Kızlar genellikle 1.80 takıntılı oluyor erkeklerde de bu durum aynı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok değer vermeyiz. Şöyle ki ;
Erkeğin niyeti evlilikse, evlilik düşüneceği kadın olsun yeter derler.
Erkeğin niyeti seks ise, güzel seks yapsın yeter deriz. Hat da minyon kadınlar, daha çok tercih ediliyor. Daha çok tercih edildikleri içinde,1.75 aşağısına beğenmiyorlar. Çünkü yatakta minyon kadın, daha rahat oluyor.
Erkeklerde ise boy, ağzı iyi laf yapmıyorsa kesinlikle gereklidir. Zira kısa boyluların ağzı, iyi laf yapabiliyorsa başarılı oluyorlar ancak.. Yoksa hiç bir kız , kısa boylu erkeğe yakın durmaz ama uzun boylu yakışıklı erkeği baştan çıkarmak isterler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeisnliklr kız dediğin 1.65_1.70 boyunda olmalı yoksa kız kötü görünüyor mini elbise veya giydiği diğer elbiseler yakışmıyor. Erkek 1.80 ise kız en az 1.68 olmalı ilişkide de sıkıntı oluyor. Ben uzun bacak seviyorum birde kalçalı olacak kadın bele göre geniş olacak ve dolgun. Ben kısa kalçası olmayan bı kadına aşık oldum ve evlendim çok pismanim
122 Yorumla- +1 yıl
Üzücü
Cevap sahibi+1 yılAyben
- +1 yıl
Harbiden eşinden pişman mısın
Cevap sahibi+1 yılYa hayalimdeki kızla evlenmedim için pişmanım eşimi seviyorum ama ona bakınca üzülüyorum çok kısa, kalça yok filan fizik garip saçları kötü çok az saçı var ve alnı çok açık. Saçları geride başlıyor
- +1 yıl
Anlıyorum knk çok acı bir durum. Çocuk filan yoksa ayrıl istersen ne bileyim böyle hayat geçmez gibi
Cevap sahibi+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kişi hayalindeki gibi bı kadinla evlenemiyor ne yazikki
- +1 yıl
Bilemiyorum hiçbir şey diyemiyorum harbi zor durum bari spor filan yapsın vücudu toplasın en azından
Cevap sahibi+1 yılYapmıyor dilimde tüy bitti
Cevap sahibi+1 yılYok begeniyo ilk görüşte vuruldu zaten bana
- +1 yıl
eminim ki eşin bu söylediklerini görse senin gibi bi or*sbu evladıyla evlendiği için kendisi de çok pişman olurdu
- +1 yıl
@AegonTarrgaryenn kafasız i*bne
Cevap sahibi+1 yılBana hakaret etme hakkını neredne buluyorsun evlenmeden önce söyledim zaten beni bırakmadı bende onu bırakamadım. Ramazan ramazan yazdigina bak. Allah sana hidayet eyleisn.
Cevap sahibi+1 yılBiraz zor, ama guzellikte önemli
Cevap sahibi+1 yılO boşanmak istemez ki yanisitiyorum ister istemez üzülüyor
- +1 yıl
Kızlar bu yüzden evlenmeyin.
Cevap sahibi+1 yılYa kızlar denginizle evlenin sorun iyice araştırın.
- +1 yıl
sen edepsiz karaktersiz eşini burada aşağıla madem istemiyorsun bırakmasada sen istemeseydin boynuna bıçak dayamadı ya ayıp karın o senin ne olursa olsun kötüleyeemzsin git boşan aşağılık
Cevap sahibi+1 yılYapamam seviyorum onu ancak ikinciyi alabilirim dinimizce helal zaten ama eşim kabul etmez
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen 175. Kızlarda boya bakmam. Ben beni seven anlayan birini istiyorum tıp boy önem vermem. Dünyanın en güzeli olsa beni anlamadıktan sonra karakteri kötü olduktan sonra ne önemi var boyun posun güzelliğin
10 Yorumla
175 hatuna düşmeyecek adam yok da ülkede boy ortalaması 160 adamlar n'apsın Bir de boydan alınca başka yerlere veriyor Allah illa ki 😂 çenemizle falan alıyoruz götürüyoruz düşüyorlar 😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
@Gzz00 aha belli etti kendini 1.60 li kız hahahah🤣
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
100Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYok vermezler, nefes alıyor mu tepeden ona bakarlar. Ayna tutsunlar mesela buharlaşıyorsa tamamdır, checkk
