@DorothyBabe merhaba aşkom lisedeyken benim başıma gelmişti diyelim lisedesin aşkom senden hoşlanan biri var senin sınıfından bir erkekten bilgi almaya çalışıyor senin hakkında bilgi almaya çalıştığı çocuk durumu sana söylüyor durum böyle böyle diye seni bu durumdan haberdar etmesi sence doğrumu değil mi başıma geldiği için haber vermesini doğru buldum kendisine teşekkür ettim senin tepkin ne olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bana yanlış yapılması
Bi saaten sonra hedef gözetmeksizin ateş etmeye başladım kimi kırdım kimizi üzdüm düşünmüyorum zamanında benimmiçin düşünmediler
Bana yanlış yapılması benim elimde olan bir şey değil ona bir şey diyemem ama benim yanlış ypamam benim suçum olur
bizde yanlış olmaz yanlış yapan da hayatımın geri kalanında benle olmaz
Benim birine yanlış yapmam, asla kimseye yanlış yapmamaliyim
Bana yapılması sdlfkşs
Yanlış yapmak beni hataya sürükler
Birine yanlış yapmak daha kötü
ikiside aşkom
@DorothyBabe merhaba aşkom lisedeyken benim başıma gelmişti diyelim lisedesin aşkom senden hoşlanan biri var senin sınıfından bir erkekten bilgi almaya çalışıyor senin hakkında bilgi almaya çalıştığı çocuk durumu sana söylüyor durum böyle böyle diye seni bu durumdan haberdar etmesi sence doğrumu değil mi başıma geldiği için haber vermesini doğru buldum kendisine teşekkür ettim senin tepkin ne olurdu
Yanlış paılmas
Her ikiside
ikisi de kötü
İkisi de kötü