Kişilik & Karakter Elinizde 'çiçek' taşımaktan utanır mısınız? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor -Yer yarılsım içine gireyim modundayım, prenses gibi hissediyorum : ) Elinizde 'çiçek' taşımaktan utanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Utanılacak bir şey mi 🙄 2 4 Yorumla Dostoviski 1 yıl Benim için öyle sanırım bana yakışmıyor bana : ) Yorumla u 27esmerim 1 yıl Erkekler neden böyle acaba Yorumla Dostoviski 1 yıl Bize biçilen rol var sert adam pozu sanki elimize alınca yumusuyoruz gibi geliyor sanırım bilmiyorum: ) Yorumla u 27esmerim 1 yıl Yanlış düşünce Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Gecenlerde 2 değisik cicek aldim hadi biraz gida aliş verişide vardi ellimde onun icinde torbaya koydum taşimazi kolay diye 😬🙃 utanirmiyim değil aslinda ama o durum aklima geldi ☺️ 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Bünye alışık değil hiç çiçek almadım ki nasıl tutulur onu bile bilmiyorum 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asla 😂Bence bundan kimse utanmamalı.. 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elimde çiçek taşımaktan utanmam 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yokkkk. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben çok severim ne kadar minnoşsun 😂🌸 2 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Ahahah alan çoktur :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Utanmam yeterki alan olsun 2 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Kıyamam alan yok mu sana :) Yorumla
mikinikii Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Sevgilin yokmuydu senin sitede 0 2 Yorumla Dostoviski 1 yıl Sitede sevgilim yok tâbi ki , onu da nereden çıkardınız Yorumla Dostoviski 1 yıl Saçmalamayın tanımam etmem. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Utanılacak bir şey mi 🙄
Benim için öyle sanırım bana yakışmıyor bana : )
Erkekler neden böyle acaba
Bize biçilen rol var sert adam pozu sanki elimize alınca yumusuyoruz gibi geliyor sanırım bilmiyorum: )
Yanlış düşünce
Gecenlerde 2 değisik cicek aldim hadi biraz gida aliş verişide vardi ellimde onun icinde torbaya koydum taşimazi kolay diye 😬🙃 utanirmiyim değil aslinda ama o durum aklima geldi ☺️
Bünye alışık değil hiç çiçek almadım ki nasıl tutulur onu bile bilmiyorum
Asla 😂
Bence bundan kimse utanmamalı..
Başımın üzerinde taşırım djfhsk
Elimde çiçek taşımaktan utanmam
Yokkkk.
Utanmam
Evet
Ben çok severim ne kadar minnoşsun 😂🌸
Ahahah alan çoktur :)
Utanmam yeterki alan olsun
Kıyamam alan yok mu sana :)