Ayrıldık konuşuyorduk ben engelledim ilkin sonra o da engelledi ama geri kaldırmış bir iki haftada. Nasıl dikkatini çekebilirim kendi yazsın istiyorum?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dönmez anca dişiliğini kullanman lazım :d anladın sen
vazgeçtim
İyi karar
Suç sizde, suçunuzu itiraf edin ve özür dileyin. Özür dilemek erdemliktir.
😂😂😂 asla hiç suçum yok sadece fevriyim sinirliyim
İşte hocam, sinirinize hakim olmanız gerek.
akrebin aklı neye basar biliyosun. ordan yürü. hayatta çeviremez
ne açık konuş ya? O zaman kullanır küçümser falan. Flört gibiydik zaten görüşmedik
onuda ben öğretemem
kız ben de yengeç burcuyum yükselen boğayım söyle shshshs
anla işte
Postlar paylaş ama uzgünmüşşsün gibi değil hayatından memnun gibi keyfim yerinde mesajını ver
vazgeçtim boşa
Noldu ki
sevmeyecek zaten öyle diyorlar
Kim dio sen ne bakıyorsun millete
engelimi kaldırmış profilini değiştirmiş herkese açmış ama bence biri var şüphelendiğim bi kuz vardı. Zaten çok istese bişeyler yapardı. Ben de bişeyler dedim engellemiştim ama bilmiyorum
sana mesaj da atılmıyor ki
Bi kız var bu çocuktan I hoşlanıyor ondan mı şüpheleniyorsun
yok takipleşiyorlar birçok yerden o yüzden şüpheleniyorum ve kız takipten çıkıp tekrar takip etti sonra bu da tekrar takip etti şüphelendim baya.
Ve bide ayrılmadan hemen önce gece biriyle konuşuyorsun falan demişti güya kıskanıyor. Sonra yok dedim bir dk mesaja içinde olup bakmadım biriyle konuşuyorsun işte dedi. Bende sen kıskanç değildin falan dedim o da o zaman sen de sorma dedi. Sormam dedim görüldü yaptı iki saat falan hiç çıkmadı bilerek beni sinir etti
Engelledim sonra mail attı sms attı. Aradı gecs5. Arama dedim bidaha asla bitti konuşamayacaksın benle dedi. Engellemiş. Bir hafta sonra kaldırdı işte
Bence bu çocuk ikinizde elde tutmaya çalışıyor daha önce hiç ilişkin oldumu bu cocukla
hayır aylardır flörttük gibi. Buluşamadık hep bi tartışma engelleme oluyordu. Farklı şehirlerde okuyoruz
Engelleyip sonra kaldırması profilini değiştirmedi herkese açması nedir ki?
Bide kıskanmıştı yani ben de sormam falan yazınca görüldü atıp iki üç saat çevrimiçi kalması.. Hiç öyle yapmaz inat içindi resmen
Siz farklı sehir demisiniz o halde hiç ugrasma zaten telini sil onun
şu an aynı şehirdeyiz okulum için gidiyordum son yılımdı. İstemeyen için bahane
Aynen öyle takan kafana
şimdi sinirlidir biraz zaman geçsin huyuna git sonra
engellemiştik birbirimizi hatta bidaha asla demişti engeli kaldırmış profilini değiştirmiş. Daha konuşuyorduk flört gibi. Sinirli değildir ya. Mail atmıştı ayrılırken bidaha asla konuşamayacaksın benle asla falan dedi iki hafta geçti kaldırdı ve profilini değiştirmiş herkese açmış. Başkasına olmasın
başkasına değil engeli kaldırmış çünkü huyuna git konuları o açmadan açma
teşekkür ederimm 🥲
akrep erkegi dönmez sen unut
sildim
googleye yaz akrep erkeği nasıl döner
ok
akrep erkegını tam anlamıyla memnun etmelısın
engellemiştik birbirimizi hatta bidaha asla demişti engeli kaldırmış profilini değiştirmiş. Daha konuşuyorduk flört gibi. Nasıl olacak
Bisey yapmana gerek yok
? neden
Kendini degersizlestirme hele ki akrep gibi kurnaz bir burç için
zaten bişey yapmıyorum aksine o kendini gösteriyor
Ne düşünerek engelledin sen o önemli daha çok
wp de çevrimiçiydim bir dk geç baktım biriyle konuşuyorsun falan demişti. sonra niye soruyorsun kıskanç değildin falan dedim. O da sen de sorma o zaman dedi görüldü yaptı. kendi de çevrimiçi kaldı baya. bilerek cevap falan vermedi ben de engelledim
o da arkamdan mail falan attı aradı açmadım arama dedim. Engellemiş sonra
Çok takintili galiba yüz verme uzak dur bugün böyle ufak şeyleri sorun eden yarın kimbilir neleri sorun etmez
bencede daha buluşmadan saçma bi şekilde kıskandı. Sonra bidaha asla bitti deyip engeli kaldırdı
Çok saçma davranmış böyle birinin kendi isteğiyle geri yazmasını beklemek iyi bisey değil heleki akrep erkeğiyse bu oturup düşünmek gerek çünkü cinselligi on planda tutar akrepler
Senin burcun ne uyumlumu bari
yengeç yükselen boğayım
Bogalarda akrep burcu gibidir ama yükselen olarak nasıl bir karakterdir onu bilemem
Dediğim gibi sen engel kaldırma asla bu şekilde kalsin
Benimde sana şahsi sorum olucak engellemekle alakalı sorabilirmiyim izninle
sorun
Bana ilgisini belli eden kıza çiçek göndermiştim sonra biraz zaman geçti karşısına çıktım ilk başlarda beni gorunce mutlu olmuş gibiydi teşekkür falan etti ben çok suskun kaldım bu süreçte 2 gün hersey normal iken ben buna instagramdan istek attım kabul etmedi yuzyuze iken tavir koydu sonra uzaklaştım ortamından 15 gün sonra mesaj yazdım belki rahatsız olmuştur dile getireyim dedim cevap gelmedi engellemedi de tam 3 hafta oldu sence bir kız neden engellemez böyle bir durumda detaylı okuyup yorumlarsan sevinirim.
