Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. ilk okulda hep kızların önlüklerinin bel kurdelelerini çözerdim Kızların buna verdiği tepki çok hoşuma gider çok gülerdim :) :) :) akılıma geldikçe halen gülüyorum. Bu durumu çocukluğun da yaşamış bayanlar isterler ise bana cevap yazabilirler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılKüçükken kapı komşumuz vardı ve komşumuzun benden iki yaş büyük bir oğlu vardı. Oğlunun kulakları büyüktü ve ben sürekli kulaklarını çeker, birazcık dalga geçerdim. Daha sonra kavga ederdik, saç baş birbirimize girerdik. Ardından annelerimizden ikimiz de dayak yer, sonra ağlayarak Pokémon izledik. Ondan sonra oğlan bana masal anlatırdı ve uyuyakalırdık.
Küçüklüğüme dair tek sevdiğim zamanlar muhtemelen o zamandı. Hala hatırladıkça yüzümde bir gülümseme oluşur.😄
17 Yorumla- 1 yıl
Küçükken rezil bir imajım varmış. Şimdi görenler bu sen misin diyorlar? Haklılar maallesef.😄
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim ✨
- 1 yıl
Yeni fark ediyorum kusura bakma😅
1 yılEvet, küçükken her şeyin çok ciddi olduğunu düşünürdüm ve bir gün büyüyünce her şeyin çok farklı olacağına inanırdım. Şimdi geri dönüp baktığımda, en küçük şeylerden bile korktuğumu hatırlıyorum—mesela gece ışıkların kapalı olması, garip seslerden korkup yatağımın altına gizlice saklandığım zamanlar… Şimdi bunlar, tamamen komik ve anlaşılır şeyler gibi geliyor. Küçükken her şeyin son derece büyük ve önemli olduğuna inanmak insanı eğlenceli kılıyor.
10 Yorumla
1 yılRamazanda ne zaman köye gitsek ezan saati yaklaşınca ezan okurdum, bu yüzden çok azar işittim😅
Sonra küçük çocukları tembihler pencereye çıkarır yolda geçenin kafasına tükürtürdüm zlsmxmsmmxkd17 Yorumla- 1 yıl
Akrabam olmaları yeterli bir sebep 😂
- 1 yıl
İltifat için teşekkür ederim 😂💃🏻
- 1 yıl
Manyak olmak iyidir ya aksi takdirde çekilmiyor bu yaşam şartları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılDondurmanın külahını yemek ve şeker çubuğunu yalamak , 😄
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç yok sanırım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Eski eşyalarımın arasında denk gelmistim. Bir dosyam var. Içi tamamen sevdiğm grubun posterleriyle dolu. O kadar çok ki... ergenliğimi doyasıya yaşamışım belli😅😅 çok severek poster biriktirirdim. Şimdi utanıyorum
13 Yorumla
1 yılKüçükken uyuduğumda üzerimi örtmüyordum. Annemde bana diyorduki üzerini örtmeyen çocukları canavarlar gelip alıyor, eğer üzerini örtürsen, canavar seni alamayacak. Bunu her zaman hatırladığımda kendime hem kızıyorum, hemde gülmek tutuyor.. Neden bu kadar şapşalmışım...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Küçükken komşumuza ana avrat söverdim sonrasında ineklerinin ipini çözüp mahalleyi birbirine kattırırdım üstüne tavuk yakalayıp evine atardım bir kaç defa onun yüzüne atmıştım o cığlıklar hala beni gülme krizine sokar 🤣
13 Yorumla
1 yılÇok güzel bir tadı var diye çikolatalı süt tozunu kaşık kaşık yemiştim sonra tüm suratım kıpkırmızı olmuştu sdfsdfdf 😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Büyüklerime bir tarafımdan uydurduğum vahşet dolu olayları anlatmak. Onlar da buna inanıyordu.😃 Şimdi aklıma geldikçe çok gülüyorum.
15 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKitap ya da defter yapraklarını tek tek saymak gibi saçma bir huyum vardı. Zaten kaç yaprak olduğu belirtiliyor zekiye...
14 Yorumla- 1 yıl
😄😄
- 1 yıl
Aynen.
