Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Ben zamana bırakırım daha çok.. düşman genellikle zaten bir anda belli olmaz.. ama zaman içinde bana olan davranışları ile kıskançsa beni çekemiyor ve sürekli bana engel oluyorsa anlarım o zaman.
Bu konuda çok fazla sınava tabi tutuldum. Dost gibi yaklaşan nice sinsileri gönderdim hayatımdan. Senden senin hakkında ne var ne yoksa öğrenmeye çalışıyor, özeline girmeye çalışır, sen mutsuzken o mutludur, sen dert anlatırken dinlemez ama dedikodunu pür dikkat dinler, senin hakkındaki kötü ve olumsuz şeyler ona daha cazip gelir, yalandan ‘ah canım vah kuzum’ yapıp sana kötülüğü dokunana giderler. Aslında sadece seni anlıyormuş, seviyormuş, değer veriyormuş gibi yaparlar ama aslı öyle değildir.
cok guzelmis görsel gizli düşmanlar en tehlikeli canlı türüdür genelde siz ağa takılıp düşene kadar onları fark etmeniz mümkün değildir ama bazen sizi sizden daha çok sevenler vardır onların duası hatrına korunursaniz gizli düsman bi yerlerde hata yapar ve siz tehlikeyi anca o zaman fark edersiniz
Sürekli seninle ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışır ama asla kendisiyle ilgili net bilgiler vermez. Her konuda sana yaklaşır. Her şeyde yanında olmaya çalışır kötü hallerini de öğrenmek ister kullanmak için.