Mezura ya da metreye terfi edecek kadar sabırlı olmak insanlıktan evrilmektir diye düşünüyorum 🤔🤦🏻♀️ Sabırda ermiş dede olma mertebesi ürkütücü mü? 🙄 Sabırlı insanlara insanların bakış açısı ne?
Güncellemeler
1 yıl
Sabrının sınırını ölçse metre yetmeyen bir tane bile insan çıkmayacağı için soru başlığının mantığı gayet doğru hani sorgulayan olursa 😂
Doğru mantıkta sorduğumu düşünüyorum soru başlığının ifade ettiği soru cümlesi, sabırsız mısınız? Cetvelle ölçülen sabır kötü bir sabırdır niye bana bu saçma cümleyi kurdurdun sen şimdi kardeş 😂😂 mantığımı sorgula yanılmam ben
Metre diyemezdim çünkü sabırlı bir tane Allah'ın kulu yok Toplumun gerçeğini yansıtmam lazımdı Sabrının sınırını ölçse metre yetmeyen kaç insan vardır ki 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeter, sabırsızın tekiyim çünkü
sabrım taşı çatlatır benim
Önceden olsa uzaya kadar çıkardı da şimdilerde bir damlasını bile ziyan etmem
Cetvel yerine metre deseydinix cetvelin boyu kisa
Doğru mantıkta sorduğumu düşünüyorum soru başlığının ifade ettiği soru cümlesi, sabırsız mısınız? Cetvelle ölçülen sabır kötü bir sabırdır niye bana bu saçma cümleyi kurdurdun sen şimdi kardeş 😂😂 mantığımı sorgula yanılmam ben
Sorgulama ** 😂
Metre diyemezdim çünkü sabırlı bir tane Allah'ın kulu yok Toplumun gerçeğini yansıtmam lazımdı
Sabrının sınırını ölçse metre yetmeyen kaç insan vardır ki 🙄
🖕🖕🖕🖕
Z kuşağı bana dokunuyor biliyor musun sağ boşlukta bi ağrı bi sancı gaz falan sanırım gaz yapıyorsunuz
Sabırsız biriyim Yeter sanırım:)
Sabırsız olacağım hiç bir konu yok
Yeter
Yetmez
Yeter ki yeter.
geniş acı