Günaydınlar, düşmanınızı gizlice mi alt edersiniz? Yoksa gözlerinin içine baka baka mı? 😃

Günaydınlar, düşmanınızı gizlice mi alt edersiniz? Yoksa gözlerinin içine baka baka mı? 😃

Değişir ama genelde gizli gizli alt ederim mesela biriktirip biriktirip birden patlatabiliyorum ya da birden patlatabiliyorum açıkçası gizli gizli alt etmek çok eğlenceli oluyor gerçi sadece 2 tane gerçek düşmanım var yani diğerleri geçici 😄
Orta yol, her iki yaklaşımın da avantajlarını birleştirir. Düşmanı gizlice zayıflatırken, aynı zamanda onunla doğrudan yüzleşebilecek kadar güvenli bir alan yaratırsın. Yavaşça stratejik hamleler yaparak, düşmanın gücünü yok ederken, arada bir güçlü bakışlarla karşındaki kişiye kendini güçlü ve güvenli hissettirebilirsin. Bu yöntem, gizli bir planlama ile psikolojik üstünlük kurmayı, aynı zamanda gerektiğinde cesurca karşı durmayı içerir. Hem strateji hem de doğrudan etkileşim arasında dengeyi sağlarsın.
Düsmanimsa zaten bana bi yanlış yapmıştır ve karşılık vereceğimi bilir eninde sonunda. Hem o bekleyişleri de daha iyi panik olsunlar. En beklemedikleri mutlu anlarinda çıkarım
Cevap
17Cevap
Bazen gizlice alt ederim ruhu duymaz bazen de gözlerinin içine bakarım :D
Hiç gerek yok öyle şeylere ilahi adalet çok güzel işliyor... var mı? Şüphesi olan
Aynen 😀
Olm siz kimsiniz biz kimiz ne düşmanı ne yok etmesi.
burada konu sadece düşman değil mantık ve zeka oyunu gibi. Hangi tip size uyuyor gibisinden
Ben hiç uğraşmayıp umursamayanlardanım
Gözlerinin içine bakarım. Gizli iş yapan dusmandan sakınsın bizi yaradan
Ben girdiğim her savaşı kazandım kimseyi düşmanlığını belli etmekten korkmam
gözlerine baka baka alırım intikamı djdjdj en sevdiğim ya
Kimseye düşmanlık gütmem ama düşmanlık beslersem açık açık gösteririm
Gözümüz göre göre , güncelde düşman bulunmamaktadır.
düşmanım olabilecek seviyede biriyle tanışmadığım için ikisini de yapmama gerek yok :D
onlar düşman değil yani hater bana göre :D
Görmezden gelerek genelde, çıldırtırsa da gözümün içine bakarak can çekişmesini izlemek isterim.
Hiç kimseyle düşman bile olmam 60 yıl yaşayıp öleceğiz zaten hiç gerek yok uğraşamam gjgjhı
Dusmanin gücüne göre değişir
Gözlerinin içine içine bakarım.
Gözlerinin içine bakarak 😁
Yüzune bakarak nisbet yapmam.
Gizlice severim tam beklemediği anda şaaak
Keyfime göre shdh
Gözlerinin içine bakarak
Fırsat geliyor ele gözleriyle sezdiriyorlar
Gizlice alt etmek pusuculuk olur.
Hızlıca ratatattatatatam
O bana karşı nasıl savaş açmışsa, aynı tarz.
Hiç anlayamadığı bir şekilde
Değişir bazen ikidinide yapmisligim var
Düşman edinmiyorum
Gizlice 😀
kafasına vura vura
Yok sayarak.
İşkence ederek.
İkisini de yaparım
Heyt göz gözee
Kulağını çekerek
Hiç uğraşamam 😀
Farketmezler