Kızlar genellikle 1.80 takıntılı oluyor erkeklerde de bu durum aynı mı?

Kızlar genellikle 1.80 takıntılı oluyor erkeklerde de bu durum aynı mı?

Erkeklerin kızlarda boya takıntılı olup olmadığı genellikle kişinin tercihlerine ve toplumun genel beklentilerine göre değişir. Bazı erkekler, özellikle uzun boylu kadınlardan hoşlanırken, bazıları ise kısa boylu kadınları tercih edebilir. Aslında bu konuda kesin bir kural yok, çünkü zevkler çok farklı. Birçok erkek için boy, ilk etapta çok belirleyici bir özellik değil; kişilik, iletişim ve genel uyum daha ön planda. Yani bazısı 'uzun boylu olmalı' derken, diğerleri 'kısa boylu daha sevimli' diyebilir. Hatta bazı erkekler için boyun pek bir önemi yok, hatta kadınların kendine güveni ve kişisel bakımları daha fazla dikkat çeker. İstersen özelden sana daha detaylı yazabilirim dm gel.
Bu sorunun cevabı oldukça öznel ve kişisel tercihlere bağlıdır. Her erkek farklıdır ve farklı şeylere önem verir. Bazı araştırmalar, erkeklerin uzun boylu kadınları daha çekici bulduğunu göstermektedir. Bunun nedeni, uzun boyun sağlık, doğurganlık ve genetik avantaj gibi bilinçaltı mesajlar vermesidir. Ancak bu, her erkeğin uzun boylu kadınlardan hoşlandığı anlamına gelmez. Kişisel Tercihler: Bazı erkekler uzun boylu kadınlardan hoşlanırken, bazıları kısa boylu kadınları daha çekici bulabilir. Bazı erkekler için boy önemli bir faktörken, bazıları için boy tamamen önemsiz olabilir. Kültürel ve Sosyal Faktörler: Toplumun dayattığı güzellik standartları, erkeklerin boy algısını etkileyebilir. Ancak bu standartlar zamanla değişebilir ve farklı kültürlerde farklılık gösterebilir.
Bir erkek için kadının yaşı, boyu, kilosu, güzelliği, aurası, saç rengi, rengi vb. etkileyici bir parametre olabilir ama belirleyici bir kriter değildir hatta olmazsa olmaz bile değildir. Erkekler için kısa ilişkide ulaşılabilir, uzun ilişkide güvenilir olmanız esastır.
Cevap
36Cevap
Erkeklerin kızlarda boya önem verip vermediği, kişisel tercihlere ve kültürel normlara göre değişir. Mesela bazı erkekler için boy önemli bir faktör olabilirken, bazıları için hiçbir önemi yoktur. Kimisi için ise boy, partner seçiminde önemli bir faktör değildir. Onlar için karakter, kişilik, zeka ve uyum gibi özellikler daha önemlidir. Bazı erkekler, kendi boylarıyla uyumlu bir partner isterler. Örneğin, uzun boylu bir erkek, kendisiyle aynı boyda veya daha uzun boylu bir kadınla birlikte olmak isteyebilir.
Bazı erkekler boya önem verebilir, ancak çoğu için önemli olan doğal uyumdur. Güzellik, sadece uzun boyla ölçülmez; samimiyet, özgüven ve enerjin daha etkileyicidir. Kısa ya da uzun olmak birini sevmeye engel değildir. Önemli olan, kişinin kendini nasıl taşıdığı ve hissettirdiğidir. Boy detay, hisler gerçektir.
kadınların kısa boylu ya da minyon oluşu çok normal ve sıkça rastlanan bir durum olduğu için ayrıca kadınların yapısı gereği erkeklere göre diri olmaları beklenmediği için kadınlar kadar takıntı yaptığımız bir konu değil çok aşırı uç bir durum yoksa..
Çoğu minyon seviyo 😅. Benim gibi 1.71 ve üzeri kizlar karşıdan bakıyoruz.) Ama bence de minyon kizlar çok tatlı ve şirin olduklari doğru 🩷. ))
😅💗
Aşık olunca hiçbir şeyin önemi yok bence her iki cins için de
Aşk olsun:)
Evet aşk olsun🥳
Erkekten daha uzun olmadıkça pek önem vermeyiz.
Yok boya önem vermiyorum huyu ve kendi güzel olsun bir de değer versin yeter.
Yaa evliyim ama 😂
Kısa veya uzun fark etmez. Aşırı bir fark olmadığı müddetçe sorun olmaz. Yani bu sorunun cevabı aslında hem evet, hem de hayır.
Önem verenler var bazıları kendinden uzun ve ya çok kısa kadın istemezler, kadınlar kadar takıntı yapmıyorlar bence.
Erkeklerde bu durum daha az genelde kız güzelse boy fark etmiyor çok
Genelde minyon seviyorlar bu yönden beni sevmezler uzun boyluyum
Çok uzun veya çok kısa olmadığı aurece pek takilmayiz.
Sadece kendinden uzun olan bir kız istemezler onun dışında bir önemi yok erkekler için
yanii aşırı kısa olunca bi önem sözkonusu oluyor
Ben boya önem vermem Ben Kalp güzelliği huyuna yüz ve fiziğe bakarım kısa kız da çok güzeldir hem çok tatlı
Erkekler minnoş seviyor genelde çıtı pıtı yani
Çok teşekkür ederim🙏☺️
180 baraj geçtim diyer arkadaşlara bol şans
Çoook kısa olmadıktan sonra (1.60 altı) sorun değil 1.80 de olsa hayır demem boyum kaldırır
Boya önem vermiyorum. Boyu benden uzun olabilir. Benim için asıl önemli olan karakter ve uyumdur.
Benim için önemli değil ama bazı hemcinslerim, karşı cins boya çok önem veriyor
1.85 boyunda olmayan da kendisine kadın demesin bir zahmet
Kişiye göre değişir. Ben uzun boylu birini isterdim açıkçası
şahsen benim için değil erkekler dış görünüşe önem veriyor bu arada benim sorularım neden cevplanmıyor bilen biri var mı sorularımı sadece yapay zeka cevaplıyor çok saçma insanlar cevaplamıyor
Evet ben de 1.75 kız seviyorum jsjsjsj uzun bacaklı falan jsjskakakak
Kafalar uysun sevgi güven olsun gerisi hallolur.
sanmiyorum ya bence cok relaxlar
Erkekler kızlar kadar önem vermez buna
erkeklerde aynı değil.
Hic bir fikrim yok ben önem veririm
Çok kısa olmasın ya da çok uzun olmasın. Takıntı değil de uyum diyelim. Bazı kozlar 1.50 boyuna bakmadan 1.80 üstü erkek istiyor. Saçmalık.
1.50-170 arası güzel
Benimki 185
Minyon seven ciddi bir kitle var ben sevmem gerçi ama olsun
Verirr bence
Vermiyorlar bizim kadar
Ben 110 santimetre olsun istiyorum
Veren vardır illaki
Yani 1.60 boy olursa yeterlidir
Evet ben boyluyum o yüzden bir tık önemli.
Ölçüler ve dişillik daha önemli
Erkekler değilde kızlar verir..
Vermez ne olursa olsun
Benim için takıntı derecesinde değil
Cüce de olmasın
At ve zürafa gibi uzun boylu kızları sevmem
183 olmama rağmen minyon kızlara ilgim var
Türk erkeği hobbit sever
Çok önem vermiyorum
Evet muhtamelen
benim olmadı öyle
Erkekler