Kişilik & Karakter Barbie kız mı , harbi kız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bende Barbie olmaya karar verdim ama yapım müsade etmiyor 😤 Barbieeeeee Harbiiiiiii Hiiiiç birriiiiiiiiiş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Erkekler Barbie demiş 😂😂😂😂😂 Barbie kız mı , harbi kız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. kime aşıksam o kadın. ama olgun olmalı 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Barbie çok çocuksu olur harbi kızda çok eril olur her ikiside değil bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Barbie tabii ki sjjsjs ama sen tam bir Barbiesin Tuba sskskdkdkdkdkd 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yooookkk be 😂 Cevap sahibi 1 yıl Hahaha tabii yaa ponçik bir Barbie hemde hshdjjdd
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elinizde başka yok mu? Bunlar mı var sadece 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Taze bitti Yorumla Flavendirel 1 yıl Kızsız durayım ben, gelince haber et Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Normal birisi yok mu ddhddhdh 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalmadı 😂🤷🏻♀️ Yorumla Kupid 1 yıl Neyse kahvemden bir yudum daha alim Yorumla
marasmuhendis Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl barbi iyidir yine kimse kabullenmesede 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Düz kız nefes alsın yeter... 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Harbi kız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kime aşıksam o kadın. ama olgun olmalı
Barbie çok çocuksu olur harbi kızda çok eril olur her ikiside değil bence
Barbie tabii ki sjjsjs ama sen tam bir Barbiesin Tuba sskskdkdkdkdkd
Yooookkk be 😂
Hahaha tabii yaa ponçik bir Barbie hemde hshdjjdd
Hem Barbie hem harbi 😌💅🏻
Elinizde başka yok mu? Bunlar mı var sadece
Taze bitti
Kızsız durayım ben, gelince haber et