• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kadın olmak mı zor, erkek olmak mı?

27esmerim u
27esmerim Takip Et
FenomenMaster Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1515
Yapay Zekaya Sor

Görsel tam isabet 😃

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
30 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • carpediyemmi
    carpediyemmi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

Okuyun belki biraz olsun anlarsınız

Amerikalı feminist yazar Norah Vincent, ilginç bir deney yapmaya karar verdi. 18 ay boyunca bir erkek gibi yaşadı. Herhangi bir hormonel tedavi görmedi; sadece biraz makyaj, daha bol kıyafetler, davranış dersleri ve sesini kalınlaştırmak için özel eğitimler aldı.
    Yazarın amacı; erkeklerin gözünden dünyayı anlamaktı ve başından geçen tüm süreci "Self Made Man" kitabında aktardı. Norah, ismini Ned olarak değiştirdi ve erkeklerle bağ kurabilmek için önce bir bowling takımına katıldı.

Üstelik Norah bowling oynamayı beceremiyordu ve bu, zorlu deneyimi daha da zorlu bir noktaya taşıyordu. Ancak durum korktuğu gibi gitmedi. Takımı, onu soru bile sormadan kabul etti ve 9 ay boyunca beraber bowling oynadılar.

Bu erkeklerle yaşadığı deneyim, erkeklerin sert ve reddedici, kadınların ise sıcak ve konuksever olduğuna dair uzun süredir sahip olduğu bazı algılarını altüst etti.

Norah yani Ned, daha fazla erkek deneyimi yaşamak için arkadaşlarıyla striptiz kulübüne bile gitti. Norah, kadın ve erkek arasındaki cinsellik anlayışına bir kez daha şaşırdı. İlginç bulduğu deneyimlerini şöyle aktardı:

Erkek ve kadın cinselliği arasındaki farka gerçekten çok şaşırdım. Kadın cinselliği zihinseldir. Bir erkek için bu bir dürtüdür. Özünde bedensel bir işlev. Bu bir gereklilik. Bu çok güçlü bir itici güç ve bence biz kadınların sistemimizde testosteron olmadığı için bunun ne kadar zor olduğunu anlamıyoruz.

Norah'a göre, romantik ilişkilerde güç kadının elindeydi çünkü kadınlar, bir ortamda otuturken tanımadığı birinin yanına gidip ilk kelimeleri söylemek zorunda değildi.

Bu süre içerisinde Norah, Ned kılığında birçok kadınla çıktı. Yazar, randevuların nadiren eğlenceli olduğunu ve Ned'in kendini kanıtlama baskısının yorucu olduğunu söyledi. Pek çok kadının yumuşak, savunmasız bir adama ilgi duymamasına şaşırmıştı.
    Ned, daha sonra bir kiliseye arkasından erkeklerden oluşan bir terapi grubuna katıldı ve Norah, erkeklerin savunmasızlıkla boğuştuğunu bir kez daha gördü. "Zayıflığı gösteremiyorlar, özellikle birbirlerine karşı sevgi gösteremiyorlar ve çoğu zaman tüm duyguları öfkeyle gösteriliyor" dedi.
    Tüm algıları altüst olan Norah, 18 aylık erkek olma serüvenini Self Made Man kitabında anlattı. Ancak bu deney onda duygusal bir fırtına yaratmıştı; kendini bir kimlik bunalımının içerisinde buldu. Bir kadın hakları savunucusu olarak bağlı olduğu tüm görüşler değişmişti. Bir hafta sonra şiddetli depresyonla hastaneye kaldırıldı.

"Cinsiyetin beyninizde yaşadığını ve kostümden çok daha fazlası olduğunu öğrendim ve bunu gerçekten zor yoldan öğrendim" dedi. Ned karakterinden kurtulduğu için sevinen yazar, erkekler için şunları söyledi:

Erkekler acı çekiyor. Kadınlardan farklı sorunları var ama onlar da daha iyi değil. Sempatimize ihtiyaçları var. Sevgimize ihtiyaçları var ve belki de her şeyden çok birbirlerine ihtiyaçları var. Birlikte olmaya ihtiyaçları var.

