- Kişilik & Karakter konusunda 819 cevap paylaştı.
1 yılBen ilk tanışma ve ilk aşamada hep yapıcı olurum, bunu fırsat olarak düşünen ve kullanmak isteyenler için hep kırıcı olarak görünürüm. Genelde kırıcı biriyim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevdiğim kişilere yapıcı, sevmediğim kişilere kırıcı ama sevdiğim kişiler de haddini aşarsa kırıcı olabilirim. Çok büyük bir şey olmadığı sürece sevdiğim kişilerde uzatmam.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılYapıcı biriyimdir ama bazıları ille kırıcı ol diye uğraşıyorsa da hakkını veririm...
23 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle olmalı da
- 1 yıl
Teşekkür ederim...😊🌺
Soran1 yılRica ederim✨🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılElimden geldiği kadar ile yapıcı olmaya çalışırım
110 Yorumla
Soran1 yılNe güzel 😌
- 1 yıl
Evet çok güzel ama inanki insanlar bunu hiçbir şekilde hak etmiyor
Soran1 yılHak edene yapmalı o zaman
- 1 yıl
Zaten başından beri kimin iyi olup kimin iyi olmadığını bilsen seçici olur ama benim söylemin genel olarak yapıcı olan biriyim
Soran1 yılBelli ediyor insanda biz konduramıyoruz iyi niyetten
- 1 yıl
Son zamanlarda insanlar iki yüzlü maskeli oldukları için hemen anlayamıyosun maalesef
Soran1 yılHaklısın sende
- 1 yıl
Ama artık son zamanlarda hani derler ya elimi ayağımı çekip bir kenarda insanları izliyorum bende bunu yapıyorum son zamanlarda
Soran1 yılEn güzeli devam et 🙏
- 1 yıl
Teşekkürler düşüncen için iyi sabahlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Genelde yapıcı olmaya çalışıyorum ama bazen fark etmeden kırıcı olabiliyorum. Özellikle dürüstlük konusunda fazla direkt konuştuğumda, karşımdaki insan bunu yanlış anlayabiliyor. Ama asla bilinçli olarak kırıcı olmam, çünkü insanların duygularına değer veriyorum. Eğer birini kırarsam da fark ettiğimde telafi etmeye çalışırım. Yine de gerektiğinde net konuşmaktan çekinmem, çünkü yapıcı olmak demek her şeyi yumuşatmak değil, doğruyu doğru şekilde söylemek benim için daha önemli.
16 Yorumla
Soran1 yılValla yine bile sabırlı yapıcısın ki o kadar da kırmak olucak sabır taşı olsa kırılır bazı anlarda
Soran1 yılSenin kadar olsam başka ne isterim yaa
- Kişilik & Karakter konusunda 205,9b cevap paylaştı.
u 1 yılben yerine göre davranıyorum tabi ki de. genellikle beni kıran üzen insanlara kırıcı olurum bende. ama bunun dışında bana iyilik yapan iyi davranan insanlara da her zaman iyi ve olumlu yaklaşırım kısaca herkese hak ettiği gibi davranıyorum diyebilirim ben en güzeli bu zaten.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazen hepsiyim bazen ise hiçbiriyim. Duruma göre ayarlıyım sanırım.
23 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli bu 🙏☺
Soran1 yıl🙏☺🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, yapıcı biriyimdir genel olarak ama çok kırılırsam veya damarıma basılırsa maalesef kırıcı olabiliyorum karşımdaki insanlara.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kırıcı biri olduğumu düşünmüyorum ama bilerek kırdığım da oluyor
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yıl"Elimden geleni yaptım" rahatlığını yaşamak çok başka.. yapiciyim ya ben
10 Yorumla
1 yılOlumlu, pozitif, yapıcı olmak için uzun süre çabalarım öncelikle. Karşımdaki sabrımı zorluyorsa mesafeliyim ve sessizleşirim. Kırıcı olmam için son derece taşmış olmam gerekiyor 😃
20 Yorumla
1 yılBugune kadar genellikle yapıcıydım ablacım amaaaa artık hakkedene kırıcı yıkıp geçerim ortalığı vallaaaaa. hahahaha Dilber ablam şimdi noluyor gene cümlenin sonu nereye gidiyor diyecek🤣😂🤪😂
25 Yorumla
Soran1 yılHa hayyy çok tatlısın bişey demiyorum seviyorum seni kızz ayy bu yapıcı olayını gece gece yanlış anlayan çok oldu napak kiii😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Hahahaha abla ya koptum buna😂😂😂 Türkçe bu nereye çekersennn😂🤣 artık çok geç siteyi biliyorsun😂😂🤪
Soran1 yılGüncelleme ile erdoğan gibi balkon konuşması yaparım bende napim kız oda mı dert yani 😂🥰🤗
- 1 yıl
Öfff karşınızda Sayın Sarıdilber💛 bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek için balkon konuşması yapacak. El salla halkına 👋🏻👋🏻😂😂😂
Soran1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İtina ile ortalığı tozu dumana bulmadan Yapıkırıcı
31 Yorumla
Soran1 yılYapı kırıcı bunu sevdim 😂
Kırıcı olmama gayretindeyim. Belki istemsizce olsa da, farkına varınca hemen telafi ediyorum. Ben daha çok yapıcı olmak ve güzellikler katmak niyetindeyim..
