Kişilik & Karakter Fazla duygusal olmak? deren44 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sizce bu iyi bir şey mi?Bence değil maalesef çok zorlanıyorum bu konuda. Güncellemeler1 yıl Favori şarkım bile bir nefes kadar-gozde Öney 🥲 cidden fazla duygusalmisim umarım kirmazlar beni aahha Fazla duygusal olmak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. kötüdür maalesef 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl hiç iyi bir şey değil herkes duygularını kullanır senin 0 0 Yorumla
iamanything Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Her eylemde sürekli aşırıya kaçmaktan kaçınmak gerekir. 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Yengeç burcuyum diyeyim kısaca 😅 0 2 Yorumla deren44 1 yıl Çok değiller aslında ama öyle diyosannn Yorumla Rijit 1 yıl Bir erkeğe göre çok duygusallık bence Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Her şeyin aşırısı zarar 0 0 Yorumla
ZIPPİRİK Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl En com neydn 0 4 Yorumla deren44 1 yıl Ne anlamadim Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl En çok ney duygusallatirir seni Yorumla deren44 1 yıl Aşık olmak ya öyle olunca aşırı ağlıyorum sebepsiz yere Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Yaa kıyamam minnak bebegum Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı. Olmayalommm 0 0 Yorumla
Red_Black71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Güzle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kötüdür maalesef
hiç iyi bir şey değil herkes duygularını kullanır senin
Her eylemde sürekli aşırıya kaçmaktan kaçınmak gerekir.
Yengeç burcuyum diyeyim kısaca 😅
Çok değiller aslında ama öyle diyosannn
Bir erkeğe göre çok duygusallık bence
Çok duygusalsım çok yoruyor
Her şeyin aşırısı zarar
Kırarlar ponçik kalbini
En com neydn
Ne anlamadim
En çok ney duygusallatirir seni
Aşık olmak ya öyle olunca aşırı ağlıyorum sebepsiz yere
Yaa kıyamam minnak bebegum
Olmayalommm