Kadına iyilik eden sonunda her zaman kötülük bulur. Peki bu kötülüğün dozu nedir?
Özellikle genç kızlar erkeklerin hangi kötü yanını sever?
Kadına iyilik eden sonunda her zaman kötülük bulur. Peki bu kötülüğün dozu nedir?
Özellikle genç kızlar erkeklerin hangi kötü yanını sever?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı şey erkekler içinde geçerli ama hepsi değil senin gibi dayılar için senin hiçbir yanını beğenmezler emin ol
Yok, kadına sevgi verme, ağzına et her kız cebindedir
Bence senin gibilere kimse bakmıyordur kadınlar sevmeyi biliyor adamlar sevilmeyi bilmiyor senin gibi
Her adam için söylemiyorum senin gibi beyin yoksunları için söylüyorum
Hayır. 20 yasindaki hiçbir kadın sevgi istemez. Bakar bu adam romantik, bu adam sevgi verebilir dediği anda geçmiş olsun.
Bir kadını mutlu etmek okadarda zor değil kadın normal olarak beyefendi birisini ister şahsen ben arkadaşlarımın çoğunlukla gerçekten adam olan sevgi gösterebilen insanlara aşık olduğunu görüyorum senin gibi kadını küçümseyen insanları tabiki istemezler
Ayrıca senin gibi adamlar sevgiyi haketmiyor kadına hakaret edip veya kadını küçümseyen birisini hiç bir kadın sevmez neden sevsin gelecekte köpeği olmak için mi insan olmanız yeterli bir kadının kalbini kazanmak için
Yok alakasi yok. Mutlaka kötü yanları vardır. Kadın özünde bencildir, erkegin şefkatli merhametli olması her kadına itici gelir
Bence sen kafanda böyle kuruyorsun ya da bir şey yaşadığın için artık senin için böyle olmuştur her adamın aynı olmadığı gibi her kadında aynı değildir ayrıca sen her erkeğin merhametli sevgi dolu olduğunu mu sanıyorsun emin ol öyle adamlar varki içinde pislikten başka bişey barındırmıyor ama sen bunu göremiyorsun artık ne yaşadıysan erkekleri melek kızları şeytan olarak kurmuşsun kafanda
Senin yaptığın yanlış seçimler her kadını aynı yapmaz
Her kadın aci çekmeyi sever, başka soru?
Senin yanlış seçimlerin veya yaşadıkların her kadını aynı yapmaz. Bunu cevapla başka sorum yok tabi aynı şeyleri tekrarlamıycaksan sabahtan beri aynı şeyleri söyleyip duruyorsun ya sütten çıkmış ak kaşık kılıklı kürek
Tamam yazma daha, kadin sevmez
Cevaplayamadın çünkü haklıyım
Bak eyer bir şey varsa bana anlayabilirsin ama yok her kadın aynıdır demeye devam ediceksen sen bilirsin seni dinlerim emin ol sana kalmış
Her kadın aynıdır, her kadın acı seviyor, sevilmekten nefret eder kadınlar.
Hhh🙄
Sen bilirsin hesabım burada istediğin zaman yazabilirsin sütten çıkmış ak kaşık
serseri ol seni herkes sever
Doğru. Serseriden kasıt mesela gece vakti barda olmak mi? Kadına bu adam güvenilmez imaji mi veririz?
biz düzgün olduğumuzdan kaybettik hep
Kadınlara bağlı olacağını mi gösteriyorsun? Bara gece kulübüne takılmaya başlayacagim en iyi kadın günübirlik veya geçici ilişki yaşadığın kadındır
Seni sevmeyiz biz yaşlı dayıcım
Koluna faça at
Doğru