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ablamla "bir daha kavga etmeyelim" diye yazı yazıp altına imza atardık. 😁
23 Yorumla
1 yılHangi birini anlatayım? Mesela beni zaten çöpten aldınız diye ağladığım zamanlara çok gülüyorum 😂😂
22 Yorumla- 1 yıl
Yok ya huy olarak babamın kopyasıyım tip olarak da ablamlarla o kadar benziyoruz ki ablamları tanımayan arkadaşlarım bile onlarla bir yerde karşılaltığında Lulu'yu bir yerden tanıyor musunuz diye soruyorlar 😂😂
Sümüklü böcek ve kaplumbağa çok enteresan gelirdi o kabukları neden çıkmadığı o ağırlığı nasıl taşıdığını çözmeye çalışırdım hep hayvanlar doğa üzerine haa haa komik anılarım var😃🤭
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Köpekler daha iyi duymak için kulaklarını oynattığını ve bende yaparsam daha iyi duyacağımı düşünüp kulaklarımı ellerimle sese doğru kıvırıp test ediyordum. İlkokul öğretmenime yaparken yakalandım ve kendimi açıklayamadım djwmwnwm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHaha hiç unutmayiz sınıfta kağıttan telefon yapıp derste oynardık hoca kızardı sonra dan bizi Atatürk köşesine çivi vardı oraya aşmıştı biz bacak Sallayip sınıftaki ler güler di 😅 matematik hocası ne bekwlrsin robot gibi gdiiiyordu zaten 🤣
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. benim bi halam vardı bende onu sevmiyordum. kumandayı alıp onun gözüne atmışım, gözünü falan tutmuş. anneme mi teyzemlere mi ne "çocuk gözüme kumandayı fırlattı" demiş. tabi çocuk olduğum için bir şey demediler ondan yırttım sjshsh
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMucit olmak isterdim Keloğlan'daki Bilgecan dedeye çok özenirdim evdeki bütün baharatları aklına gelebilecek her şeyi karıştırır saçma sapan tatlar ortaya çıkartırdım dksks iksir falan bulacağım neyin kafasındaysam tabii
10 Yorumla
1 yılAhh ayın peşimden geldiğini düşünüp ağlamamı, gölgemle arkadaşlık kurmaya çalıştığımı ya da çiçeklerle konuştuğumu hangisini anlatayım tam bir çatlakmışım
20 Yorumla
1 yılerngelik dönemlerin de tv paralı kanalar dan erotik filimler izlemiştim ay sonu 3 sayfalık izlediğim döküman listedi gelince çok şaşırmıştım orasını akıl edemedik hayat acımasız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOrta okulda okul otobüsünde kim nerde oturacak karar verirdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkese dünyayı değiştireceğim diyordum. Şimdi bakıyorum da komik geliyor. Dünya beni değiştirdi
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kartondan uçak yapmıştım uçacağima inanirdim onunla snfjdkcmf
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılKüçükken yaptığım hiçbir şeyi bana komik gelmiyor tam tersine içimden diyorum ki acaba ben bunu niye yapmışım ne gerek varmış
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEve gelen misafirlerin ayakkabılarını saklardım ve sokaktan izlerdim 😬
İnanılmaz zevkli oluyor uzun süre gelmiyorlar 🤣10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Elbette.. taş toplardım 16 siyah ve 16 beyaz toprakta dizerdim bunları. Şimdi düşündüm de cok komikti.
10 YorumlaÇocuken. Böyle donerdim etrafımda. Bide tüm aileye konser verirdim hadi anne baba beni dinleyin derdim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı.
1 yılEve alınan yumurtaları sarıp sarmalıyordum civciv çıkar diye😅
20 Yorumla
1 yılEvde saklambaç oynarken bazanın içine girip beni bulmalarını beklemek 😀
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılMerdivenden atlamak ikinci kat iyi ki biryerlerim kırılmamış
10 Yorumla
1 yılSonunda bir süper gücüm olacağını düşünüyordum jsksksk
10 YorumlaYani küçükken kuzenimin çok eziyet ederdim hatta bir keresinde şampuanını tutkal koymuştum
10 Yorumla
1 yılMucize uğur böceğine bayılıyodum diye kağıtlarla maske falan yapmıştım saçma sapan😹😹
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılsuper kahraman olabilecegimi dusunuyordum, komik ahshahshs
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşek şakaları seviyorum insanları korkutmak hala komik :D
10 Yorumla
1 yılUçak görünce bağırıyorduk guya duyuyor bizi
Gel bizide götür diyorduk33 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Ne saftık yaaa
Gizli Üye(25-29)1 yılBen küçükken palyaço görünce peşinden gidiyordum😃😃😃hahahahah nerde görsem hemen peşine takılıyordum 😂😂😂😂😂
10 YorumlaKüçükken köyde bizi tanımayan çocuklara kuzenimle kendimizi yurtdışından Almanyadan gelmiş gibi tanıtıp hava atıyorduk sarışınız ya bir de inanıyorlardu sksjakzhlsk
00 YorumlaBen gelinlik gördüğümde ağlıyormuşum
39 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKüçükken yaptığım şeyleri hala yaptığımı fark ettim.
