İzlediğim en iyi reals olabilir:

İlgi değil değer görmeli ✨
İzlediğim en iyi reals olabilir:

İlgi değil değer görmeli ✨
Evet, güzel şeyler ilgi ister. İster bir ilişki, ister kariyer ya da hobiler olsun, gerçekten değer verdiğin şeylere emek ve dikkat göstermen gerek. Güzel şeyler çoğu zaman kolayca elde edilmez, bir şeyin değerini anlayabilmek için ona yatırım yapman lazım. İlgi, bazen zamandır, bazen çabadır ama güzel şeyler ortaya çıkınca bunun karşılığını alırsın.
Evet, güzel şeyler ilgi ister. Bir çiçeği düşün mesela; su vermezsen solar, güneşe çıkarmazsan boynu bükülür. İnsan da öyle aslında. Sevgi, dostluk, hatta en güçlü ilişkiler bile ilgiyle beslenir. İlgi gösterdiğin şey, sana geri döner. Ama abartmak da boğar. Dengede olmak önemli. Değer verdiğin birine küçük bir mesaj, bir selam bile yeter bazen. İlgisiz bırakılan her şey, zamanla anlamını yitirir.
İlk attığın başka bir duygu. O daha çok anı yaşamakla ilgili ve doğru ✅.
İkinci şey ise güzel gördüğün şeylerle ilgilenmelisin, ilgi de bir değer ve saygıdır. Bir çiçeğin varsa şayet onun koparılmasına izin vermezsin. Sularsın ki büyüyüp budaklansın. İlgi de tıpkı böyle emek verdiğin ölçüde o sevgi var olur. Vermezsen o ilgiyi karşıdaki kişi de solar gider. ✨
Güzel yorum her zamanki gibi
Teşekkürler beğenmene sevindim
Reel başka bir şeyi anlatıyor. Farklı bir durum..
Güzel şeyler emek değer saygı ve ilgi ister. Bunlar olmadan bir süre sonra o güzel olan şeyler kaybolur.
Gerçekçi olmak gerekiyor diyorsun
Aynen..
Tipik boğa kadını 😂
Evett😂
Çözüyorum yavaş yavaş sjsjsj
Cevap
5Cevap
ister evet
Güzel bişeyim ve ilgiyi seviyorum ahahahahshshdjdjdjfjf İşin şakası bir tarafa ama ilgisiz her şey viraneye dönüşür. İlgi büyütür, ilgi parlatır.
İddialı ve güzel yorumm
Çoğumuz ilgi istiyoruz. Ama asıl istedigimiz şey değerdir. Herhangi birine veya bir şeye ilgi gösterebilirsin. Gösterilen bu ilginin kaynağı verilen değer ise çok şanslıdır.
Ama bazen sadece kendi çıkarlarımız için ilgi gösteririz. O zaman gösterilen ilginin bir anlamı yoktur.
Kısacası ilgi değil değer görmek ister.
Değer verilen herşeyde zaten birileri için güzeldir.
Güzel şeyleri güzel yapan ona verilen ilgi ve değerdir. İnsanlar, nesneler ve bitkiler sevildikçe güzelleşir 🌸
Hmmm ilgi şart diyorsun
Adamın gözleri der susarım ama aşırı kasmış jdmd çek ve izlemeye devam et işte :D
Güzel şeyler ilgi ister emek ister
Aşırı kasmış çok iyimiş
Sulamadığın bir çiçeğin büyümesini bekleyemezsin demek istiyorum, ister tabii
Önemli
Onları güzel yapan ona verdiğimiz değerdir aslında
İlgi değil
İlgi ile ilgili değil
Yooo bazı çicekler vardır ilgi vermesen bile çok güzel çiçek açar çok güzel kokar kimi çiçek vardır sevgi de ilgi de versen çiçek açmaz solar insanlar da böyledir
Kanka demet akalin gibi yazma aq. Guzel mi demek istedin
İlgilenmedign her şey ölür
İlişkiler insanlar hatta çiçekler bile...
Ordaki pamuk prenses ben miyim😅
Sen şeker değil misin
İkisi de olurum
Bir süre o anın içinde kaybolmak isterim..
Sorudan hiç bisey anlamadim
Mesela diyelim ki çok güzel bir eser var onun alkışa ilgiye ihtiyacı var mı onaylanmaya
Güzel şeyler güzel olduğunun hissettirilmesini hakketiği değeri görmeyi ister
Ne kadar Namık o kadar sadık demişler
Bence de ilgi değil değer olmalı
Kesinlikle, ne kadar emek o kadar güzellik
Sabır ister sevgi ister emek ister
Tabi ki ister
İlgi neden önemli
İhitiyaci yoktur
Evet ister
Hı hı 💅🏻🌸
İster
İster elbette