Bir kızın bu kadar şeye rağmen engellememesi bana sonra yazacağına işaretmi ya da engel atmış olsaydı önemsediğinin kanıtımi olurdu
Bana pek ilgisi var gibi gelmedi belki başka biri olduğu için kabul etmedi cevap vermedi sana. Çünkü mutlaka bi cevap verirdi yani çiçek bile almışsın
Başlarda ilgiliydi sen mi ilgisizdin başta
İlgiliydi bana karşı o bakışları hala aklımda onun ortamı iş ortamı olduğu için benim ilgim olsada fazla yansitmiyordum yansıtmak amaçlı çiçek ve çikolata gönderdim bir adım atmak istedim karşısına çıktığımda heyecanımı yenemediğim için pek kendimi ifade edemedim edemeyince soğudu benden istek kabul etmedi cevap vermedi buna rağmen engel atmadı engellemesini isterdim hiç değilse aklım karışmazdi böyle
Başka biri olsa çiçeği kabul edermiydi
Ya engeli herkes kolay kolay atmaz. Gerçekten çok öfkelenmen kızman gerekir. Ya da aşırı rahatsız ediyorsundur engeller seni. orada durman için de engellemiyor olabilir.
Orada durman için engellemiyor olabilir derken kendine çekebilmek amaçlı mı kaçan kovalanır hesabı ilgiyi dikkati çekmek için falan
Takmayan kişiler de engellemiyor çünkü rahatsız etmezsin diye düşünüyordur. Eğer ilgisi olsa yazdığına cevap verirdi bence. Bilmiyorum yine de burçlarınız ne
Benimki aslan onunkini bilmiyorum henüz
Aslında herseyi daha detaylı anlatırdımda böyle açık yerde anlatmak istemedim
bilmiyor musun çiçek falan da yollamışsın iletişiminiz yüzeyseldi galiba
O konuşmaya çalışıyordu bir şekilde espri yapıyordu gülüyordu bende cevap veriyordum ama o kadar fazla konuşkan değildim ben
hmm anladım umarım yazar yani yazmıyorsa zaten anlarsın artık
Teşekkürler
Akrep, boga erkeği anca cinsellikle geri döner.
o da gerçek aşk sevgi olmuyor
Ne alaka? ben de yükselenim akrep fakat hiç öyle bir durumum yok
@BenAkali değil mi bi insan nasıl sürekli cinsellik düşünür
Yukselenle normal aynı mı Allah aşkına ya
Sürekli demedim bu arada
Evet 👍
Sadece onunla geri döner dedim
Nerden biliyorsun?
Tahmin, illa herseyi bileceğiz diye birsey yok , bilsek zaten insan olmayız tanrı oluruz
"Akrep, boga erkeği anca cinsellikle geri döner." Bu cümlede tahmin eki göremiyorum ben?
hmm olabilir tahmin zaten
@BenAkali çok dikkatlisin ama boş ver söylemiş işte shshs
😃 evet ama bir an öyle söyleyince tahmine girmiyor ya bence
Boş bir dikkat açıkçası, bu dikkatini daha önemli şeylere vermelo
Vermediğimi nereden biliyorsun? bir de bu kadar uzatmana gerek yok.
Uzatan sensin , gelip boş yere laf ediyorsun kıza yaranmak için, daha kim olduğunu bilmiyorsun
Boş yere ben laf atmıyorum sen genelleme yaparak bana da cinselci muamelesi yapıyorsun. Kıza yaranmıyorum daha tanımıyorum zaten senin gibi değilim.
