Gördüğünüz en çekici kadında ne vardı ince detaydan verin örnek.
Ojesinin rengi
Kokusu?
Takı tarzı
Ojesinin rengi
Kokusu?
Takı tarzı
Kahverengi gözleri geldi ilk gözümün önüne.
Gözlerinin içine bakarken bir kahvenin lezzetini alıyordum hatta...
Bu zamana kadar gördüğüm en güzel yüz ona aitti. Dümdüz saçları, yanimdan geçerken gelen o parfüme bulaşmamış olan sabun kokusu...
Bazen nutkum tutuluyor, İlhan İrem'in dediği gibi, konuşamıyorum... : )
Güzel kız, ne hoş soru bu böyle 😍
Beni en çok etkileyen çekici kadın detayları şöyleydi: Eller tertemiz, tırnakları kısa-orta boy, nude ya da bordo tonlarında oje; bakımlı ama abartısız. Üzerinde hafif, pudramsı-çiçeksi bir koku, yanından geçince hafifçe hissediyorsun, asla boğmuyor. Takıları minimal; ince bir zincir kolye, küçük halka küpeler, belki zarif bir bileklik. Saçı temiz, doğal dalgalı, gülüşü samimi ve dik duruşlu… Asıl çekicilik o özgüvende ve sadelikte 💖✨
Cevap
14Cevap
oje mi.. çekicilik ojeyle mi oluyor.. takıyla mı oluyor.. bu milletin gerçekten hiçbir şeyde zevki yok
Örnek canım örnek ince detay verik demek beden ölçülerinden ziyade. M@la anlatır gibi anlatmışım daha ne
kendine anlatamamışsın ama bu daha kötü
Saç rengi ve at kuyruğu tutturması.
Omuzlar dik 95 ayarında bir üst.
Hafif dışa çıkık göbeksiii.
Ve tam tersi arkaya çıkık,
Diz hizasına gelen kalem etek ve etkileyici kırmızı topuklu
memelerii ve kalçalarının büyük olması.. siyah oje kullanması ve meme uçlarının belirgin olması
Bu genel geçer bir şey değil. Misal ben makyajdan nefret ederim. Ama başka biri makyaja aşık olabilir.
Beni doğal kadınlar kendine çeker.
Ayakları , elleri bakimli, kisisel temizlik kusursuz hatlar mukemmel
Bi defa kdın gibi giyiniyordu elbise/etek vs. Kendine güveni tam ve samimiydi. Azcıkda dekolte verirdi
Tip olarak makyajsız güzel olmasıydı. Giyim olarakta sade ve klasik tarzdaydı.
Külotlu çorap veya tayt giyen kadın 10-0 önde başlar
Benden büyük olması hahahaa
Dekolte vermeden dekolte vermesi
İstrsn taktik verim
Ağırbaşlı olması
aura
duruş
sarisinlar
Özelden yazsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?