İsteyen bu vakitlerde kendi için ne yaptığını ve bunun yeterli olup olmadığını da yazabilir :D

İsteyen bu vakitlerde kendi için ne yaptığını ve bunun yeterli olup olmadığını da yazabilir :D

Gün içinde kendime ayırdığım vakit, o günün yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor. Bazen gerçekten kendime zaman ayırıp kafamı dinleyebiliyorum, bazen de koşturmacadan buna fırsat bulamıyorum. Ama ne kadar yoğun olursam olayım, en azından kısa bir an bile olsa, kendimle baş başa kalmaya özen gösteriyorum. Bazen bir müzik açıp düşüncelere dalmak, bazen sevdiğim bir şeyle uğraşmak ya da sadece biraz sessizlikte kalmak bile bana iyi geliyor. Kendime vakit ayırabildiğim anlar, günü daha anlamlı ve dengeli hissetmemi sağlıyor.
Gündüz çalışıyor olduğuma göre , akşam saatlerinde ayıra biliyorum , hafta sonu evde tüm gün ama yetmiyor oda.😮💨
Cevap
5Cevap
Cok vakit yürüyüş spor kitap derken bir de mobil legendde milletin kafasını gözünü kestim rahatladım xd
Bizim Türkler yokken alındı onlar gelince lose yenilip durdum sinir hastası olup çıktım oyundan 🤣🤣
Onlar yüzünden şeytan çekirdek çatlayıp bizim oyunu izliyor cehennem garanti belgesi alacağım 🤣🤣
Kesin varlar onden bilet almış geçen birisi öyle diyor 🤣
Ooo neleri var 🤣
Ya bu sürekli değişiyor aslında bazen tüm gün bazen 3-4 saat bazen de hiç vakit ayıramadığım zamanlar oluyor
O da doğru kdkdkdk
Şu aralar ful kendime uyuyarak vakit ayırıyorum ama artık okul açıldı bana uykular haram olacak gibi😅
Yatak bırakmıyor ayrılamıyoruz zlslkxxkx
Bırakmak için sebebim yok şu an slslxkdld
Bu gün pazar yatış is coming
Bazen hiç yetmiyor ve bazen de fazla geliyor dfsjdks Kendime ayırdığım vakit o günün yoğunluğuna bağlı değişiyor.
Kendime izinli günlerim hariç nadiren vakit ayırabiliyorum
Kendim kendime nasıl bişey ayırabiliriz nerden baksan saçmalık
Kendi kişisel gelişimin veya ihtiyaçlarına zaman ayırdığında zaman ayırmış olmuyor musun?
A kişisinin Temel ihtiyacı hobileri olabilir B kişisinin Temel ihtiyacı Sosyallik olabilir
Sen evden çıkarsın işe gidersin, toplu taşıma kullanırsın
yapma zorunluluğun olduğu başka şeyler vardır
kendine ayırmadığın zamanlardır bunlar
kimine göre kitap okumak
eline bir fincan kahve alıp düşünmek, öz eleştiri yapmak
kimine göre
sportif aktiviteler
ama nerden bakarsak bakalım saçmalık :D
Bayağı aşırı şu an da
3-4 saatten fazla vakit ayırıyorum. Fazlasıyla yetiyor. Sjdndn
5 saat tek ayırabiliyorum ama sana işteyken 7/24 kanka biliyosun jsjsjsjsj
İşim yokken tüm gün😄 ama işim varsa da 1 2 saat ayırmaya çalışıyorum
3saat ayirabiliyorum 1saatini kisel bakım 1saatini kitap okumaya 1saatini de istediğim herhangi bir şeyi seyretmek için ayırıyorum
Teşekkür ederim
çoğu benim işsiz olunca 🤣
kötü biri olsam seni istifaya teşvik ederdim
etme 🤣
Tamamen kendime vakit ayırıyorum skfjsjds
Max 1-2 saat, kurs olmasaydı 4-5saat
Bir iki aydan sonra bitiyor
Hayır ondan sonra bile istediğim kadar ayıramam belli işlerim var 🙃
Anladım jsjsn
Bu ara baya ayırıyorum
Resmen bütün gün kendimleyim bi süredir
su aralar coookk