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bakmıyorum
10 Yorumla Benden fazla uzun olmadığı sürece çok fazla takılmam.
20 Yorumla
+1 yılBence değil. Önemsemiyolar cogu ab azan oldugu icin sorun olmuyo 150 ye bebek gibisin diyolar 165 e en iyisi orta boy ya diyolar 175 e manken gibisin yaniii diyolar
20 YorumlaBen uzun kadın sevmiyorum. Minyon minnak kadınları seviyorum. 🫶🏻😀 böyle sarıldığımda kollarım arasında kaybolsun istiyorum. 🤲🏻😅
31 YorumlaYatakta minyon, dışarıda uzun istiyorlarmış kadınları şu Akordiyon senetler varya onun gibi gören erkekler var 😂
40 Yorumla
+1 yılbenim tercihim benle aynı boyda veya benden en fazla 10 cm kısa olması daha aşağısı çok kısa geliyor ama şanslıyım ki boyum 1.70 ve kızların genel ortalama boyu 163 cibarı yani boyum çok orantılı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boya önem Verenler var Ama ben Boya pek Takılmam Benim için Kızın Yüz güzelliği Zayıf olması Bunlardan en önemlisi huyunun kalbinin güzelliği önemli 😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. vermezler genellikle. ortalama olsun işte iyidir derler zorlarsan yani 1.6 1.65 ok derler. mütavazi takılmayı sever erkekler. 1.7 ye uzun derler hatta yani ok neyse der cok hoslanmaz yani.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu erkek kısa boylu kız seviyor sonra da kızlar uzun boylu erkek istiyor diye laf yapıyor. ya siz kısa boylu kız istiyorsunuz allam ya 😅😅😅
20 Yorumla Bizde boy veya herhangi bir şeye takıntı etmiyoruz kızların o kadar çok fazla takıntısı var ki ben aşkı aradıklarını zaten inanmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılErkekler kadının 170 ve 180 boy aralığında olmasından hoşlanırlar. Kendilerinden aşırı kısa veya yanlarında uzun duran kadın istemezler.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Çok kısa olmasın yeterli
17 Yorumla- +1 yıl
Ben 1.58 im
- +1 yıl
Tam benlik😁
- +1 yıl
Yerim
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Açıkçası kendimden bir kaç santim kısa olmasını yeğlerim. Sarılınca başını göğsümde hissetmek isterim sevdiğim kadının...
10 Yorumla
+1 yılNeden önem veriyorlar anlamıyorum karakteri bozuksa 1 90 olsa ne olurki önce karaktere önem verin derim
10 Yorumla
+1 yılEskiden uzun boylu kizlari daha cok begenirdim ama simdi soyle 1.50 gibi kisa boylari begeniyorum. Ama zayif olmak sartiyla :)
10 YorumlaBence onlar için önemli olan onlardan kısa olması kızın
20 Yorumla1.80 boyunda olmayan da kendisine kadın demesin bir zahmet
27 YorumlaKendim 178 olduğum için çok takmam sakırım da 160 üstü makbuldür sanırım hahaha
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok önem verseydik her 1.80'lik erkeğin yanında1.50'lik kızlar olmazdı
10 Yorumla
+1 yılBodurcanin boyuda kısa zaten üzülme gelincan @Aristokratımsı dimi nan
110 Yorumla- +1 yıl
Hazüüktür.
- +1 yıl
@Aristokratımsı ulan nokta nokta 🤬
- +1 yıl
Noktalı virgül.
- +1 yıl
@Aristokratımsı ünlem ünlem😂
- +1 yıl
@canselllqx siz küstünüz mü gelincan😢
- +1 yıl
Hee bastı bana tekmeyi.)
- +1 yıl
@Aristokratımsı belli oluyo yüz vermiyo hiç 😂
- +1 yıl
Hemen dedikodu yap hemen Allahın belası karı ahah.
