Kişilik & Karakter Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir? kulnıcıadı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu söze katılıyor musunuz? Az önce yaşandı da 😄 Güncellemeler1 yıl Nasihat dinledim sonunda engel bile yedim vasat olduğum düşünülerek yuh diyorum 😂😂😂😂 Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet doğru maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yani kısaca acıma yetime gelir koyar g@tüne 1 3 Yorumla kulnıcıadı 1 yıl Onun anlamı daha farklı sanki 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı şeye çıkıyor sonuç olarak ikisindede fazla tevazu gösterirsen sonucu böyle olur Yorumla kulnıcıadı 1 yıl Nası aynıya çıkıyo a.. Onun anlamı fakir güçsüz diye kimseye acıma güçlendiği zaman ilk sana koyar tamamen farklı bi anlamı var Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum 0 1 Yorumla kulnıcıadı 1 yıl Ben ayarı tutturamıyorum fazla mütavızıyım herhalde adam herşeyi anlatıyo ne anlatıyon dayı a... 😂 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olabiletisii yüksek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet doğru maalesef
Yani kısaca acıma yetime gelir koyar g@tüne
Onun anlamı daha farklı sanki 😄
Aynı şeye çıkıyor sonuç olarak ikisindede fazla tevazu gösterirsen sonucu böyle olur
Nası aynıya çıkıyo a.. Onun anlamı fakir güçsüz diye kimseye acıma güçlendiği zaman ilk sana koyar tamamen farklı bi anlamı var
Kesinlikle katılıyorum
Ben ayarı tutturamıyorum fazla mütavızıyım herhalde adam herşeyi anlatıyo ne anlatıyon dayı a... 😂
Haklılık payı var
Olabiletisii yüksek
Doğru