Sevinci, hüznü, kederi, mutluluğu, sevgiyi, nefreti. Sizce, gözler her şeyi anlatır mı? Bir insanın gözlerine baktığınızda ne hissettiğini anlayabilir misiniz?
Ben anlarım bir çok yolu var. Özetle 2 tanesinden bahsedeyim daha fazlası ücrete tabi.
Öncelikle beyinde hatırlamak ''recalling'' fiili gerçekleşirken gözler sağ yukarı bakmaya başlar ve eğer bu hatırladığı şeyi yalan olarak beyan edicekse bakışlar sola döner.
Sevgi aşk ve yalan hemen hemen ortak tepkiye sahiptir. Göz bebekleri küçülür ve eller birleşir tedirginlik gösterir tabi çok ayrıntısı var ama özetle kişi istesede istemesede bedeni herşeyi anlatır özellikle gözleri.
İçinde ne varsa, sadece gözlere yansır. Umut, umutsuzluk, sevinç, bıkkınlık ve en önemlisi hüzün. Bunları görebilmek için göz değil yürek gerekir. Herşeyi yaşamış, her duygudan tatmış bir yürek o gözlerde kendi yüreğindeki yansımayı görür.
anlarsın tabı ya bı insanın seni sevdiğini gözlerinin içindeki o parıltıyı hanı ben konuşmuyorum gözlerım olayı anlatıyor zaten dergi bir bakış görüsün ve derler yaa gözler ne çektiğin acıyı gizler , nede söylediğin yalanı.
Annatmaz bence simdi benim cok çişim gelse ki çok önemli bir olay sana bişey demesem nerden anliycanki sıkıstıgımı. Neyse ben tuvalete gidiyom sana kolay gelsin 😄
ben bir kızın gözünden seni saviyorum ama karkaklık var bende ve sana açılamıyorum ben malın ama mal olduğumunda farkında değilim düşüncesini bile okuyabilirim.
En İyi Cevaplar