- +1 yıl
@Aristokratımsı ulan höykürdüm ya😂😂😂
- +1 yıl
Şu sitede tek sevmediğim karısın he, her yorumumun altındasın.
+1 yılBen artık kısa boylu istemiyorum ya ama hepte kısa boylu denk geliyor
10 Yorumla
+1 yılBenden 3-5 cm veya daha uzun olmasını isterimde.. Bunu karşı tarafın kabul etmesi de zor.
112 Yorumla- +1 yıl
Şaşırtıcı
- +1 yıl
@tutunamayanbirii Neden şaşırtıcı olsun ki. Kadının büyük olmasından ben hiç kötülük görmedim. Aksine bu çok güven verici. Ve bu çok romantik ve güzel bir şey. Öyle çiftler var, aşırı güzeller. Birbirlerine hep yardımcılar ve seviyorlar ki evlilier. Eşime hayatım boyunca hep yukarıdan bakıyor gibi olmak istemiyorum. Her zaman en az dengim kadar gözleri gözlerimde olmalı. Ya da biraz daha büyük. Kadının güçlü ve büyük olmasından mutluluk ve gurur duyarım her zaman. Bu eşsiz bir şey.
- +1 yıl
Biz kadınlar genelde partnerlerimizin bizden büyük cüsseli olmasını tercih ederiz hem brnce disil enerjiyi attırıruor hemde güvende hissettiriyor senin biraz eril düşük olabilir mi
- +1 yıl
@tutunamayanbirii Olabilir de olmayabilir de. Ben hem dişil hem eril olabilirim. Sonuçta x ve y kromozomlarına sahibim. Nasıl hissettim her zaman benimle ve nasıl paylaşmak istediğimle ilgili. Ancak her şey sadece eril veya dişil olarak sınıflandırmak bizi, duygularımızı ve hislerimizin kökenlerini çok eksik şekilde tanımlamamıza neden olabilir. Şöyle de düşünebilirsin. Aradığımız değerler çoğu zaman geçmişimizde kendimizi güvende hissettiren değerlerle kurulan bağlarda şekillenir. Sen bir baba figürüne bağlanmak istiyor olabilirsin. Koruyucu, heybetli, güçlü ve belki de umursamaz, soğuk ve mesafeli. Hep peşinde koştuğu ve hiç erişemediğin.. Ben ise belki küçüklüğüm de kendisini kanserden kaybettiğim ve bir daha asla erişemeyeceğim ablama.. Çünkü onun yokluğunda aşırı yalnız ve kimsesiz olduğum bir dönemden geçmiştim. Benim için çok travmatikti belki de. Ve onun bir anda gerçekleşen yokluğu ruhumda böyle bir yara açtı belki de. Yani arayışlarımız aslında ilk sevgi ve bağı, yakınlık ve güveni hangi kaynaktan aldığımızla ilgili olabilir, bu gün ilgi duyup seçtiğimiz kişiler geçmişte yaşadığımız deneyimlerin bizleri nasıl etkilediği ve yönlendirdiğinden ibaret gibi.
