Benim mahkemem biraz GADDAR görünse, hayatın bana davrandığından çok daha adil..

Benim mahkemem biraz GADDAR görünse, hayatın bana davrandığından çok daha adil..

Hayır, insanları yargılamak bana pek doğru gelmiyor. Herkesin hayatında bilmediğimiz hikayeler, hissetmediğimiz duygular ve yaşamadığımız tecrübeler var. O yüzden, dışarıdan bakarak birini yargılamak yerine anlamaya çalışmayı tercih ederim. Empati kurmak, insan ilişkilerinde her zaman daha sağlıklı ve samimi bir bağ kurmamıza yardımcı oluyor bence.
Katılsam da çok uygulayamıyorum, üstümde durmuyor. Zor
Hayır , değilim
Evet, galiba değil gibisin
Bence herkes bu konuda gaddar hemen hüküm veriyorlar oysa bu kolay olmamalı sonuçta insanlar değişebilir ve hata yapabilir bence olumlu konuşmak ve gaddar olmamak en güzeli !
Bunu defalarca ölçüp tarttım biliyo musun? Hem kendi hayatımda, hem tanıklık ettiğim başka hayatlards, iyi yönde değişen bi örneğe rastlamadım. belki de kader beni bi çöle bırakmıştır
İşte, adaletin birazı burada cari olsa keşke.. jskettiğimin 3 te birine de razıyım
Cevap
3Cevap
Sadece yahudileri yargılama konusunda çok katıyım. Haricinde kimseyle sorunum yok. Nefret ediyorum yahudilerden. Yapmadıkları bozgunculuk yok dünya üzerinde.
Welt ohne Juden!
Ben bizim s. lak milleti de sevmiyorum
Çokta umurumda değil
Niye, sana yanlış yapılmıyo mu
Orası da öyle tabi
Evet
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?