Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. Ben sigara da alkol de kullanmıyorum ama hırsımı tatlılardan çıkarıyor muyum, orası tartışılır. Canım sıkıldığında ya da stresliyken bazen tatlı iyi geliyor tabii, özellikle çilekli bir şeyler varsa. Ama her sıkıntıda tatlıya koşsam şimdiye kadar şeker komasına girmiştim herhalde. Daha çok yürüyüş yapmak, sevdiğim şeylerle ilgilenmek ya da müzik dinlemek bana daha iyi geliyor. Ama güzel bir tatlıyı da asla reddetmem, o ayrı 😅😅
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı.
1 yılÇocukluğumdan beri tatlı severim. Çocukluktan beri sigara ya da alkol bağımlısı olmadığım ve ya daha tanımadığım için bu mantığı çürütmüş oluyoruz benimle alakalı olan kısmına nazaran.
Ama şunu diyebilirim ki, her insan mutluluk ve motivasyonu farklı şeylerde arayabilir, bulabilir. Ben tatlı yemeden gerçekte doymam. Çünkü midemde olan bakteriler (canlılar) buna programlanmış. Birden tatlıları bırakırsam onlar isyan eder ve alışma sürecine kadar zorlanırım muhtemelen. Yapmak mümkün, sadece şu an için aşırıya kaçacak durumda değil tatlı yemük isteğim. Gün geçtikçe azalıyor
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılÇikolata da feniletilamin gibi bir madde vardır bu serotonin yani mutluluk hormonunun salgılanmasını sebep olur ayrıca çikolata içinde şeker olduğu için kan şekerini de hızlı bir şekilde arttırır bu da rahatlama hissine sebep olur yani alkol ya da sigara kadar olmasa da Çikolata da bağımlılık yapan bir şeydir ve sorunun cevabı evet böyle insanlar hırsını tatlı şeylerden alırlar😃
23 Yorumla- 1 yıl
Yok bende çok yiyorum çok hemde kdkdk
1 yılSigara ve alkol kullanmamak bir mahrumiyet değildir, dolayısıyla hırs veya telafi de gerektirmez. Tatlı çok seviyorum ama çok az yerim bu bir irade meselesi 😃
35 Yorumla- 1 yıl
Eic için teşekkürler 🍎💎
- 1 yıl
Uyku fazla sevmem 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSigara ya da alkol kullananlar hırs mı alıyor shdhd keyif için içiyorum, tatlıyı da ayrı severim. Hırs çıkaracaksam kum torbası tercih ediyorum.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. valla hicbiseyden de hirsimi almıyorum ama bazen insanlardan alabiliyorum öyle bı özelliğim var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBırakmak isteyen her türlü bırakır.
12 Yorumla- 1 yıl
Ya işte diyorum ki ben de bahanne bulan alkolü sigarayı tatlı yemeden veya başka bir şeye bağlımlılık geliştirmeden bırakabilir. Tatlıya vurmak bir sebep olmamalı.
- Kişilik & Karakter konusunda 208b cevap paylaştı.
u 1 yılsigara kullanıyorum ben bana iyi geliyor.