Vincent, ironik bir şekilde, kadın olmayı takdir etmesi için hayatı bir erkek olarak deneyimlemesi gerektiğini söyledi. "Kadın olmayı gerçekten seviyorum. Şimdi daha çok seviyorum çünkü bunun daha çok bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum."

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

🙂🙂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Çağatay-Sancaktar
    Çağatay-Sancaktar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Her iki cinsiyet için de zorluklar vardır.

Kadın Olmanın Zorlukları

Taciz edilme ve öldürülme korkusu.

Toplumsal yargılar; bilmem ne damgası, boşandığı için eleştirler, yeni biriyle sevgili/eş olduğu için hakaretler, açık giyindiği için hakaretler vs...

Regl ve regl ağrısı. Özellikle dışarıda olunca kan gelmesinden dolayı tiksinerek atılan bakışlar.

Ev işleri ve çocuk bakma.

İş yerinde ve dışarıda tacize uğrama ve taciz dolu bakışlara maruz kalma.

Cinsellik gibi durumlarda kadınlığından dolayı eleştirilme ve evlenmeden önce yapıldığı için damga yeme.

Erkek Olmanın Zorlukları

Ev geçindirmek ve para kazanmak.

Duygularını göstermemek.

Eril enerji-dişil enerji, prenses erkek, ılık-odun gibi toplumsal yargılara ve isteklere maruz kalmak.

Düğün masrafları

Sürekli güçlü olmak zorunda kalmak...

Her iki cinsiyet için de zorluklar var. Ancak, psikolojik ve fiziksel şiddet olarak kadınlar daha fazla zorluk yaşıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.

Bence insan olmak zordur bu zamanda. çünkü çekilen acılar dertleri sadece insanın kendisi biliyor başka kimse bilmiyor maalesef. kadın olmanın da erkek olmanın da kendince zorlukları var. kadınlar mesela erkekler yönünden çok şanssız hep kötü erkeklere denk geliyorlar ve ülkemizde bu konuda adalet yok yeterince.

4
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Daha da önemlisi insan olmaktır diye klişe tanımımı yapayım bakayım. Kadın dünyaya kendi canından bir nefes bir can getirebilir ama erkek bunun milyonda bir ihtimalle bile ne demek olduğunu anlayamaz. ancak ben olmasam o çocuğu yapamazdın der cahil cahil. Bu mucizeye sahip olmak en büyük farktır bence.

4
    2 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

🌺🌺

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 yıl

💐💐

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

73

Cevap

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Her iki tarafın da kendine özgü zorlukları var. Kadın olmak, bazen toplumsal baskılar, güvenlik kaygıları ve eşitlik mücadelesi gibi zorluklarla gelir. Erkek olmak ise güçlü olma, duyguları bastırma ve hep sorumluluk taşıma gibi beklentilerle zorlayıcı olabilir.

Sonuçta, her birey farklı deneyimler yaşar, bu yüzden kimin daha zor olduğu kişisel bir bakış açısına bağlı. Her iki cinsin de kendi mücadeleleri ve sınavları var.

4
    1 Yorumla
    • Pömpüş
      Pömpüş
      1 yıl

👏👏👏👏

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Bizim ülkemizde kadın olmak gerçekten zor çünkü can guvenligi yok , namus kavramı sadece kadına yükleniyor, doğurganlik sadece kadına yönelik bir eylem , kadının sorumlulukları daha fazla ve beklentiler daha çok oluyor, duygusal ve fiziksel daha daha zayıf yaratılmışlar , biten iliskilerde ya da evliliklerde hemen kadın günah keçisi ilan edilir vss gibi kadın olmak zordur

