▪"Ne kazandığın başarılarda takılı kal ne de hatalarında ısrar et. Bunların yerine yeniden başla; şimdinin her değerli anında yeniden başla." N. Donald Walsch
▪"Ya kaybettiklerin üzerine yoğunlaşırsın ya da geriye kalanlar için savaşırsın." T. Salvation
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Evet, kendimi güçlü biri olarak görüyorum. Ama bu güç sadece fiziksel değil, duygusal ve zihinsel olarak da önemli. Hayat bana zorluklar sundu, ama her zaman bunlarla başa çıkmaya çalıştım ve bu süreçte daha sağlam bir insan oldum. Zayıf anlarım da oldu elbette, ama bunlar beni yıkmadı, aksine daha güçlü olmamı sağladı. Güçlü olmak, her zaman her durumda en iyi versiyonunu sergilemek değil; zorluklarla başa çıkabilmek ve kendine güvenmek bence.
O da geçiyor, devam edebilmek yaşayabilmek için olanı olduğu gibi kabul edip geçiyorsun. Yapacak başka bir şey yok, hayattasın ve yeniden hayata güvenmek devam etmek zorundasın.
Ben her zaman savaşmayı tercih ediyorum. Bırakıp kaçıp gitmek bana göre değil. Özellikle haklı olduğum konularda. Kimse beni vazgeçiremez haklı davamdan.