İnsanlar olgunlaşır, birşeylerin farkına varırlar. İlerler ve gelişirler. Bu kendini dinleme sürecini bir terapi gibi zaman zaman yap. Kendi kendine hayatını düşün. Ne ile mutlu olduğunu ya da olabileceğini düşün. Kendine dürüst ol. Bu sürecin sana iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Saatlerdir düşünüp duruyorum 1 saat önce seviyorum ben diyip 2 saat sonra ben niye ağlıyorum ne alaka diyorum ya bipolarım ya da kafayı yedim empati ne alaka mesela şu an
Bak cevap da bu biraz kendini soyutlamayı dene insanlardan kafanı dinle kendinle vakit geçir şarkı dinleyip yürüyüş yap düşünmene yardımcı olacaktır bunlar sonra daha tedbirli emin adımlarla ilerleyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne istediğini bilmiyorsun hm, bence bazen herşeyi bırakıp bunu düşün. Kendine vakit ayırırsan iyi gelebilir.
Bilmemek çok korkutucu kendimle yalnız kalırsam düşünmeye başlıyorum
İnsanlar olgunlaşır, birşeylerin farkına varırlar. İlerler ve gelişirler. Bu kendini dinleme sürecini bir terapi gibi zaman zaman yap. Kendi kendine hayatını düşün. Ne ile mutlu olduğunu ya da olabileceğini düşün. Kendine dürüst ol. Bu sürecin sana iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim iyi geceler
Rica ederim, iyi geceler
Anlamak için mimse de çaba yok
Çabalamam mı gerekiyor ama çabalamak için neler yapacağımı bilmiyorum
Çaba dediğim az bir empati
Hee empati çok biliyon
Çok bilmek değil kimse bilemez
Saatlerdir düşünüp duruyorum 1 saat önce seviyorum ben diyip 2 saat sonra ben niye ağlıyorum ne alaka diyorum ya bipolarım ya da kafayı yedim empati ne alaka mesela şu an
Ben anlarım senin duygularını
Acı keder
Ve kabullenme duygun var
Biraz kendinle vakit geçir
Kendimle vakit geçirmeye alışık değilim sürekli boşlukta kalmamak için ilişkiler yaptım bu yüzden bu benim için zor olur
Bak cevap da bu biraz kendini soyutlamayı dene insanlardan kafanı dinle kendinle vakit geçir şarkı dinleyip yürüyüş yap düşünmene yardımcı olacaktır bunlar sonra daha tedbirli emin adımlarla ilerleyebilirsin
Haklısın farkındayım zaten sadece zor geldiği için bu fikri değerlemdiremiyorum teşekkür ederim iyi geceler
İnsan bir süreden sonra kendi istemeden de olsa kabuguna çekiliyor çok kasma kendine iyi bak iyi geceler
Biz çözeriz senin yerine
Eyvallah mk
Niye sövdün ki şimdi 😄
Bende öyleyim
Burç ne?
Yengeç
Yok yazmam
Zaten şarjım 4 birazdan giderim ben uddyfuuffu
Ozaman burdan yaz 🤣
Eh iyi geceler ozaman dertli yengeç
Yazma sakın
Sanada