3
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Şimdi her ikisinin de oldukca zorlukları var. Ama nedense erkek olmak daha zor gibi geliyor (yok bizden daha özgürler.. rahatlar falan demeyin o konu ayrı). Mesela yalana gerek yok, ben çalışmasam bile birsiyle evlenip gel keyfim gel yaşaya bilirim, ama erkeklerin böyle bir seçenekleri yok. Hep bir kıyas içindeler erkek güçlü olmalıdır, erkek ağlamaz falan filan. Çalışmak ve bu hayata direnmek, evine ailesine yeri geldiğinde ihtiyaç sahiplerine yardım etmek gibi bir zorunluluğa sahip oluyorlar. Hatta en küçük yaşlardan çalışıp annesine bacısına yardım ediyorlar maddi konuda haklarını yiyemem hshsh diğer konularda haksızlar shehje

2
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı.

regl ya da türkcesini kullanalım adet görmek. adette bu kadar kötü olan ne. ben alamıyorum. doğal bi süreç. ve hani ağrı olur ok de kadınlık emaresi bu. bugun tüm kadınlara desekki adeti iptal eden hap var. yut vucut içerden buharlastırcak o döllenmeyen yumurtaları. bence bi tartısma cıkar. bir cok kadın yok ya ben ped takarım hatunum ben. ne olcak yani. atla deve değil der.
    menopozda yaslılıkla ilgili. erkeklerde de oluyo antropoz
    dul kadınlara eskiden baskı oluyordu. dün biriyle tanıstım dan diye dedi. hatta sana soyle diyim. dul kadın daha bi albenili. seks niyeti olan erkek sever. bekaret derdi yok. hem bazı şyleri asmıs olur mıymıntı olmaz bekar kız gibi. ask niyeti olan erkek sever. anyayı konyayı görmüş. egosu yok. erkeğin kıymetini bilen. tecrübelenmiş toy değil. cocugu yoksa tabi. alayım bu kızı der. kımı dengim değil ben bakarım diyebilir tabi.
    erkek olmayan anlayamaz. ne diyim değiştirelim bedenleri :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadın olmanın zorlukları,

Partner seçimin için sınırlı zamanın olması (gençlik)

Dışarıda özgürce dolaşamama, geceleri takip edilme ve taciz korkusu, Toplum baskısı ve önyargılar Erkek olmanın zorlukları, Partner bulabilmesi için belirli özellikler taşıması zorunluluğu (maddiyat, özgüven, Liderlik özellikleri)

saygı duyulabilmesi için başarma ve kendini var edebilme zorunluluğu

Toplum baskısı ve önyargılar

Evin geçiminden ve düzeninden sorumlu olma

Başarılı bir erkek olmadığın sürece kimsenin yanında yer almayıp sana değersiz davranması

Sıkıntılarını ve duygularını paylaşabilecek kimseyi yanında bulamaman

gibi gibi özetlenebilir her iki cinsiyetinde zorlukları vardır fakat erkeklerin zorlukları daha fazladır.

1
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Kadın olmak da erkek olmak da kendine göre zorluklar içermektedir. Her iki cinsiyetin de kendine özgü deneyimleri, avantajları ve dezavantajları vardır. Önemli olan, her bireyin kendi zorluklarıyla başa çıkmasına yardımcı olmak ve her iki cinsiyetin de eşit haklara sahip olduğunu savunmaktır.

3
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Karakteri sağlam insan olmak zor, erkek veya kadın olarak bakmıyorum. Her insanın kendisine ait bambaşka bir hayat hikayesi var zaten, bu cinsiyetten de öte.

2
    0 Yorumla
  • Hicran16
    Hicran16 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Onların da geçim derdi var işte maddiyat anlamında yetememe korkuları. Ama yinede düz baktığımız zaman her türlü kadın olmak zor özellikle bu ülkede. Her an tacize, tec*vüze, şiddete maruz kalabilen bir varlığız üzgünüm ki. KADIN insanoğlunu doğuran kadın.. Baş tacı olması gerekirken maalesef ayaklar altında.