- +1 yıl
Ay çok mantıklı konustun ve haklısın ve gerçekten de böyle insan hayatında yara açan ya da eksik olan şeyleri isteyebiliyor
- +1 yıl
Başın sag olsun bu arada
- +1 yıl
@tutunamayanbirii Çok teşekkür ediyorum. 🙏 Benim öyleydi. Ablam muhteşem biriydi. Tabi ben küçüktüm ve onun yetenekleri elbette bana muhteşem gelirdi. Bir kadının büyük olmasını belki biraz ondan istiyorum. Çünkü beni hayata hazırlayan, arkadaşlarımla tanıştıran, ilk kez okuma ve yazmayı bana öğreten, benimle oyunlar oynayan.. Say say bitiremem ki onun bana ayırdığı zamanın güzelliklerini. Çocukken daha bambaşka elbette. Senden de büyük ya. Seni korur, seni sever, seni kucaklar.. Birine güveni böyle öğreniyor insan. Benden büyük, beni korur, beni sever nerede olursam olayım yardımıma koşar şeklinde öğreniyor ve alışıyorsun ona. Ona çok bağlıydım bende. Dünyamı aydınlatırdı hep. Aslında çocukları seven pek çok kadın böyledir. Ama ilişkilerimizde bunları sürekli karşı taraftan istemek aslında haksızlık olur. Tıpkı bir kadının bir erkekten ebeveyni yerine geçeceği güvende olma ihtiyacını sürekli karşılamasını, erkek olmasını, erkek gibi olmayı ondan beklemesi gibi. Yani böyle yapmamak gerekiyor. Kendimizi anlamak ve bazı ihtiyaçları kendimizle tamamlamak önemli. Yaralarımızı kendimizle sarmak önemli çünkü. Yoksa bazen bizim için hiç iyi sonuçlanmayacak kişileri seçerek daha çok yaralanabileceğimiz bir kısır döngü oluşturabiliyoruz. Mesela o heybetli erkeğin bizi etkileyen maskülen tarzı diğer yandan bütün çelişkilerle dolu dünyasıyla duygularımızın içini mahvedebiliyor. O yüzden kendimizi anlamak ve bazı yaralarımızı kendimizle kapatmak, kendi kendimizi iyileştirmek, yeniden büyüyebilmek, destek alabilmek çok önemli olabilir. Doğru insanı seçtiğimizi düşünürken çok kötü bir hayat yaşamak zorunda kalmamak için bu farkındalık kıymetli olabilir.
- +1 yıl
@tutunamayanbirii Hepimiz küçüklüğümüzde ki o değeri ve yarım kalan eksikliği yeniden hayatımıza katmak ve tamamlamak istiyoruz ama kabul etmeliyiz ki artık o anda değiliz. Bedenlerimiz ve ihtiyaçlarımız değiştiler. Şu anın koşulları bambaşka, karşımızda ki insan bambaşka ve onun istekleri, yaşama şekli ve amacı bambaşka. Yani biz o geçmişi kimse ile geriye getiremeyiz, getirmemeliyiz. İki eşit yetişkin ilişkisini karşılıklı bir dengeyle kurmak ve sürdürebilmek en çokta belki o yüzden bize bağlı. Bizim yetişkinliğimize ve kendimizi onarabilme kabiliyetimize.
- +1 yıl
Gerçekleri yüzüme çarptın biraz acı oldu ama olsun
- +1 yıl
Okuyor musunuz ya da mesleğiniz nedir acaba cümleleriniz beni çok sarstı metak ettim
- +1 yıl
@tutunamayanbirii Merhaba. Size bir iki kitap önereceğim. Bu kitapları lütfen almaya çalışın olur mu? Çünkü farkındalıklarımızı geliştirmeye çalışmak bizi, hayatımızı ve tercihlerimizi doğrudan etkiler. Ve bu tüm yaşamımızı elimize alabilmemizin yollarını bize yeniden açabilir. Hiç vakit kaybetmemenizi ve önereceğim bir kaç kitabı incelemenizi çok isterim. İletişim yayınevi: "Zor bir ailede büyümek" , "İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon" Uzm. psk Mustafa Topkara: "Kadın & Erkek ilişkilerin psikolojisi" Uzm. psikolog Stefanie stahl "bağlanma korkusu" , Uzm psk. Tarık solmuş "Romantik terörizm ve romantik tecavüz"
- +1 yıl
Tabi seve seve alıcam
+1 yıl2m 13 cm boyunda olmayan erkekte ne biliyim yaniii😏
20 Yorumla
+1 yılBoyum 158 uzun erkeklerde oldu hayatıma kimse sorun etmedi bakmıyorlar pek
11 Yorumla- +1 yıl
180 ve üstü erkekler
- Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılVerir bence bazı erkekler kısa ya da uzun seviyo ama geneli önemsiyor boy mevzusunu
10 Yorumla
+1 yılBoya göre bence benim 189 boyum var 165 altı istemem açıkçası
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim boy takıntım gibi bir problemim yok O yüzden çok önem vermem boydan kalpler bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Değil kızların kafasındaki boşluğu dolduracak dertlere ihtiyacı oluyor
10 Yorumla
+1 yıl1.55ten de kisa olmasin. 160 - 170 arasi iyi 180 ler falan iyi degil uzun
10 Yorumla182iyim 175 benim icin max diye dusunuyorum, kisa olarakta 155 min
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılTamam buldun diyelim 1 80 ya kiloluysa fiziği iyi değilse orantısı yoksa jdjdjr