11 Yorumla
Soran1 yılNe güzel maşallah🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNormalde yapıcı ve olumlu bir insanım ama damarıma basıldığında kırıcı olabiliyorum yani insanlar ne isterse onu alıyorlar diyelim...
11 Yorumla
Soran1 yılHarika yorumdu 🙏👏👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Fevkülade yapıcı bir insanım, sanırım, galiba, belki.🙂
16 Yorumla
Soran1 yılSen bitanesin kırıyım desende inanmam 😊🙏🥰
Soran1 yıl🥰😂🤗🤗🤗sende sağol abimmm
Soran1 yılUtanma abim herşeyin en güzelini hak ediyorsun teşekkürler çay ve gül için🙏🥰🤗☺
Yapıcı biriyim taki artık çare kalmayıncaya kadar sonrası kırıcı
18 Yorumla
Soran1 yılO herkeste öyle sabır da bi yere kadar 😊
Soran1 yılBazen yapmak gerek daha güzel değerin oluyor
Soran1 yılAma yapıyor herkes sen değil işte saglık gidiyor sen gidiyorsun o yüzden yılanın başı küçükken ezicen belki yanlış anladım öyle değildir diye diye çok kırılır dahada insan
Soran1 yılKesinlikle çok haklısın bak şimdi ortak noktayı bulduk
1 yılKırıcı biri değilim ama bazen bazı insanlara hakettiği gibi davranmak gerekir bende bu noktadayım sanırım
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılKırıcıyım galiba, gerçekleri söylemekten hiç çekinmem. Ama gece kafamı o yastığa koyunca içim bir sızlıyor. 😕
10 Yorumla
1 yıl90% yapıcı, 10% kırıcı
yani duruma göre ama genel olarak çok sabırlı olduğumu düşünüyorum
10 YorumlaYapıcı olmaya çalışıyorum ama bazı insanlara ne kadar yapıcı olmaya çalışırsan anlama kapasite olmayınca etkisi olmuyor. Bazıları da ancak kırıcı olunca haddini biliyor. Pirince göre su veriyoruz pilav yapmak için
00 Yorumla
1 yılTabii ki de yapiciyim kırmak çok kolaydır yapmak çok zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı.
1 yılBen kırıcıyım gerçekleri söylemekten nefret ediyorım
10 Yorumla Yapmakla hiç uğraşamam kırılan kırıldığı yerde kalsın
10 YorumlaKimseyi kırmayı sevmem ama bazen de ister istemez kırıyorum ama geri düzeltiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEğer karşımdaki insan değerliyse yapıcı olurum ama bana yapıcı olmayana ben de olmam.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBenimle kötü olmak için çok çaba sarfetmek lazım, aynı hatayı yüz defa yaparsa falan yol veririm
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
1 yılÇoğu zaman kırıcı oluyorum. Haksızlık konusuda alttan almaya gelemiyorum.
10 Yorumla canım olana kırıcı delikanlı olana yapıcı (kadın-erkek farketmez)
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Bazen körü körüne kırıcıyım ve işin kötüsü törpülemek o kadar zorki
116 Yorumla- 1 yıl
yani töprülemek zor demen aslında bunu pekte yapmak istemediğini yani zor durumda kaldığın için bunu yapmak zorunda kaldığını anlatıyor. buda iç çatışma yani iç dünyada bir sorunun varlığını gösterir.. ama böyle bir cümle karşındakini kırarken çok ciddi zarar vermediğini anlatabilir.. bu kalp kırmak değil tabi daha ötesi şeyler.
- 1 yıl
yani aslında onları kaybetmemek içinse bu kötü tabi bir çıkar sözkonusu olabilir. ama gerçekten bir kişiyi kırdığın için bunu düzeltmek istiyorsan bu takdir edilmesi gereken bir şey. ama geri dönüş aldığın için bunu düzeltmek istemen aslında "hissetmedğini" ortaya koyar bu hissizlik te doğal bir insan olmadığını yani "duygusal bir derinlik ve hassasiyet" olmadığını gösterir. yani "sevdiklerim" dediklerin aslında yaşamın için gerekli gördüğün insanlar olabilir biz onlara "sevdiklerimiz" demiyoruz :)
- 1 yıl
bu önemli bi konu knk, çoğu insan sevdiğini sandığı kişiyi aslında sevmiyordur. peki sevdiğini sanmasıyla gerçekten sevmesi arasında ne fark olabilir? zira zannettiğinede aynı ilgili belki daha fazlasını gösterebilir.! hıh işte menfaatler ters düştüğünde gerçekten sevmediğine "düşman" olursun. gerçek sevgide bu olmaz. tabi burada senin açından fayda şu olabilir ; " seni gerçekten sevmeyenlerle bir gün ters düştüğünde gerçek yüzlerini görürsün"
Yapıcı olmak herzaman iyidir ama bazen sınırları çok aşıyorlar...
