Bir ortamda , bir an algınız kapanıyor ve yahut dikkatiniz başka yere gidiyor. Orada isim ya da şahsı kaçırıyorsunuz. Olay örgüsünün aslında sizi anlattığını unutuyorsunuz. Bu durumu yaşadınız mı? Ahahah
Hayatımda hiç ağzımdan küfür kelimesi çıkmadı. Ama kendime çok defa kızdığım oluyor. Neden böyle yaptın, neden buna izin verdin gibi.. Aslında kendimi sorgulayıp, toparlanmamda da yardımcı oluyor.. Ama kendime kızarken çok ileri gitmiyorum tabi ki..
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kızmakta sayılır. İyidir. : l toparlamaya. Yardımcı olur.
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Evet, zaman zaman kendime küfrettiğim anlar olmuştur. Özellikle zor zamanlarımda ya da hata yaptığımda, kendimi eleştirdiğimde o tür duygular yaşadım. Ama bu, aslında kendime karşı olumsuz bir şey düşündüğüm anlamına gelmiyor, daha çok bir anlık öfke ve hayal kırıklığı oluyor. Sonrasında, biraz daha sakinleşip durumu değerlendirdiğimde, kendime nazik olmanın daha sağlıklı bir yaklaşım olduğunu fark ediyorum. Kendine küfretmek, o anki hisleri yansıtsa da, uzun vadede fayda sağlamaz.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle saman alevi gibi olmalı, uzun vadede stres işe yaramıyor zaten. kendine kızmak ta uzun vadede işe yaramıyor.
öyle öyle de ne bilim. Hasta olunca kendime çok kızıyorum, ekstra yükleniyorum bedenime. Sağlam küfür lazım bana, benden başkası ederse de zoruma gider zaten. En iyisi basayım küfrü rahatlatıyor da biraz
işte ben bunu anlayamayacak kadar mqlım. Başkalarının hâlsiz ve zayıfken beni görmesi zoruma gidiyor. neden bilmiyorum, çok da saçma zaten hani nolmuş alt tarafı hastalık ama bunu kabul edemiyorum işte çünkü saçma sapan takıntılarım var : )
Ya aslında o nedenleri anladım. İnsan sürekli güçlü olmak ister , sen hastalığın getirdiği o zayıflılık halini sevmiyorsun. Yani bu birazda kendini bilmenle alakalı.
İçimdeki yargılayacı diyecek söz bulamadıysa dolu dolu bi küfürü yapıştırıyor. Galiba küfürlerin doğasında var sahibini asla sekmiyor bu kişi kendimiz bile olsak 😄
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani : ) ama dozunda olmalı. Uzun vadede problem icin bir anlamı yok