Yok siz ilk adımı atın yok ben masraf yapmam yok hediye almam...
Ama beni çok sevsin her hâlimi çeksin😃yok ya..
Kimsenin gül gibi kızına bulaşmayın kardeşim o zaman Allah allahhh duydukca sinir oluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok siz ilk adımı atın yok ben masraf yapmam yok hediye almam...
Ama beni çok sevsin her hâlimi çeksin😃yok ya..
Kimsenin gül gibi kızına bulaşmayın kardeşim o zaman Allah allahhh duydukca sinir oluyorum
Erkek adımı atmalı elbette, kadın kendini önemli ve değerli hissetmeli, nezaketin o sevgiyi hissettirmenin kuralı burdur, kendini ağırdan alan ve bunu karşıdan bekleyen erkek zaten sevgiyi değil egom tatmin olsun düşüncesindedir...
Senin karşına çıkanlar yüzünden herkesi suçlama. Daha geçen gün çabaladığım bir kız aldığım tek şey bir red cevabı oldu. O yüzden artık bir kız için uğraşmıyorum. Tek tabanca devam edeceğim
Benim karşıma çıkanın çabalamama ihtimali yok zaten😃 kendimden bahsetmiyorum burada
Tek tabanca mutluysan ne güzel işte bak keyfine
Cevap
13Cevap
seven taraf adım atabilir
yani eşitlik birazda böyle bir şey, eskiden kızların cinsel organı kıymetliymiş, şimdi bu değişti eşitliğe geldi (aslında gelmedi tam) ve erkekler de değişti tabi. sende çukur varsa bende de sap var demeye başladı yani penisle vajinanın değeri eşitlenmeye başladı. sonuç bence şaşırtıcı değil. peki bunda bir şey eksik o ne? o aşk.. o olmadığında sonuç normal.
Vajina ve penis hiçbir zaman eşit değerde olamicak üzgünüm
Yokkk mümkün değil
Tüm dünya 😃
Aynen unutmam😃
Ben hak ettiğini düşündüğüm biri için aylarca da çabalarım gerekirse ama karşı taraftan bir ışık görmüyorsam, gereğinden fazla naz yapıyorsa salar giderim. Attığım 10 adıma 1 adım atılması lazım..
Olması gereken
Aşk işi, bok işi.. kendin açıklamışsın zaten. Bu kadar kafa yoracağıma takılırım, kafam rahat olur.
Mantıklı mesela
ohoo daha trip atıcaz size dayanma eşiğiniz çok düşük
Atıyonuz zatenn?
oleyyy dengeler değişti
Cebinize harçlık sıkıştırıcaz
Hiç kızlarla uğraşamam bu çağda. Zaten uğraşan çok insan var
Heh bu da bir tercih mesela
En doğru tercihlerden
Değmiyor efendim Değmiyor
İşte değmiyorsa kimseye bulaşmamak ilişki başlatmamak falan filan... daha mantıklı gibi
He ben öyleyim artık evet
Şahsen ben hoşlandığım kıza karşi çabalıyorum totom çıkıyor çabalamaktan jjsjdkd
Aferin böyle olcan. Kız da kıymetini bilsin tabi
Biliyor ya maşallahı var kuzumun
niye masraf yapalim sebep ne kardes amac ne. erkege maddi olarak zarar verince mutlu mu oluyorsunuz? babanin kartlarini patlat cok mutlu olmak istiyorsan
Aynen knk senden izin isteyen vardı zaten. Uzak dur erkeklerden o zaman :d
Ya ben napiyim bu devrin erkeklerini zaten ne bulascam😃
Ahahshshs aynen doğru diyon
erkek adam iliskiyi insa eder kadin devam ettirirmis diye bir atasozu var
Kendi kendine tribe girmişsin yine
Bi döner ekmeğe tektaş mantıklı değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?