Kişilik & Karakter 3 dilek hakkınız olsaydı ne dilerdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ben zayıf fizikaşk para 3 dilek hakkınız olsaydı ne dilerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yok olmak sadece 0 0 Yorumla
Şeftalimm Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl . İdeal fizik ölene kadar bozulmayacak . günlük 10 milyon dolar . Bir de dövüş yeteneği 2 0 Yorumla
NecatiG Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Galatasaray şampiyonluğu Üniversiteyim bütün derslerden geçmek Ve mutlu olmak 2 0 Yorumla
Kendihalinde777 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İyi bir kariyerSağlık Ve yiyipte kilo almama 1 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sonsuz dilek hakkı, sonsuz dilek hakkı, sonsuz dilek hakkı 1 5 Yorumla Soran 1 yıl öylee kabul değiil dkdkdmsk Yorumla Hayatiste666amk 1 yıl Neden sjsjjsjs Yorumla Soran 1 yıl oyunn bozanlik yapiyosun Yorumla Hayatiste666amk 1 yıl Tm söylüyorum Sonsuz paraGerçek aşkı bulmakYiyip kilo almamak, hep aynı fizikte kalmak. Yorumla Soran 1 yıl benimde 👍 Yorumla
kalbieşiailesi Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Eşimle gökyüzüne uçmayı Hayvanlarla konuşabilmeyiVe eşimle her saniyenin sonsuzunda tentene olmayı 0 0 Yorumla
KᴇɴᴅɪɴᴇMᴜɴʜᴀꜱıʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Para olsa yeter zeka zaten var yaparız bişiler sjdjdj 0 0 Yorumla
PASEYDON27 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Karı, zeka, beceri 1 3 Yorumla PASEYDON27 1 yıl Harbiden zekaya ihtiyacın varmış ikisi olsa zaten her türlü kadın olacak boşyere üçüncü dilek hakkımı kullanmışım Soran 1 yıl sen zeki olsanda bence kiz gelmeyebilir süphe ediyorum yani PASEYDON27 1 yıl Sebep
userrr1234567890 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl 4. Bir dilek hakkı isterdim ahahaha kdskds 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sınırsız para, ölümsüzlük, akapesiz hava sahası :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yok olmak sadece
. İdeal fizik ölene kadar bozulmayacak
. günlük 10 milyon dolar
. Bir de dövüş yeteneği
Galatasaray şampiyonluğu
Üniversiteyim bütün derslerden geçmek
Ve mutlu olmak
İyi bir kariyer
Sağlık
Ve yiyipte kilo almama
Sonsuz dilek hakkı, sonsuz dilek hakkı, sonsuz dilek hakkı
öylee kabul değiil dkdkdmsk
Neden sjsjjsjs
oyunn bozanlik yapiyosun
Tm söylüyorum
Sonsuz para
Gerçek aşkı bulmak
Yiyip kilo almamak, hep aynı fizikte kalmak.
benimde 👍
Eşimle gökyüzüne uçmayı
Hayvanlarla konuşabilmeyi
Ve eşimle her saniyenin sonsuzunda tentene olmayı
Para olsa yeter zeka zaten var yaparız bişiler sjdjdj
Karı, zeka, beceri
Harbiden zekaya ihtiyacın varmış ikisi olsa zaten her türlü kadın olacak boşyere üçüncü dilek hakkımı kullanmışım
sen zeki olsanda bence kiz gelmeyebilir süphe ediyorum yani
Sebep
Para aşk kariyer
Altın, dolar ve Euro 💅🏻
4. Bir dilek hakkı isterdim ahahaha kdskds
Sınırsız para, ölümsüzlük, akapesiz hava sahası :D
seniii