20 Yorumla
1 yıl22 yaşındayım Allaha şükürler olsun hiçbir zaman kendim için 1 Paket sigara almak için hiçbir yere gitmedim ve asla gitmemde ben anlamıyorum hiçbir zaman yani bu sigarada ne var ki insanoğlu bu kadar bağımlısı olmuş bence sigarayı bırakmak bir insanın kendi aklına ve sağlığına yapacağı en büyük iyiliktir
40 Yorumla
1 yılKullanmıyoruz elhamdülillah bazı stresli durumlarda yiyeceklere yönelebiliyoruz ihtiyaç dışında abur cubur olarak, acı yediysen şu anlama geliyor tatlı yediysen bu anlama geliyor diyerek yorumlayan birini okumuştum ama şu an ne anlam ifade ettiğini bilmiyorum
Aşırı beslenenlerin duygusal açlıkda olduklarını söyleyebilirim
Bunların çözümü de önce kendimizi kabul edip sevmekden geçiyor (mükemmel olmayışımızla, hatamızla, sevabımızla)
Ama kendini ödüllendirmek için aşırıya kaçmadan yiyorsan ye afiyet olsun yarasın hakkındır 😂 hakkımızdır
Ramazanda bol bol yeyip dağıtmak ümidi ile
20 Yorumla
1 yılSinirli olduğumda özellikle fazla yemek yerim hele de stres altındaysam mutluyken ise iştahım kesilir baya değişik bir mekanizma. Ama evet kesinllikle tatlılar ideal özellikle acı ise kahveyle beraber tüm hıncını alıyor:)
23 Yorumla- 1 yıl
Evet hatta en çok yemek yediğim zamanlardır
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSigara da kullanmıyorum alkol de. Tatlıyla da pek aram yoktur. Kahve zaten hiç sevmem, çayı çok nadir içerim. Hırs çıkaracak bir şeyim yok. Hiçbir türde bağımlılık tercihim değil
22 Yorumla- 1 yıl
🤷🏻♀️
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. 
Hırs demeyelim de
13 Yorumla- 1 yıl
Bak sevdiğim bir film aklama geldi o sırada sen geldin bak bakayım seyretmişmişsin.
https://youtu.be/Zswv4XRN4Ls?si=nFniGeRE3DU1Yf-G
1 yılSigara ya da alkol kullanmıyorum onun yerine hırsımı şundan almalıyım diye bi' "hırs" söz konusu değil. Sadece kişisel tercih olarak damak zevkime uygun tatlı ve baharatlı şeyler yerim ki sigara \ alkol kullananlar da yer...
10 Yorumla
1 yılBen ikisini de kullanmama rağmen tatlıya sarıyorum kzlsöxmkdkx
17 Yorumla- 1 yıl
O yemek dönerse bende dadanırım😂
- 1 yıl
Dönere hayır diyenler idam edilmeli dlskkxks
- 1 yıl
https://www.youtube.com/shorts/MdKi-vG2xe8 Modumuz dsfaasdf
- 1 yıl
Evet valla😂
Hayır, tatlıdan da almıyorum şahsen. Hırsı neye göre yorumlamam gerek anlamadım 🙂
13 Yorumla
1 yılTatlının iyi geldiği zamanlar oluyor ama sadece tatlıdan mı alıyorum tartışılır
17 Yorumla- 1 yıl
Yiyecek olduğunu kim söyledi kxdkdkdkd
- 1 yıl
Merak et xkdkdkd
- 1 yıl
Başka zaman yine bekleriz çay içmeye falan msksksksks
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılen zararlı alışkanlığım çay, baya içiyorum ama hırsımı ondan alıyor olabilirim
14 Yorumla- 1 yıl
bereketi kaçmasın diye saymadım ama 8 10 kupa vardır özellikle biri varsa yanımda eşlik edecek artıyor bu miktar😂
- 1 yıl
bağımlı olmuşuz bea teşekkür ederimm
- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılBiraz öyle sanırım benim tatlı krizim tutuyor
11 Yorumla
1 yılBen 2-3 günde bir öğrenci yurdu pastası yiyorum ve gayet de iyi geliyor başka sevdiğim pastaya yok üniversitede yediğim ama olmasa da her gün aramam tatlıyı
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben kullanmadığım dönemlerde de tatlıdan çıkarmazdım hırsımu alkol kullanırken alkolden onu bırakınca sigaradan çıkarmaya başladım onu da bıraksam eve bi tane kum torbası alırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Haha o an ne iyi gelirse 😂😂
24 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Hayır. Hırs yapmıyo sağlıklı düşünüyo sinirini dağıtıyor meşgul ediyo kendini ve bir de baktn sinir , hırs çekilmş
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İkisini de kullanmıyorum ama hırs da yapmıyorum ki. Hırs bir tarafın kaybedeceği bir şey yarışmaları falan bu yüzden sevmem hırsım yoktur
10 Yorumla
1 yıl2 aydır sigarayi biraktim içmiyorum bu ikinci bırakışım iştahım çok açıldı her önüme geleni yiyorum valla
10 YorumlaStrese dayalı hepsi etken mantıklı evet doğrudur sitede bayağı artış gördüm tatlıya karşı allahtan tatlıyla aram yok😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılEşime sigarayı yasaklandığımda gerçekten de tatlıya sarmıştı. 😂🤦🏻
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. ne bulursam yiyorum genelde meyve sebze tercih ederim.
