Misal; Leyla dizisindeki Leyla’nın zamanla Nur’a benzeyip şaşırttığı gibi.

Misal; Leyla dizisindeki Leyla’nın zamanla Nur’a benzeyip şaşırttığı gibi.

Bir insan, kendi elleriyle yarattığı bir şeyin ona benzediğini gördüğünde şaşırır, çünkü çoğu zaman farkında olmadan kendinden bir parça katmıştır. Niyetini, duygularını, hatta karanlık yanlarını bile o yaratımın içine işler. Ama aynada kendini görmek ürkütücüdür. Çünkü karşısında sadece bir eser değil, kendi kusurlarıyla yüzleştiği bir yansıma vardır. İşte o an, asıl canavarın kim olduğunu sorgular.
İşte beklediğim yorum çok güzel anlatmışsın. Nezaman ki eseri ona onun gibi davranmaya başladıysa ozaman korkmaya başlar hatta böyle düşünür; “ benim eğittiğim köpek bana böyle davranamaz başkalarına yapsın bunu” diye düşünür. Başkalarına narsistlik yaptığını görüncede içten içe aynı bennn diyip gururlanır. Travma resmen
Teşekkür ederim
Çünkü hep o büyük aşılmaz olmak ister bilmez ki boynuz kulağı geçer çırak bile ustayı geçmezse sanat bozulur fıstıkkkkk💃🥰
Hahahahahjsjsjsjs kesinlikle boynuz kulağı geçiyor öğrettiklerinide başkalarına uygulamanı istiyorlar kendilerine uygularsan sinir oluyorlar😂😂🤣🤣 en zevkli kısmı bitanem🤣
En sevdiğim bölüm benim de kendimden biliyorum işi ha hayyy yaşasın kötülük 🤗😂😂🤗😂😂💃
Hahahaha yaşasınnnn yavrum bendensin😈😈😈🤣🤣🤣😂😂💪🏻💪🏻
Deli deliyi çekermiş 😂😂😂🤗🙏💃
Sitede yeni sayılırım kısa sürede karşıma çıkman tesadüf olamazdı zaten canımm 😂😈❤️
Cevap
1Cevap
insanlar beklemiyordur çünkü
Doğru
Ee onlar yaratıyo
Aynen….
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar