Bugün gece 10 sularında…Ben anca beaulis bilirim lykd falan bilirim emmogli sefora neyim bilmm ki

Bugün gece 10 sularında…Ben anca beaulis bilirim lykd falan bilirim emmogli sefora neyim bilmm ki

En son kendimi gariban hissettiğim an, gerçekten çaresiz ve yapabilecek hiçbir şeyim olmadığını düşündüğüm bir zamandı. İnsan bazen ne kadar güçlü olursa olsun, elinden hiçbir şey gelmediğini fark ettiğinde gariban gibi hissediyor.
O an, her şey üst üste gelmişti ve ne yaparsam yapayım değişmeyecek şeyler vardı. Çözüm arıyorsun ama çare yok, bir şeyler yapmak istiyorsun ama elin kolun bağlı. İşte böyle zamanlarda insan kendini gariban gibi hissediyor. Ama sonra fark ettim ki, her şey geçici. Ne kadar zor olsa da, devam etmekten başka çare yok.
Valla ne alırsam garibanlaştığımı hissediyorum son yıllarda. Sephora demişken kapatıcım 700 oldu artık maybelline geri dönücem🥲 gariban hissettirdi bu
Yine maybelline benimki lykd şakasız
Cevap
10Cevap
Sanıyorum bunu hissetmek için ülke şartlarında zor olmazdı. Her an buna müsait gibi.
Kısısel ıhtıyacları karsılamak bıle lüks sayılıyorken sephora ya gitmek bile aklımın ucundan geçmiyor zaten neyse alan arkadaslarım var da ne var ne yok arada görüyorum🥲
sürekli olur.
"En son hasta olduğumda kendimi çok gariban hissettim. Yatakta tek başıma, çorba yapacak hâlim bile yoktu. O an, birinin ‘Nasıl oldun?’ demesi bile dünyalara bedeldi. İnsan böyle zamanlarda ne kadar yalnız olduğunu daha çok anlıyor. Sağlıklıyken güçlü hissediyorsun ama düşüp kalkamayınca anlarsın: Asıl ihtiyaç, birinin ‘Yanındayım’ demesi."
Eşek gibi çalışıyorum paramınnbereketşde oluyor haliyle😀
Ben hep bütün paramı harcıyorum hep garibanım
Bu sorudan hiçbir şey anlamadığım zaman
Dodge yerine egea ya bindiğibi düşün
Bu aralar hastayım aileden uzaktayım.
5 sene önce 10 sene önce felan😂
Patek saatlwre bakarkene ablam
Ablam sen çok yğksekten uçuyorsun en son engin polat mapushaneye girmeden önce almıştı patek filippe yi zjxndjxj
Tamam biraz daha realistik bi hedef olarak porsche taycan diyorum :((
2 gun ac kaldigimda
Ay o çok zorrrrr
Allah kimseye yasatmasin
Sephora ney?
Guncik kızların paralarını çar çur ettiği yer neymiş çok ğnlü markalar varmış😞anadolunun has kızları (yanny ben) lykd gıbı butce dostu ve kalıtelı urunlerı tercıh ederız acıklayıcı oldu
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kskdkekdkekfnejf çok efor sarfetmıstım bırde 🥹
benlik diil ya, ilgi alanım dışı sdlkfşsf
Kadın olsaydın benı anlardın ama ne yazık ki şansına küs
y kromozomum var ifit :'(
İnsan hep gariban
Dogru bır bilgi
Evet
şu an öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?