2
    0 Yorumla
  • DeLoreən
    DeLoreən Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kadın olmak daha zordur güzel olsa zor, çirkin olsa daha zor.
    Kadınlığın kendi doğası vücuttaki annelik hormonlarının yan etkileri nedeniyle başlı başına zordur.
    Sürekli değişen bir ruh hali, duygu durumu, karar verememe, en ince detayı inceleme vs

Bu zorlukların beraberinde getirdiği o güçlerini hayatta kalma iç güdülerinden almalarından ve
    Her ay kanadığı halde ölmeyip ve içlerinden bebek çıkan bu canlıları asla hafife almamalı

2
    0 Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Tıbbın 10 saat de yapamadığını Bazı adamlar 30dk sürmüyor :P :) :)

3
    4 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Kesinlikle %100 hem de Kadın Olmak Zor

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

😅😅

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Kocasının Anasına da babasına da Hastane köşelerinde hasta bakan ya kız evlat ya da gelin ama yine kadın. Hastanelerde insanların %80 kadın

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Evet gurur duyuyorum hepimizle🥲

Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bu zamanda insanca yaşamak dahi zorken, kadın olarak yaşamak çok daha zordur.. Kadınlar naif ve nazik bir yaratılışta olduğu gibi, maddi manevi yükümlülükleri de daha ziyadedir. Hatta birde dar görüşlü olanlarla mücadele halindedir.. O yüzden kadın olmak çok daha zordur..

1
    0 Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Ben öyle düşünmüyorum açıkcası. Erkeklerin üstünde azımsanmayacak bir baskı var. Kişisel beklentilerin dışında toplumsal olarak da etiketlenmiş durumdalar. Üstelik duygusal zekaları gelişmiş değil. İşleri daha zormuş gibi geliyor bana.

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Duygusal zeka 😅

Yorumla
  • banaordanbiolmeca
    banaordanbiolmeca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 98%
    1 yıl

kombin derdi kilo derdi nasıl yok ek olarak bizde de genelde para bulma ve başarılı olma derdi var o hepsine bedel ek olarak bizim testosteron seviyemizde olup sinirlenince sabırlı davranabilir mi acaba çoğu kız

tatlısu feministleri sizi

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

😃😃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bak şimdi bir şey diyi mi yanlis anlama bazı kadınlar sadece vücut göstererek para kazanıyor hatta yüzün güzelse tiktokda yayın açman geçinmek için yeterli zengin koca bulup güzel hayat yaşayanlar da var hatta bizim komşunuz ABD bir adam bulup evl ndi ve vatandaşlık bile aldı bazı kadınlar zengin koca bulup fıstık gibi hayat yaşıyor her şeyi hizmetçisi yapıyor bunlar var değil mi 🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Gardenyas
    Gardenyas Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlarımızın yükü daha ağır ata erkil bir toplumda yetiştiğimiz için hep bir yargı hep bir savaşımız var..

1
    5 Yorumla
    • Gardenyas
      Gardenyas
      1 yıl

Erkekler ohh 40 tane kadınla evlense ses yok.. biz bir tane baksak evlenme dahi değil namus bitti..

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

😅😅 Allah yardımcımız olsun gulo

Yorumla
    • Gardenyas
      Gardenyas
      1 yıl

Aynı mevzu iş ortamında da var sen ağzınla kuş tut saçını süpürge et yok kadınsın sen o kadar iş yapmadın ula nasıl yapmadım sonuç orada yok yine kadınsın hep..