10 YorumlaAnneannemle tavuklara yem vermeye giderken çok korkardım arkadan kovalıyor diye ağlardım annemler videoya falan alıyordu komik gelmezdi o zamanlar şimdi bir tebessüm oluşturuyor
10 Yorumla
1 yılMilletin kafasında sulu balon patlatiyordum🤭😆
213 Yorumla- 1 yıl
Ehehe zevkliydi ama
- 1 yıl
Kel amcanın perugunu alıp kaçmak da favorim aralalarinda 😄😄
- 1 yıl
Carvell çok firlamasin yahuu😄😄
- 1 yıl
Teveccühunuz 🤭
- 1 yıl
AA takibini yeni gördüm ben sorry
- 1 yıl
AA aynı anda oldu o zaman teşekkür ederim beyefendi 😎🙏
1 yılNenem ve dedemi sinirlendiridim beni evden kovalayıp kapıyı kilitleyene kadar şansımı zorlardım bu o zamanda komik gelirdi şimdide komik
00 Yorumla
1 yılBen çocukken usluydum şimdi yaramazım
19 Yorumla- 1 yıl
Hangisini inanmadın😀
- 1 yıl
valla annem hep öyle söylüyo keske cocuk kalaydın diyo dünyanın en uslu cocuguydun diyo 😀
- 1 yıl
en son nereye sıkıştırdın
- 1 yıl
nasıl basardın onu tebrikler 😀
1 yılÇok fazla var ya. Utanırım.
115 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma şeylerdi ama.
- 1 yıl
Onu bende yaptım🤣🤣🤣
- 1 yıl
Altında boğa olan bir ağaca salıncak yapmıştım. Bogacigim boynuzlarında bir tür artırmıştı. İlkokulda kızlara gizli aşk mektupları yazardım. Saçma otlar toplayıp yemek yapardim.
- 1 yıl
Boğa ve ineğin ciftlesmeini izlerdim.
- 1 yıl
Ma çok saçma. Mesela damdan ucacagim diyerek aşağı atlamistim🤣🤣
- 1 yıl
Tam kollarımı aciyordum ki yer çekimi mani oldu. Yere yapıştım🤣🤣
- 1 yıl
Yok ya, yerde toprak birikindisi vardi. Çok bir şey ollmadi
- 1 yıl
Aynen, çok şükür ki
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar çok var ki 😅 ifşa edemem sjsjjs
15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olmaz olur mu gizli bilgi ama
122 Yorumla- 1 yıl
önce bana söylemeli 😀
- 1 yıl
aranız mı benim o 😀
- 1 yıl
ee nolurdu 😀
- 1 yıl
- 1 yıl
aa beni dövcekmiş seni bastonla döverim ben cancanda bana yardım eder hem haberin olsun 😀
Kendi kendime bir dil uydurmustum kardesimi ingilizce biliyorum diye kandiriyodum
10 Yorumlaçocukken oyuncağımı birinin kafasına atmıstım yarılmıstı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Hemen hemen her hareketim olaydı
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Sifonu çekince sesten korkup kaçardım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Kapıların zilini çalıp kaçmak
10 Yorumla
1 yılKoltuk, sanalye kemirmek :))
10 Yorumla
1 yılBenden büyüklere karşı duyduğum aşk💘
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır pek bilmiyorum vallahi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAbimin arkadaşlarını darlardım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılSürekli parmaklarımı ıslatmak :d
10 Yorumla
1 yılSigara içerken kulaklarımızı çekerdik :)
10 Yorumla
1 yılHatırlamıyorum ama yoktu
10 Yorumla
1 yılHatırladığım kadarıyla yok.
10 YorumlaÖğretmenlerime cilve yapmak 😌
00 Yorumla
1 yılKapı kenarlarına tırmanmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHatırlayamıyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne