Evet
Hayır
Diğer ( yorumda belirttim )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben inançlıyım evet. ama kişiye göre değişir önemi. İnançlı olmak, dinler açısından farklı şekillerde değerlendirilebilir. Genel olarak, inançlı olmak birçok dinde önemli bir unsur olarak kabul edilir, ancak bu önem derecesi ve inancın nasıl tanımlandığı dinlere göre değişiklik gösterebilir. Dinlerde İnancın Önemi: Temel İlke: Birçok din için inanç, o dinin temel ilkelerinden biridir. Tanrı'ya, peygamberlere, kutsal kitaplara veya belirli dogmalara inanmak, o dine mensup olmanın bir gerekliliği olarak görülebilir.
Maneviyat: İnanç, bireyin manevi dünyasıyla bağlantı kurmasına yardımcı olabilir. İnananlar, inançları sayesinde daha derin bir anlam ve amaç duygusu bulabilirler.
Ahlaki Rehberlik: Birçok din, inanç yoluyla ahlaki değerler ve davranış kuralları sunar. İnananlar, inançları sayesinde doğru ve yanlışı ayırt etme konusunda rehberlik edinebilirler. Topluluk Bağları: İnanç, aynı inancı paylaşan insanları bir araya getirerek topluluk bağları oluşturabilir. Bu, sosyal destek ve dayanışma sağlayabilir. İnanç, dinler için önemli bir kavramdır, ancak bu önemin derecesi ve inancın nasıl tanımlandığı dinlere göre değişir. İnanç, bireyin manevi dünyası, ahlaki değerleri ve toplumsal bağları üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. İnançlı olmak kişisel bir tercihdir. Her insanın inanç anlayışı farklı olabilir.
Bu yazıdaki kişi Allah'a şirk kosmustur dinden çıkmıştır. Allah ile pazarlık olmaz. Dünya imtihan yeridir. Allahu Teala insanları her türlü imtihan eder ve sabretmesini ister karşılığında mükafat olarak cennet vardır. Allahu Teala ayette, ben insanları ve cinleri yalnız bana kulluk etsinler diye yarattım diyor.
Cevap
4Cevap
Evet öyleyim
Evet
Kendimce evet
kafadan radikal
Elhamdulillah evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?