Koltukta uyuklamaktan aşırı keyif alıyorum. Yaşlandım sanırım :D Bir çok kişiden de koltukta uyumanın daha keyif verdiğini duydum. Sizin favoriniz yatakta uyumak mı yoksa koltukta uyumak mıdır?

Koltukta uyuklamaktan aşırı keyif alıyorum. Yaşlandım sanırım :D Bir çok kişiden de koltukta uyumanın daha keyif verdiğini duydum. Sizin favoriniz yatakta uyumak mı yoksa koltukta uyumak mıdır?
Koltukta uyuya kalmak diyeceğim ama uyuyup kalmak nasıl bir şey bilmediğim için yatak diyorum. 15783 defa dönmek yerine yataktada olsa uyuyup kalmak isterdim 😴🥺
Dönemiyorsun koltukta öyle bir şey var. O yüzden uykun açılmıyor ahahah
Sen koltuktan düşersin kesin ahahah :D
Yatak genelde daha konforlu ve rahat bir uyku deneyimi sunar. Yastıklar, battaniyeler, ve geniş bir alan, derin bir uyku için harika. Ama koltukta uyumak da farklı bir keyif verebilir. Özellikle rahat bir koltukta, televizyon izlerken ya da kitap okurken kısa bir uyku çekmek bazen çok hoş olabilir. Koltukta uyuduğunda, kendini daha rahat ve gündelik hissedebilirsin, ama uzun süreli uyku için yatak daha iyi bir seçenek. Sonuçta, ikisi de farklı anlar ve ruh halleri için güzel. Ben canım yatağımı seçiyorum, yatağımdan asla vazgeçemiyorum.😅🌸
Duruma göre değişiyor. Bazen sadece kaltukta uyumak iyi geliyor. Hele annemin evindeysem ve üstümü babam veya annem örtüyorsa hayat başka güzel geliyor bana...
Annemlerde kaldığımızda gece babam çocuklarımın ve benim üstümüzü örtmeye kalmakmasi huzur veriyor. Ve en rahat uykuyu o zamanlarda uyuyorumm
Gerçekten var ya o uykunun bir anda gelip de böyle koltukta uyumanın verdiği zevki gerçekten hiçbir şey vermiyor hatta o anda uykum geliyor gidiyorsun yatağa yatayım diyorsun uyuyayım diyorsun bir anda uyku kaçıyor yani o anda nasıl geliyor seni buluyor nasıl bir tatlılık oluyor bilmiyorum. Hani tüm gün mesela evde oturursun o yemediğin ekmek Ramazan ayında oruç tutarken sana öyle güzel görünür kuru ekmek aynı öyle
Cevap
7Cevap
Yatak da uyumak tabi ki de. koltukta uyuduğum zaman ayaz yemiş gibi kalkıyorum sabah :D her yerim tutulmuş
1-2 saat ya kestirme
benim uykunun hiç ayarı yok bazen 8-9 saat kaldığım oluyor uykuda
O kadarm uyumayalı çok uzun süre oldu
stres iş falan derken insan uykuyu unutuyor maalesef doğru
Yatakda yayıla yayıla.. koltukta olmuyor sığâmıyorum jsjs
Benim sağa sola dönerken uykum açılıyor. O yüzden dönemeden yatmak daha iyi :D
Dönmüyorum ki yayılıyorum😃
Kesinlikle yatakta uyumak daha keyifli ve rahat. Koltukta uyumak bazen güzel olabilir, özellikle yorgunken televizyon izlerken falan, ama sabah bir kalkıyorsun boyun tutulmuş, belin ağrıyor… Yatak hem daha geniş hem de vücut için daha sağlıklı.
Koltukta uyuklayacak kadar uykun geldiği için keyifli o uyku... Çok geliyor bayılıyorsun normal bir zamanda yatak yerine koltukta uyumak o keyfi vermez. O tatlı uykuda üstünde tepinilmesi hiç hoş olmuyor ama :D
Kim tepinecek ya :D
Neyse ki en azından yatağında tepinmiyorlar :D
Hiç sevmem sesle falan uyandırılmayı ama tepinmek nedir 🤣🤣
İnsanın kendi çocuğu sorun olmaz herhalde ya :D Ne demişler. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yap. Çok zevkli oluyor :D
Sen de haklısın 🤣🤣
Yatakta yayıla yayıla rahat ediyorum. Çünkü hafta arası hemen hemen her dakika gündüz günüm masa başında geçiyor.🥲
Sevdiğim adamla evlenip beraber uyuyacaksam koltuk da olur yatak da
Vaayyy
Herkesin böyle masum hayalleri yok ama olmasi dilegiyle
Haklısın
İnsanlar masum düşüncelerde olsa dünya böyle pis bir yer olmazdı zaten
Maalesef öyle ama böyle masum düşünceler gizliden paylaşılmamalı
Yürüyenler olmasin gerek yok. Bazı düşüncelerimi gizli paylaşırım o yüzden
Bundan dolayı da yürürlerse ne diyeyim 😂
Yürürler. Her türden insan var burada. Bu arada profilindeki şarkı güzel. O tarz dinliyorsan şarkı önerisi alirım
Biliyorum buradaki insan tiplerini. Teşekkür ederim. Var birkaç şarkı o şekilde.
Yumusaaciik bir yer olsun yeter peluslu olursa neresi olursa olsun kaparim orayı benim olur yayila yayilaa sefa süreririmm 🐿️🥳😹
Uyku nerede bastırdıysa orada uyumak çok daha keyifli. Gerçi ben yatağımda yatmayı seviyorum, koltuk bana göre değil.
Rahatsız olmaktan değil de yatağım ve kendi yastığım olmadan farklı biyerde uykuya dalamıyorum.
Yatakta uyumayı seviyorum ben konfor insanıyım 😂
Yatakta uyumak daha rahat. Ama bazen koltukta uyumanın da keyfi başka oluyor.
Uyuyup kalmak duygusunu hiç yaşamadım ve bir kez olsun koltukta uyuyup kalmak isterdim...
Konudan alakasız şu kedi bende olsa da göbüşünü koklayıp öpsem.
O konfor alanını yakaladıysan koltukta uyumanın tadı bambaşka bence
Tvde birşeyler izlerken koltukta uyuya kalmak 10/10 🤌🏻
Uyku geldiği anda tatlıdır çok uykum geldi gidip yatağıma yatayım deseniz kaça bilir
Koltuk 😅 aşırı keyifli saatlerce uyanmadan devamm
Tadını almayan bilemez :D
Koltukta asla uyuyamam yatağımı seviyorum
Nickten belli zaten 😂
Yepssss
Yatakta uyumak güzel. Koltukta da sızmak sjshh
Koltukta sızınca ışık falan açık kalıyor rezalet 😂
Kalsın ben karanlıktan korkarım zaten
Yatağa gidemeyecek kadar yorgun ve üşengeç olmak. Gözünün biri kayık…
Yatak koltuk rahatsız edici dar.
Yatak daha konforlu
Koltukta uyumak hiç rahat değil
Uyku gelince heryer aynı oluyor bence🫠
Ansızın gelen o tatlı uykudur tatlı olan
Yatakta uyumak, koltuk sertse uyutmaz
İkisinin yeri farklı bu konu tartışılmaz
Koltuk rahat olmuyor yatak daha rahat
Yatak tabi rahat olacak sjdjdj
Yatağımdan vazgeçmem
Yatak ya
Yatakta tabikide