Bir düşündüm de aslında herkes kendinin farkında olsaydı hatalarını düzeltmek, daha iyi bir insan olmak isteseydi dünya çok sıkıcı bir yer olurdu. Kaos sanki bir renk katıyor hayata, düzense griye boyuyor

Düzen ve kaos dengede mi olmalı yoksa?
Bir düşündüm de aslında herkes kendinin farkında olsaydı hatalarını düzeltmek, daha iyi bir insan olmak isteseydi dünya çok sıkıcı bir yer olurdu. Kaos sanki bir renk katıyor hayata, düzense griye boyuyor

Düzen ve kaos dengede mi olmalı yoksa?
Düzeni severim ama tamamen düzen insanı olduğumu da söyleyemem. Planlı olmak, hayatımı kolaylaştıran bir şey ama bazen spontane gelişen olayların getirdiği heyecan da hoşuma gider. Kontrollü bir kaos içinde düzenimi korumak diyelim. Çok fazla düzensizlik beni rahatsız eder ama fazla kuralcılık da sıkıcı gelir. Dengede kalmak en iyisi.
Zihnim kaosa yatkın, gündelik hayattaki ben ise belli bir düzene tabi. Denge kavramım farklı işliyor gibi. Bu şekilde bir keskin geçiş var bende.
Bir şekilde ayak uyduruyorum ve yuvarlanıp gidiyoruz, bakalım.
Net bir şey söylemem mümkün değil. Hayat bir süreç, süreçse ilerlemeyi gerektirir. Değişim, risk, girişkenlik, düzen hepsi bir noktada hayatımıza dahil olur.
Düzen dünyanın en zor işlerinden biridir kaos olmasaydı düzenin kıymeti de anlaşılmazdı
Cevap
7Cevap
kaos severim ben

DÜZEN
Düzen insanıyım. Kaoslardan çıkma güçlenme düzenleme de diyebilirsin. İşimde bununla ilgili neredeyse
Huzurumu bozacak kaoslara uzağım ufak tefek geçici ekşınlar renk katabilir
kanon insanıyım ben. kaosa gelemiyorum, düzen bozmayı seviyorum.
Ne kadar düzen insanı olsamda kendimi bir şekilde kaosun içine buluyorum. Bunu nasıl başarıyorum bende bilmiyorum..🤷🏻♀️
Hayatın akışı karmaşık ya ondan olabilir uzun süreli bi düzen çoğumuz için hayal sanırım
Düzen insanıyım ama gel Gorki hep bı kaos hep bı belirsizlik
Takıntılı bir şekilde düzen bırak dağınık kalsın diyeni de dövesim gelir 😃
Düzen insanıyım. Kaos istemem kendi halimde yaşayayım etlime, sütlüme karışmasınlar kafi
Kaos düzen sıkıyor.. köyü yakarım, yakarım cigarani seyrederim 🤭
Düzeni seviyorum ama hep bir kaos var 🙃
Kaos çıkarmak istiyorm
Düzen insanıyım. Kaos yorar beni.
Kavga sevmem ben
İkiside
Kaos iyiidr
Düzen
Düzen
Düzen insanıyım
Kaos
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?