@BenAkali tartışmayın bence bana yaranmak için yaptığını düşünmüyorum ya kendi düşünceleri
Yarası olan gocunur demişler bilir misin? Neden gidip direk görüş atmak yerine bulaşmaya geldin ki?
Ki yükselen ayrı birsey, direk burç ayrı birsey.
Uzatma
Boş insan
Uzatma diyorum ap*al mısın ikile
Ulan aptal sen benim görüşümdesin disjdidh
O ağzını önce düzelt çıkarım emin ol.
Bak aşağıda adam yazmış, libidomuz yüksek oluyor ben akrep burcuyum diye ona neden yazmadın hayırdır? Madem essahtan böylesin ona da yazsana beni karalama diye.
Sidik mi yarıştırıyorsun?
Aksine , senin söylediğin sözün doğruluğuna emin olmaya çalışıyorum, madem kendine leke sürmek seni gocundurdu heryerde koru kendini. Tek bir yerde tatava yapma. Aşağıda kızda söylemiş erkekte. Onlarada yaz o zaman. Tek benim demem sana gocunmaz ya.
Gözüme ilk çarpan sen oldun, konuyu ne çabuk değiştirdin :)
Yoo hiçte değişmedi. Gerçekten sözünde doğru olan kendini heryerde savunur. Eğer savunmazsan boşa şov yaptığının kanıtıdır. Gerçekler tektir. Boşa uğraşıyorsun. Sende biliyorsun haklı olduğumu. Ama herkese yazmaya yemiyor.
Sabahtan beri konuyu boş boş uzatıp duruyorsun belli ki çok zoruna gitti sözlerim :DD, Haklı olduğumu asıl sen biliyorsun, kendini küçük düşürmemeye çalışıyorsun ama daha düşen düştü. İki saattir başımın etini yedin belli ki konuşmayı çok seviyorsun, ben söz dalaşını severim unutma. Yazmayı bırak yoksa bu konu bayağı uzar.
Kendini küçük düşüren sensin burada bana yazacağına hala diyorum , aşağıda o çok önem verdigin değerine, sahip çıkıp herkese karşı savunurdun. İnan bende seviyorum. Fakat belli ki bazen insan pişman oluyor da sözünden dönemiyor işte. Ne yapacaksin insanoğlu sesi bazen çok az çıkıyor.
Kendini küçük düşüren kendisini zaten bilir hiç merak etme, aşağıdakilerle sidik yarıştıracağına kendine yönel, haksızlığını ne kadar üstelesende tekrar yere yapışıyorsun,
Velevki ben haksızım sen haklısın, demek istediğim tam da bu neden haklılığını heryerde savunmuyorsun arkadaş çok haklıysan herkese söyle bunu tek yerde durma. Bana yazmak yerine asagiyada yaz savun kendini. Eğer bunu yapmıyorsan haksız olduğunu ben değil sen kendin savunuyorsun. Bak görüşlere çoğunluk benim dediğimi diyor.
Benim kişiliğime muhalefet olacağına ufak bir tartışmadan bu kadar kızarak çıkmanı sorgula istersen. Aşağıya yaz diyip duruyorsun, gözüme ilk çarpan sen oldun ve rahat bırakmıyorsun, görüşlerin çoğunluğunun senin dediğin olması bir şey değiştirmez, ben bu gün yeni kayıt oldum. Konuyu kapat diyorum kapatmıyorsun ve hala konuşuyorsun, yetmez mi?
@BenAkali Bence bırakın artık tartışmayı sürekli bildirim geliyor yeter
Libidomüz yüksek oluyo kullan bunu😉
o beni kullanmasın intikam falan 😄
Başka türlü dikkat çekemezsin çünkü bende akrep burcuyum genelde libidomuz yüksek hani karşı cinsin tahrik edici kelimeleri resimleri haraketleri bizi etkiler ama sonra seni yatırıp Slkerse oda senin şansına 😂😂
düzgün konuş ya o sıkar biraz biliyor sırf bu huyu için buluşmadım aylarca
O zaman neden onun dikkatini çekmek istiyon
uğraşıcam daha onla hoşuma gidiyor
Ama daha çok hırs yaparsa ilk fırsatta affetmez😂
Akrepim ben bekle yazar sana kesinlikle
nerden biliyorsun lütfen akıl ver🥲
Olum ben akrepib bilerim
Arkadaslarinda akrep geri gelir inan
engellemiştik birbirimizi hatta bidaha asla demişti engeli kaldırmış profilini değiştirmiş. Daha konuşuyorduk flört gibi. Sinirli değildir ya. Mail atmıştı ayrılırken bidaha asla konuşamayacaksın benle asla falan dedi iki hafta geçti kaldırdı ve profilini değiştirmiş herkese açmış. Başkasına olmasın
Takibe al
Akl vereyim
gizlisin nasıl bulacam
Cikdim gizliden
Dönmüyoruz
tm