Bana yapılan en büyük haksızlık yola çıktığım yoldaşlarımın yarı yolda bırakmasıydı. Ama bu bana daha temkinli ve olgun bir karaktere sahip olmama vesile oldu..

Bana yapılan en büyük haksızlık yola çıktığım yoldaşlarımın yarı yolda bırakmasıydı. Ama bu bana daha temkinli ve olgun bir karaktere sahip olmama vesile oldu..
Görseller harika bayıldım. Aslında çok güzel bir haksızlık yapıldı. Yüzüme baka baka. Ben onu savunduğumda o savunduğum kişi ile daha sıkı fıkı arkadaş oldu. Yanlışlık bende mi onda mı bilemedim ama çok fazla değer vermekle yanlış yaptığım kesin
Bana yapılan en büyük haksızlık, değer verdiğim insanların bunu hak etmiyormuşum gibi davranmalarıydı. Emek verdim, fedakarlık yaptım ama karşılığında bazen sadece görmezden gelinmek ya da hafife alınmak düştü payıma. Bu durum beni değiştirdi mi? Evet. Eskisi gibi herkese hemen güvenmiyorum, artık insanları daha iyi tartıyorum. Ama en önemlisi, kendi değerimi başkalarının bakış açısına göre belirlememeyi öğrendim. Haksızlık görmek insanı ya kırar ya da güçlendirir, ben güçlenmeyi seçtim.
Hak olanın mülkünde bir haksızlık yapılıyorsa ya o beldenin felaketi ya da o kişinin kurtuluşudur. Bir çok darbe yedim hayatım boyunca. Nefes alamadığımı hissettiğim zamanlar oldu. Hepsini aştım biiznillah. Şunu söyleyebilirim ki içimde birden çok ben var. Birisi benim sahip olduğum ve sadece sevdiklerimin bildiği. Diğerleri başka durumlar için.
Bana yapılan en büyük haksızlık en zor gününde yardımcı olduğum kişinin bana göz göre göre iftira atmasaydı. Bu durum karakterimde bir değişiklik yapmadı. Sadece insanların nankör olduğunun bir kez daha farkına varmama neden oldu..
Cevap
14Cevap
İnsanlara güvenimi yıkmak ve bir kişi yüzünden
sağlık sorunlarım
Varken , verirken maddi manevi çok iyi olmak anılmak zor günde sende yoksa kimsede olmayan değerler ve kötü olmak bilinmek nasıl etkiledi jilet gibi keskinim köşeler ve zırhım var duvarlar ördüm hak etmeyene hayır demeyi kırıldığım kadar kırmayı ögrendim mutluyummm her anlamda
Ruhumdaki ağırlık bedenime sirayet ediyordu,
Bazısı kör , bazıları bu gerçeği görüyordu,
Hayat , zaman denilen hükümdarla bitiyordu,
Şimdi değildi ama o yaşamaktan bıkıyordu.
Ruhun , üzerimde karanlık bir tesir,
Baksana insan denilen varlığa hep esir,
Zamanı geldiğinde kurulacakti bu haşir,
Ruhuna, resmedildi kalemi ise tebeşir,
Kin sahibiydin, kulpu kırık bir fincan gibi..
Başkalarına laf taşıyıp benim kadar suçlu olup Ama onların iyi olup Benim kötü olmam ve bu beni insanlara karşı yalnız olmaya gitti yalnız olmayı sevdim yani Çünkü insanlara güvendikçe güvenim kırıldı insanlara inandıkça inancım kırıldı ve en sonunda insanlardan soğudum
Genelde haksızlık olduğunda asi huyumun uyanışını şeytan bile görmekten korkar. O yüzden dürüstlük önemlidir. Konu pek açiklama gereği duymam sosyal medyada.
Evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesini yormamak için hiç ağır şeyler istemedim hep sabrettim ama onlar sonra düğünde bize takılan paraları çaldılar şimdi görüşmüyoruz
Hayatım boyunca hep haksızlığa uğradım. Artık adalet aramıyorum. Kabul ettim bu negatif sistemi...💅🏻
Destek oldugum kimse desteklemedi kazık attı
Karakterimi şu yönde etkiledi, daha temkinli olmamı sağladı.
Ailem olmasına rağmen ailesiz yaşamak. Belki maddi olarak daha iyi biri olabilirdim.
Ben iş konusunda büyük haksızlık yaşadım. 8 yıl çalıştıktığım yerde.
Hatırlamıyorum çünkü o yanlışları yapanlar hayatımda yok
Yola cıktılarıyla yolda bulduklarını değişenler yolunu kaybetmiştir sen değil onlar kaybetmiş
işte olduydu fazla çalışma. Etkilemedi şikayet ettim jxjxj
Umrumda bile değil sanırım daha farkında yaptı
Hayatımı çaldılar. En basit tabirle bu 😊
Enayi gibi hissettim..
Ihanetler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?