Kişilik & Karakter İnsan layık olmadığı şeyi üzerinde taşiyamiyor mu? Mineral2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Mesela haksız yere zenginleşen insan görgüsüzlesiyor, içinde bir samimiyet yoksa gösterişçi oluyor, neyin fakiriyse onun zeginiymis gibi davranıyor vb vb İnsan layık olmadığı şeyi üzerinde taşiyamiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. taşımam ben 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Evet katılıyorum ancak iyi rol yapıyorlar! 😅 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bunu kim belirliyor Yani sen neye layıksın bir başkası neden layık değil mesela :) 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Taşıyan var taşımayan var 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Taşıyor gayette 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. hiç yakışmıyo evet:) 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Taşıyorlar bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
taşımam ben
Merhaba,
Evet katılıyorum ancak iyi rol yapıyorlar! 😅
Bunu kim belirliyor
Yani sen neye layıksın bir başkası neden layık değil mesela :)
Taşıyan var taşımayan var
Taşıyor gayette
hiç yakışmıyo evet:)
Taşıyorlar bazen
Noldu ki