20 Yorumla
1 yılBen hirsimi hiçbir şeyden alamıyorum o yüzden bilmiyorum skskkzz
10 Yorumla
1 yılHırsımı sigara ve alkolden almıyorum Bu arada ama neyse konu o değil 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlkol alınca daha çok hirslaniyoz yalnız. Dün millete neler neler demişim ya. Kaç kişiye buluşma sözü vermişim. Şimdi nasıl bahane uydursam diye düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Kullanıyorum ikisini de ama hırsını yine de tatlıdan çıkarıyorum çok seviyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBu doğru şekerpare abur cubur ve gazlı içeceklere yükleniyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Kullanmıyorum hırsımı bazen başkalarına bazen kendime sinirlenerek alıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öyle olmuyor, sigara alkol bende yok ama tatlıya da pek düşkün değilim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe sigara içiyorum ne alkol kullanıyorum hiç bir şeyden de hıncımı almıyorum.😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSigara ve alkolu hic agzıma sürmediysem bunun yoksunluğunu neden cekeyim kii
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kesinlikle evet ahahahah
221 Yorumla- 1 yıl
Şimdi foruma gittik. hangi forum olduğunu yazmayacağım meşhur ve gastronomi ile ilgili epey gelişmiş.
Orada bu şemsettin baklavalarını yapan adamın, ustasıyla karşılaştım. Bi sohbet falan ettik , sistem nasıl , neden pahalı , farkları neler falan. Üstünkörü anlattı sağolsun. :) 250 tl fıstıklı , 180 tl de cevizli vardı, ben şaşırdım tabi. biliyorum yani baklava çok iyi bir baklava o fiyata olamaz dedim yani. Bire bir sattığı için baya ucuza geliyordu o zaman hesaplamıştım. Neyse dedim bunda 1 kilo alırım aldım : )
Eve geldim o zamanda misafirim var tabi. Çayı demledim büyük semaverde. Servisi falan hazırladım : )
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes bir şeyden çıkarır jdjfg ben zamanında duvarlardan çıkarıyordum 😛
02 YorumlaOlabilir mesela ben jkjkj
13 Yorumla
1 yılAlamıyom az kaldı sigaraya başlamama 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Böyle de çekinmiyom 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılCekirdegi de unutmayalim efemmm 😌
11 Yorumla Brnce çok doğru bir soru olmuş evet diyorum
12 Yorumla
1 yılBende o gruptandım ama şu anda bırakma sürecindeyim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum :D ben tatlı severim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olabilir 🤣
20 Yorumla
1 yılben çaydan alıyorum :D
20 YorumlaMantıklı olabilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılyoo ben aglayarak hallediyorum
10 Yorumla
1 yılOlabilir ya da çerez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılHayır bende ikiside yok
10 Yorumla
1 yıltatlı yerine sigara içse daha sağlıklı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kötü alışkanlıklarım yok her tür tatlıyı severim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Alkol kullanırım ama hırsımı asla ondan çıkarmam
10 Yorumla
1 yılOyle bisey yapmiyom hayir
10 Yorumla
1 yıltatlılara zaafım var..
10 YorumlaHiç böyle düşünmemiştim helal olsun 🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıltatlı işe yaramıyor 😀
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey 😂
25 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAntidepresan ilaç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTatlı yemek ne bulursam yiyorum.
10 Yorumla
1 yılBen cipsden
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılSigara içen biri olarak tatlı sevmiyorum 😂
03 Yorumla- 1 yıl
Afiyet olsun 😂
Herşeyden almayı biliyoruz.
30 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih