ben savunmadım sadece bu kadar üzerine gitme daha yeni görüştünüz hemen sıkma yani keşke takipten çıkmasaydın ama çıkmışsın eğer zaten seni çok seviyorsa gelir durumunu anlatır zaten
Aramızda sevgi olusmamisti 5 6 gündür konusuyodk yeni buluştuk dediğim gbi beklicem bakalım cidden atacak mi
Ilk basta çok iyi biri olduğunu belirtmek isterim. sadace seni kırmak istemem asla ve umarım her şey gönlünce olur.
Bunu yazdı sabah bende cevap vermedim
Demek ki neymiş hiçbir şeyi yanlış anlamıyor muşum
Midenin bulanmasinin sebebi neydi peki?
İşte bilmiyorum
Sonuçta birşeyler yaşamadın?
Hayır asla
Ozaman cocugun hâl ve hareketleri yeterince tiskindirmis seni
Bilmiyorum olabilir de diyorm ya buluştk ondan sonra beni hiç takmadı ne yazdı ne mesaj atti
Demekkki senin fazla yüz vermemen ve herkes gibi ilk günden yakın davranmadigin için o canım da seni başkalarıyla karıştırdı ve amacına ulaşamadığı için kayıp gitti bence en iyisi olmuş senin adına
Öyle mi diyorsun bana dedi hassas birisin ve iyi bir kizssn ama dediğim gbi asla yazmadi bana hic
Benim düşüncem o özür dilerim ama bunu çıkardım yanı
Yok anlayabiliyorum tabi suanlik devir bu şekilde çünkü bunun dışında asıl sebebi bilemiyorum
Yine diyorum işte sebebi bu bence senin ona yüz vermemen ve senin nasıl karakterde olduğunu anlamış uzatmak istememiş nasıl olsa istediğini alamicağini çözdü
Bi görseydin o kdr hanım hanimcikta giyinmiştim ki beyaz üst mavi kot elbise uzun böyle açık saçık bir yerim yoktu tatlı tatlı sohbet ettim ama yok nerde eksikli kaldım anyalamdm
Senin eksikliğin yok bence bak ne güzel de tarif ettin aslında kendini bence takılma bu kadar den kendinden eminsen nasibin bulur gelir alır seni
Bende bekliyorum ve umarım bulur
Sen merak etme bulur bulur şu üzerinde ki düşünceyi ve sıkıntıyı düşünme gerisi çorap söküğü güzellik
Sence onun haklı bir yani varmıydı
Daha fazla burdan devam etmesek olur mu?
limonatanın içine hap atmıştır
Hayır cafedeydik öyle bir şey mümkünati yok
yarım ekmek arası tavuk döner mi ısmarladı sana 😀
Hayır be yemek tarzı bir şey yemedik pasta ve limonata
o zaman pasta bozuktur
2 çatal batırdım minik bir şekilde o kdr da etkilemez diye düşünüyorum
sen düşünüyorsun da bozuk pasta bunu düşünmez
Eee ona niye bir şey olmadı olsaydı yazardı mideni bozdu mu seninde diye o çok yedi
bozuk gıda herkesle aynı etkiyi yapmayabilir 10 kişi yesşn üçü zehirlenir 7'sine Bir şey olmaz ya da bu oran değişebilir
Anladım bilmiyorum yani sebeb neydi tam olarak eve geldim oturudm aniden kustum
kuytu köşede arabada vesaire bir yerde ağzınla başka yaramazlık yapıp çıkan sonucu yutmadıysan, pastalardır
Hayır dedim ya kalabalık cafede buluştuk ve ben asla öyle şeyler yapmadım yapmam da
yapacağın gün gelecektir o ayrı bir konu da.. o zaman burada tek suçlu pasta
Evet oda kocama yaparım
Ek olarak pasta mı bilmiyorum ama kolay kolay kusan biri değilim ve aniden böyle oldum
pastadır pasta öbür konu hakkında da büyük konuşma;)) kocandan önce de birisine yaparsın şaşar kalırsın
Neden yapayım benim aklım yok mu?
kızlar ne alakası var. zaman zaman hayalinde ne kadar çok istediğini inkar edemezsin
Yanlıştan çabuk dönmüşsün
Öyle mi diyosn
Zaten zihnin ve vücudun yanlış olduğunu sana söylemiş
Galiba haklısın çünkü limonata ve pasta yedim bir iki çatal ondan sonra eve geldim oturdm az yemek yedik annemle bi anda kötü oldum kustum ve cumartesi gününden beridir bana yazmasını bekliyorum en son dün akşam ben yazdım ona bile yanıt yok hala
Bisiler mı yaptı
Hayır ama bir daha yazıp aramadi
Sıcak gelmedi mi sana
Hayir ya aslında ısınmaya çalışıyordm işte yazmamasi sormamasi nasıl biri olduğunu gösterdi az cok
Belki senden bekledi buluşmada neler oldu bilmiyorum yakınlık temas vs
Hiçbir şey olmadı kalabalık ortamdaydk zaten karşılıklı oturduk ve ben eni sonunda mesaj attım ne oldu gbisinden ona bile cevap yazmadı 1 gün boyunca bende sildim
Ergen miydi enteresan hakkında hayırlısı bizde de benzeri olmuştu 4 5 saat AVM de alışveriş yapmıştı
İnanın bilmiyorum bekledim atmadı kadın olarak beklerdim yani en azından bir açıklamaya hakkim vardi
Çekim hissetti ve içinde patladı sinir mı yaptı ama nereden bakarsan bak tutarsız
Neden sinir yapsın ki onu anlayamadım
Ya nasıl desem burdan
Daha sağlıklı olur
Bekliyorum
olabilir
orak oldu mu
Orak ne
orall
Farkettiysen bir şey yaşamadım diyorm cafede buluştuk
kusman onunla alakalı değil desene
Ama sebeb yok ki
hmm anladım