Kişilik & Karakter İletişim kurmak istemediginiz birini hayatınızdan nasıl çikartırsınız? Amigodala Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl En kötüsünü ben yapıyorum sanırım iletişim çok iyi iken bir anda yazmayı bırakiyorum 👻 Sonrasinda cevap dahi vermiyorum İletişim kurmak istemediginiz birini hayatınızdan nasıl çikartırsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. direk silerek tabi ki de 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. gec cevap veririm kısa cevaplar veririm süreklı yanımdaysa umursamaz davranırım yanında baska kızlara bakarım 1 0 Yorumla
cckldlover Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Maalesef bunu yapacak bir sebep veriyorlar o anda söyleyip iletişimi kesiyorum. Yazmaya yüzü olan olmadı şu ana kadar demek ki başarılı yöntem 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Konuşmak istemediğimi söylerim, ısrar ederse engellerim 1 0 Yorumla
BirşeySorabilirmiyim Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 65% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Yokmuş gibi davran Bazen Sessizlik en büyük ceza olabilir 1 0 Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Siler atarım biranda bir köşeye. Sonuçta bi dolu insan var yeni taze 0 4 Yorumla Amigodala 1 yıl Tabii yedekler bosuna degil 😂 Yorumla BadboyBoss 1 yıl Yedek denmez kanka ona. Kullanma kavuzu elimizde olabilecekler diyelim 😂 Yorumla Amigodala 1 yıl Olabilir mantikli 😁 Yorumla BadboyBoss 1 yıl Zaten sürekli aynı pilav yenmez 😂 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tamda senin yontemin dogru hatta silip engellemek de dahil 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl seninle konuşmaya çalışırsa cevap verme soğuk davran 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Umursamayarak, cvp yazmayarak 1 3 Yorumla Sqhiptare 1 yıl Korkulur senden:) Yorumla Amigodala 1 yıl Ee Oyunsa oyun derim Yorumla Sqhiptare 1 yıl Haklisin Yorumla
Spidermaan Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Geçen bi arkadaşı arayıp bundan sonra görüşmeyelim dedim, işe yarıyor 1 0 Yorumla
Myheart345 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl En iyisini yapıyorsun gönder gitsin kıtlıkmı varki sanki 1 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. S2ktir git der ötekileştiririm kdxcamsc 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Loga loga bum bum diyerek 0 1 Yorumla Amigodala 1 yıl Haahshshshs Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Seninle artık görüşmek istemiyorum derim 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 369 cevap paylaştı. engelleyerek olur sanki 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sktr git diom 1 0 Yorumla
ismail04 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Merhaba nasıksın 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Direk silerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
direk silerek tabi ki de
gec cevap veririm kısa cevaplar veririm süreklı yanımdaysa umursamaz davranırım yanında baska kızlara bakarım
Maalesef bunu yapacak bir sebep veriyorlar o anda söyleyip iletişimi kesiyorum. Yazmaya yüzü olan olmadı şu ana kadar demek ki başarılı yöntem
Konuşmak istemediğimi söylerim, ısrar ederse engellerim
Yokmuş gibi davran Bazen Sessizlik en büyük ceza olabilir
Siler atarım biranda bir köşeye. Sonuçta bi dolu insan var yeni taze
Tabii yedekler bosuna degil 😂
Yedek denmez kanka ona. Kullanma kavuzu elimizde olabilecekler diyelim 😂
Olabilir mantikli 😁
Zaten sürekli aynı pilav yenmez 😂
Tamda senin yontemin dogru hatta silip engellemek de dahil
seninle konuşmaya çalışırsa cevap verme soğuk davran
Umursamayarak, cvp yazmayarak
Korkulur senden:)
Ee Oyunsa oyun derim