10 Yorumla
1 yılHaketmişse acımam çatır çutur kırarım. Duruma göre yani
10 YorumlaGenelde yapıcı
Kırılmak isteyen istediğinden fazlasını alır tabi o ayrı10 Yorumla
1 yılYapıcı olmaya çalışırım ama kırıcı olduğum yönümde vardır
10 YorumlaYapıcıyım ama kırıcı insanlara tahammülüm yok bile değil o derece
10 Yorumla
1 yılSabrımın tükendiği yere kadar yapıcı tükendikten sonra kırilmadik insan kalmasın
11 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli buu zaten
1 yılYaş ilerledikçe yapıcı oluyorum bir kaç sene sonra tövbede ederim
113 Yorumla
Soran1 yılÇok tatlı yorum olmuş 😊🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim ahu tuğba
Soran1 yılNe alaka şimdi buu😂
- 1 yıl
Ne bilim kız sarı dilber yazıyor profile baktım ahu Tuğba aklıma geldi:)
- 1 yıl
Benzerlik var o yüzden
Soran1 yılÖyle olsun bakalım hiçte sevmem neyse kabul🙏
- 1 yıl
Kabul ettin ya ni:)
Soran1 yılEl mecbur ölmüş gitmiş şimdi hortlatmayak durduk yere kadını😂
- 1 yıl
Hahah ölü haliyle şimdi ki nesil kızlardan güzel amma neise haydi gönüller bir olsun:)
Soran1 yılSen ahu'yu bayağı özlemişsin seni çagırıyor ya da eski kırığın belli banu alkan kaldı bak elimizde olur mu şimdilik kızları gömme linç yeriz bak 😂🙏
- 1 yıl
Yok ahu yu özlemek değil eski sevgilimde benzemiyor:) doğal kız giremiyoruz o yüzden eskiler gelir aklıma :) yolda takma popo gibi herkes bilim kurgu filmi gibi
Soran1 yılÇok alemsin zor adams😊
- 1 yıl
Bi şey yapım ne diyorlar ona stalk mı ne bakım kimsin necisin:)
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAslında mimar ruhlu biriyim, yani yapıcıyım. Fakat mimarlar da bilir ki, en kalıcı yapılar, yaşanlar için değil, ölüler için yapılanlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapıcılık işe yaramazsa "kendi haline bırakın"cıyım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen genelde yapıcıydım fakat yapılan * gördükce değişmeye başladım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKırıcı bir insanım
10 Yorumla Çok fazla kiricida olabilirim hakettiyse fakat genelde yapiciyimdir
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKırılmak isteyene karşı kırıcı. Genel anlamda yapıcı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapıcı olmak gibisi mi var niye kırmak isteyeyim ki
00 YorumlaDeğişiyor pek yapıcı değilim ama o yüzden çevrem hep yapıcı ve sabırlı insanlardan oluşur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapıcıydım kırıldım. Kırıcı oldum yapılandım bu kadar mı fark eder dnsjdjx
01 Yorumla
1 yılBazen kırıcı olmak bile vakit kaybı ilgi duydumadığım birinin vaktimi harcamasınada izin vermem.
10 YorumlaYapıcı olmaya çalışanım diyeyim.
13 Yorumla
Soran1 yılBazen istiyor kırıcılık
Soran1 yılAnladım zaten bilirim kendimden o yüzden yazdım
1 yılGenelde yapıcı, hak edene kırıcı
11 Yorumla
Soran1 yılEn güzelide bu🙏😊
Kırıcıyim dermi insan 🤗
16 Yorumla
Soran1 yılDer ben derim😂
Soran1 yılYerine göre hepsi var miss😂
Soran1 yılİstediğini söyleyen istemediğini işitir yoksa ben zaten yerimi bilirim 😊
Tek kişilik yıkım ekibiyim ayol 😌💅🏻
14 Yorumla
Soran1 yılAyolcum sen böyle güzelsin 🙏😂
Soran1 yılRica ederim asıl ben teşekkür ederim yorum için 🙏😊
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Daha çok yapıcıyım
14 Yorumla
Soran1 yılBilmem miii 😂😂😂
Soran1 yılDeli susss öyle değil oo 🫢🫣
Gizli Üye(25-29)1 yılHak edeni kiricaksin önceden kırmiyordum daha oncesinde de çatir çatir kıriyordum. İlk halim iyiymiş. Herkese anladigi dilden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha çok yapıcı ama bu defa karşımdaki kişi kırıcı oluyor..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Çoğunlukla yapıcıyımdır
10 YorumlaYapıcı olmaya çabalıyorum gerekirse kırarım da
10 YorumlaOrta yolu bulmaya çalışan biri.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılYerine göre değişiyor
10 Yorumla
1 yılYapıcıyım. İnsanları kırmaktan kaçınırım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDuruma göre değişiyor
10 Yorumla Hakadene yapici hakedene kirici
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYerine göreyim son ana kadar yapmaya çalışırım
11 Yorumla- 1 yıl
Yazar mısın özeldan
1 yılKırmamak için uzak dururum
10 Yorumla
1 yıl2si karışık :D
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih