3 gündür abimegözlerine bakamıyorum beni anlamasın diye.

3 gündür abimegözlerine bakamıyorum beni anlamasın diye.
Gözler bazen her şeyi anlatır, bazen de hiçbir şeyi ele vermez. İçimde ne olup bittiğini her zaman dışarı yansıtmak zorunda değilim ama gözlerim bazen beni ele verebilir. Özellikle de bir şey gerçekten içime dokunduysa… Ama bilinçli olarak saklamak istiyorsam, bakışlarımı da kontrol edebilirim. Çünkü her hissin açıkça görünmesi gerekmez.
Gözler bazen her şeyi anlatır kişilerin mimiklerini davranışlarını hareketlerini doğru söyleyip söylemediğini yalan söyleyip söylemediğini anlatır ama burada önemli olan nokta karşımızdaki kişinin gerçekten bizi anlayıp anlamadığı ile ilgilidir. Eğer ki ben gözlerimle mimiklerimle bu duyguları belli ediyorum karşı tarafta anlamıyorsa o dakikadan sonra ne yaparsan yap nafile
Evet, özellikle karşıdaki insan bizi seven değer veren biriyse veya hayat tecrübesi yüksek olan biriyse, bakışlarımdaki hâli çok güzel anlarlar...
Cevap
9Cevap
Gözler her şeyi anlatır. Gözler hislerimizin aynasıdir. Mutluluğu hüznü aşkı kin ve nefreti her şeyi gözler söyler...
Hayır gözler de tıpkı diller gibi yalan söyleyebilir.. önemli olan güvenmek ve kalbe bakmaktır. bu zamanla mümkün olabilir
Anlatır , insanın mutluluğu da hüznü de gözlerine yansır
Gözler kalp ile aynı okuldan mezun olmuş, aynı dilin öğrencileridir. Farklı bir sözlükle konuşmaları beklenemez.
Gözler anlatır bazen sözler de konuşur. Gözler bazen sadece anlatır sözler derin sessizlikte saklanır.🌌
Gözlerimi boş ver kalbimi duy sözünü çok severim
Anlatır tabii sjsjjsks Gözler kalbin aynasidır demişti birisi mkskdjd
Bakmasını bilen, gözlerden tüm hayatımızı okur
Ne halt yedin de gözlerini kaçırıtorsun?😂
Bir şey yapmadım ama sanki depresyonda geçtim iyi değildim o soruyordu nasılsın ne var iyi misin... ben de iyim dedim bir şey yok ama gözlerim baksaydi anlardı
Baksan ne olacak abinin gözüne onu anlamadım ssddkdjsj
Gözlerden insanların içini okuyabiliyorum
Gözler ruhun aynasıdr
Gözler kalbi geri yansıtr
Yoo şahsen anlamam ben
Gözler her şeyi anlatır ama kalbiyle görebilene
Gözler kalbe akan yoldur
Evet. 😇
Evet
Anlatır...
İnsanın dili ve sesi boşa mı var söylemek için
Tabiki anlarsın