Kişilik & Karakter Hayatımı düzene nasıl sokabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İşsizim moralim sıfır psikolojim bozuldu artık yaşamak istemiyorum. :(AtanamadımLisans mezunuyum Hayatımı düzene nasıl sokabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bir yerden başlamak lazım umudunu kaybetme 2 8 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah dayanacak gücüm kalmadı gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne mezunusun Yorumla Soran 1 yıl Lisans coğrafya sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım Coğrafya okumak çok isterdim ama maalesef ataması yok 2 yılık sağlık bölümü okumayı düşünüyor musun yks başvuruları başladı Yorumla Soran 1 yıl Bölümün çok güzel inşallah atanıp mesleğine kavuşursun 🌸 Yorumla Soran 1 yıl Konuşmak iyi geldi bunalmıştım 😭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ataması var dediler yazdık çekiyoruz Cidden 2 yılık sağlık bölümü yaz oku Yorumla Soran 1 yıl Sınavsız ikinci üniversite hakkım varda okul okumakta sıkıyor yaş ilerledikçe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir yerden başlamak lazım umudunu kaybetme
İnşallah dayanacak gücüm kalmadı gibi
Ne mezunusun
Lisans coğrafya sen
Okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım
Coğrafya okumak çok isterdim ama maalesef ataması yok
2 yılık sağlık bölümü okumayı düşünüyor musun yks başvuruları başladı
Bölümün çok güzel inşallah atanıp mesleğine kavuşursun 🌸
Konuşmak iyi geldi bunalmıştım 😭