Annem bana doktora git dedi benim salak olduğumu düşünüyor

Ben obsesif kompulsif ve sizofren oldugum icin surekli annem doktora gitmemi istiyor. Ama bugun bardagi tasiran son damla oldu. Daha once en az 20 kere sacimin rengini degistirmistim, ve az once birden yine kizili ozledigimi fark ettim. Anneme 'Ben yine sacimi kizila boyicam' dedim ve istedigim tonun resmini gosterince annem basladi 'kizim sacmalama daha oncede yapmistin o rengi begenmeyip bir hafta sonra yine eski haline cevirtmistin unuttun mu, hem artik rahat birak su saclarini kel kalacaksin kendine bi ceki duzen ver' diye. Resmen delirtti ya beni, 20 yasinda insanim biraksin da ben karar vereyim. O nasihatlar yagdirirken ben tabii duymamazliktan gelen bir eda ile basimi sallayip durdum. Sonra annem birden 'sen gercekten gitsene artik su piskiyatriye? Hem iyi gelir, eminim cok isine yarayacak' dedi. Bende dellendim, elimde tabak vardi yere firlattim ve 'sen nediyorsun ya deli miyim ben? Sen git piskiyatriye salak!' diye bagirq bagira odama gittim. Annemde arkamdan 'sensin salak en azindan oyle davrsniyorsun. Sanki kotu bir sey dedik ben senin iyiligini dusunuyorum o saclar her ay boyanmaz' diye bagirdi. Kadina bak ya, hem suclu hemde guclu. Zaten son zamanlarda hic ilgilenmiyor benimle simdide kalkmis deli damgasi yapistiriyor. Simdi benim ne yapmam gerek? Kac gun odamdan cikmayayim?
Annem bana doktora git dedi benim salak olduğumu düşünüyor