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Allah akıl fikir versin onlara da 😘

Yorumla
    • Gardenyas
      Gardenyas
      1 yıl

Amin cano🙏💋

Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Erkek olmak daha zor, sürekli ayakta çişimizi falan yapıyoruz hedefi tutturmaya çalışıyoruz falan çok zor

1
    5 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

He he cooook

Yorumla
    • Alessapl
      Alessapl
      1 yıl

Erkek olmadığın için ne kadar zor olduğunu bilemezsin asddjdk

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Yaaa aman olmak istemem bu devirde zaten erkek 😅

Yorumla
    • Alessapl
      Alessapl
      1 yıl

Ben de kestirip kurtulucam valla bu eziyetten. Bir de onlyfans hesabı açarım gelsin paracıklar assdjdk

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Jajajha😅😅lan Allah seni uyuz

Yorumla
  • _rOmeO__
    _rOmeO__ Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bunların hepsi erkeğin derdi zaten. Kadın bu dertlerin hepsini 3 ile çarpıp erkekten çıkarıyor.

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

😅😅

Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kadın olmak zor ama erkek olmak daha zor. Bu kadar derdi olan kadınları da biz çekiyoruz neticede 😅

1
    8 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Gıcık 🥲

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      1 yıl

Bak hemen gıcık oldum bile 😅😅 trip çekeriz naz çekeriz bütün derdi sıkıntıyı biz dinleriz ohh daha ne olsun

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Ye he he 😅😃

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      1 yıl

Ne he 😅 yalan mı bizim kendimize ait bir hayatımız bile yok. Sabah işe akşam eve ne için kim için 😅 regl olabilen hamile kalabilen menopoza girebilen dul kalabilen makyaj kombin kilo derdi olabilen düşen sütyen kopçası olabilen topukluyla giderken topuğu kırılabilen sizler için 😅 kendimizi resmen feda ediyoruz

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Sağolun yaa😅

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      1 yıl

Allah eksikliğimizi vermesin 😅😅

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Kadınların da amin 😅

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      1 yıl

Amin amin 😅😅

Yorumla
  • Pömpüş
    Pömpüş Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı.

Erkek olmak da zor Savaşa gidecek olan o, gazi ves olan o, aile yükünü kaldıran o, ağır inşaatda çalışan o , nafaka veren o ves. Her iki cinsin de kendine göre zorluğu vardır kadının da erkeğin de. kıyaslanamaz bence

1
    0 Yorumla
  • ρнσєηιχ_
    ρнσєηιχ_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kadınlar periyodlarını bile açık açık söylemekten çekinmezler bu yüzden onların işi daha zor sanırız. Ama erkek içine atar, derdi yok gibi görünür. Oysa içimizde kopan fırtınayı bir kadının anlaması pek de mümkün değil.

1
    0 Yorumla
  • Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ
    Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

Tabii ki erkek olmak zor, konu tartışmaya kapalı : ))

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Ya he 😅

Yorumla
  • FıstıklıLolilop
    FıstıklıLolilop Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 93%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı.

Mesele insan olmak azizim

Asıl mesele de kadın olmak 😂

1
    3 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

İvit küçük prensesim 😘😘

Yorumla
    • FıstıklıLolilop
      FıstıklıLolilop
      1 yıl

Ömrümsün kii 💓✨

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Canımsın 😘♥️🥰

Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

3 arkadaş okeye 4üncü bulamadığımız için depresyona girdik sen ne diyon yaaa 😂😂😂

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

😅😅

Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    1 yıl

Hiçte katılmıyorum regl ve doğum dışında bence her iki tarafında zorlukları var 😅

1
    8 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Onlari neden dışa alıyorsun 😅

Yorumla
    • dely1man
      dely1man
      1 yıl

Çok ugraştım olamıyorum dermişim🤣😂🤣

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Onlar en önemli şeyler 🥲

Yorumla
    • dely1man
      dely1man
      1 yıl

Allah kolaylık versin sen benim yerime ugraş dur😅

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Buradan git uyuz 🥲🥲😅

Yorumla
    • dely1man
      dely1man
      1 yıl

Damam🥲

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Şaka la 😅

Yorumla
    • dely1man
      dely1man
      1 yıl

Bende ciddiye almamıştım zaten😆

Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Özellikle bu toplumda kadın olmak çok daha zor.

