Çocukken kafama çok vuruldu doktora gitmelimiyim?

merhaba arkadaşlar benim yaş şu an 18 ben 13 14 yaşındayken 13 yaşındaydım dayımın yanında çırak olarak çalışıyordum yaz tatilinde sonra biraz tartışmıştık sonra kafama 10 15 kez tüm gücü ile vurmuştu o zamanda karşılık veremezdim tabi çünkü yaşım 13 zaten dayımda kısa boylu zayıf bir adam ben 198 boy 94 kilo kaslı biriyim boksada bir 2 sene gittim bıraktım dayım şu an yalakam gibi şu an bir b. k diyemiyor çok iyi davranıyor çünkü bir daha vurmaya kalkarsa onu döverek öldürürüm peki ben o zaman daha 13 yaşındaydım 13 yaşındaki çocugum kafasına öldüresiye vurulurmu hemde 10 15 kez 13 yaşında bir çocuk sana ne yapmış olabilir aklıma geldikçe dövesim geliyor şu an onu tek elle döverim ama bana vudugu zaman daha 13 yaşındaydım bebek çocuk arası birşeydim karşılık veremezdim tabiki şu an yaşım 18 peki kafama öldüresiye vurmuştu sizce kafamda hasar olmuşmudur ya da beynimde birde 10 15 kez vurmuştu vurma diye aglamama ragmen vurmuştu kaç yaşında çocukla derdi neyse artık sizce beynim hasar almış olabilirmi yoksa aradan kaç sene geçmiş bir şey olmazmı ama nedense bu p. şt dayım şimdi bana çok iyi davranıyor yalakam gibi me dersem güler falan çünkü artık 198 boksör biri var karşısında eski yaptıgı şeyi şu an yapmaya kalkarsa ambulanslık komalık ederim o da bunun farkında o yüzden iyi davranıyor bence peki beynimde bir hasar olmuş olabilirmi sanmıyormusunuz bilenler cevaplarsa sevinirim bu konu hakkımda düşünceleriniz neler
Çocukken kafama çok vuruldu doktora gitmelimiyim?