Ne regl ne estetik kaygılar nede diğer olasılıklar. Kadını hakir gören bu zihniyetle aynı coğrafyada yaşamak zor.

1
    0 Yorumla
  • ArtıkİnsanDeğilim
    ArtıkİnsanDeğilim Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Biyolojik olarak kadın olmak zor olsa da sosyal olarak erkek olmanın yükü daha ağır, parasız erkeği annesi bile sevmezken illaki bi statü sahibi olması gerekiyor ciddiye alınması için

1
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar ne istediklerini bilmediği için erkek olmak daha zor çünkü kadınların erkeklerden istediği çelişkili şeyler erkekleri yoruyor

2
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Her iki cinsiyetin de kendine özel zorlukları vardır ki analık da babalık da zordur ve hakları ödenmez

2
    0 Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bence bu o kadının ve erkeğin yaşadıgı hayata göre degişir bu devirde kadınlar daha mağdur bence genel anlamda böyle

2
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Erkek olmak zor.

Evine ekmek götürebilmek için Bir çok en ağır sektörde çalışan erkek.

Savaşan erkek

1
    0 Yorumla
  • FictionFever
    FictionFever Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

İkisinin de zorluklari var ama teraziye koydugumuzda bir kadinların çektikleri zorluklar daha ağır geliyor

1
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Baba nın adı yok. Paran yoksa hiç yoksun. Hayatın boyunca bir kadının isteklerini sağlamak için yaşıyorsun. Daha ne olsun.

1
    0 Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kesinlikle kadın olmak zor. Üstelik çalışıyorsa, çocuk varsa ve üstüne yardım eden bir eş yoksa hayatları tam işkenceye dönüyor.

1
    0 Yorumla
  • Esmergenc41
    Esmergenc41 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Aboooo neler oluyor böyle 😂 her ikiside zor bence ama kadın bi tık daha zor 😂

1
    17 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Tabisi 😅

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

Gene kazandınız 😂

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Her zaman 🥲😅

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

Boynum kıldan incee bayanlarımız baş tacıdır 😂

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

🤗🤗🌺

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

Saygılarımla ellerinizden öperim efenim ☺️

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Öperim derken teyze miyim ben 🥲🥲😅

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

O anlamda degil ya hanımların eli öpülür ya hani centilmence nazikceee 😂

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

İyi ozaman 😅

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

Genellikle filmlerde olur böyle nazik ince hoş hanımefendilerin parmaklarından tutup nazikce öperler o misal 😂

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

😅😅 iyi iyi

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

Hemen teyzemiyim diyoysun biyde 😂 daha genceciksin 😂

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

🥲😘 yaşlandım

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Öpücük emojisi yanlış gitti

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

Öenmli degil her detaya takılmam

Yok be ne yaşlanması ya her yaşın güzelligi başka bence ☺️

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

🤗🤗 evet

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      1 yıl

Buradan yaşlı görünmüyorsun dert etme ya esmersin güzelsin gerisi hikaye 😂

Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Bunu okuyunca iyi ki erkek olmuşum dedim, kadın olmak zordur..

2
    0 Yorumla
  • userrr1234567890
    userrr1234567890 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Her ikiside eşit dedikten sonra görseli gördüm vazgeçtim kadın olmak daha zor arkadaslar ahaha

1
    0 Yorumla
  • wkertenkele
    wkertenkele Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bi an mantikli gelir gibi oldu maddeler ama yok ben gayet memnunum cinsiyetimden 🥰🥰

1
    0 Yorumla
  • Semihhx52
    Semihhx52 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Her ikisininde zorluğu var Allah'ım dağına göre kar vermiş

1
    0 Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    1 yıl

Kadın olmak zor regl destek paketi ayda 5 gün izin lazım

1
    0 Yorumla
  • sk_34
    sk_34 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    1 yıl

Dağ kadar paran olacağına 250 gramın olsun derler ama 😂

1
    0 Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Kadın olmak çok zor :D masrafımız çok derdimiz çok

1
    0 Yorumla
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Bu devirde bence kadın olmakta zor erkek olmakta zor ama kadın olmak dahada zor maalesef

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

İkisinin gereklilikleri getirisi ve götürüsü farklı olduğu için yerine göre ikisi de zor.

1
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Kadın olmak daha zor. Bu bilinen bir gerçek. Ama erkek olmak da hiç ama hiç kolay değil artık

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Bu ülkede ve ekonomide insan olarak yaşamak zor.

1
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    1 yıl

Erkeğin yükü çok daha ağır olduğu için erkek olmak daha zor

1
    0 Yorumla
  • yakışıklıberkecan
    yakışıklıberkecan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

İnsan olmak zor. Müslüman olmak daha zor. Türkiye de yaşamak daha da zor.

1
    0 Yorumla
  • Deli_miyim_neyim
    Deli_miyim_neyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl

Erkek olmak zor. Çünkü karşı cins kadın ve kadınlarla baş etmek her zorluğa rahmer okutur😀😀

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkek olmanın zorluğu sürekli çalışmak zorunda olup geçinebilmesidir özellikle ülkemizde, kadın olmanın zorluğu güzellik standartlarına uyabilmek 😂 bir kadın para kazanamasa bile sırf güzel olduğu için evlenebilir ama fakir bir erkeği çirkin kızlar bile istemez.

1
    0 Yorumla
  • Nimesayyya
    Nimesayyya Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

İnsan olmak zor bu zamanda çocuk olmak kadın olmak erkek olmak ne farkeder

1
    0 Yorumla
  • NeyyMıstaffamNeyy
    NeyyMıstaffamNeyy Takip Et
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kadın olmak daha zor. Hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak kadın olmak zordur.

1
    0 Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı.

Kadınların işi zor işten cıktım olayı yok o evin işi yapılacak illa

1
    0 Yorumla
  • Regnanspiritus_
    Regnanspiritus_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hep karşıdan bakın zaten iki tarafında zorluğu çok fazla.

1
    0 Yorumla
  • İstanbul-bey
    İstanbul-bey Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Kadın olmak zor sonra bi bakmışsın kocaman göbeğin var 😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bazı konularda kadın, bazi konularda erkek.
    Bazı konularda kadınlar şanslı, bazi konularda erkek. Ben %51 olarak olmak daha zor diyorum

1
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

😂 kadın bence erkek olarak dogruluyiorum bunu en basit örneği valide hanım hergun rahat yemek yapabilirsen benim beyin 2 günden sonra yanıyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yakışıklı bir erkek olacaktık. Ah ne canlar yakardık.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kadın olmak bence bir ayrıcalık abla kıymetini bil 😔

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayrıca güzellik tüyoları varsa yardımcı olur musun abla 🤔😔

Yorumla
  • yelbegen
    yelbegen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

İstersen bir de erkek ol, o zaman anlarsın

1
    1 Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      1 yıl

Oluyy

Yorumla
  • Bilinmezin_tasviri
    Bilinmezin_tasviri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 yıl

Kadın olmak. Kadın küçüklüğünden ev hanımı gibi yetiştiriliyor, her hareketi olay oluyor, giyimine karışılıyor.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadın olmak mı zor, erkek olmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın olmak mı zor, erkek olmak mı? 43 cevap verildi
Erkek olmak mı kadın olmak mı zor? 23 cevap verildi
Kadın olmak mı zor yoksa erkek olmak mı? 4 cevap verildi
Kadın olmak mı erkek olmak mı zor? 20 cevap verildi
Kadın olmak zor, erkek olmak mı? 38 cevap verildi
Kadın olmak mı zor erkek olmak mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