10 Yorumla 1.60 ve üzeri ideal, zürafa gibi uzun olmasına da gerek yok. Zarafet boyda değil bakıştadır.
10 YorumlaMinyon güzel ama uzun boylular (benden uzun olmayacak) da çok çekici oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBazıları boya önem veriyor ama çoğu erkek için kendisinden kısa olması önemli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılBoyda keramet olsaydi ormanin krali zurafalar olurdu.
10 Yorumla
+1 yılEvet Renkli boya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler de takıntı hastalığı yok gerçi kızların takıntı olmadığı bir şey de yok demek ki ful hastalar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnem verenler var vermeyenler var ama bence saçma ama emin ol erkeklerdede boya önem verenler var hele 180 üstü olan erkekler cogunlukla boya önem veriyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 150 nişanlım 181 😀😀 bazen bana takılır ve boyunu çok seviyorum der
39 Yorumla- +1 yıl
Haklı dhehd😁
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Neden mi çünkü 168 altı kadınlar minnoş tatlı olurlar nişanlının böyle demesi seni Bi çocuk kadar sevmesindendir 😊
Cevap sahibi+1 yılBeni çok seviyor bundan yana hiç şüphem yok tabi 😀 bende onu çok seviyorum
- +1 yıl
Eee evlilik nezaman yakın mı 😀
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 ay sonra
- +1 yıl
Ooo az kalmış 🤭 nerde tanıştınız
Cevap sahibi+1 yılOtobüste tanıştık
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun 🤣 anlatır mısın :) merak ettim hemde bana da feyz olur.🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılkızların boy ortalaması 1.60 olduğundan sadece gülüyorum önem verenlere :D
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben takilmam. Dis gorunuse fazla onem veriliyor
10 YorumlaErkekler kızın boyuna değil kendi boyuna kıyasla oluşan ortantıya takıyor kızdan uzun olmak hoşlarına gidiyor ama kısa olunca sorun oluyor
41 Yorumla- +1 yıl
Senin boyun kac
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNöö genelde minyon severler
10 Yorumla
+1 yılBenim için bir sorun değil
10 YorumlaÖyle bir takıntı zaten sanşını düşürüyor kişinin farkında değiller :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. 1.50 civarı kızlar ilgimi çekiyor 1.60 falan
Kısamısın diye soracak olursanız kısa değilim03 Yorumla- +1 yıl
Kaç boyun
- +1 yıl
@Rainbow807 sana kaç lazım hemen katalog dan bakalım 🤣🤣🤣
+1 yılönem veriyorlar mı bilmiyorum ama tanıştığım çoğu erkek ya benle aynı boyda ya da benden biraz kısa. birkaç cm kısa olsam iyi olurdu.
10 Yorumla
+1 yıltr de ki kadınların boy ortalaması belli zaten taksak neyi takacağız ki max 1 65 1 70 oluyorlar en fazla
10 YorumlaKız dediğin 1.80 olur olmayanda ne bileyim yaşamasın ölsün
10 YorumlaBizim neyimizin boyuna bakıcaklarkii. Bizim pipimiz mi var?
13 Yorumla- +1 yıl
Sen ona bakıyorsun sanırım
- +1 yıl
zevk meselesi bir şey demiyorum o yüzden 😄
+1 yıl1.70 altına odaklanamıyorum. Tabi karakteri de olmazsa beş para etmez o da ayrı konu
10 YorumlaYaaani çok da takilmam sadece benden uzun olmasın yeter 😂
10 Yorumla
+1 yılAçık ve net 1.60 yeter 1.61 bile olmaz nie derseniz karşı karşıya kolbaste mi oynucaksınız 😂😂
10 Yorumla
+1 yılKarakterine bakarım geri kalan hiçbir şeyin önem yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 metre altı kız değildir zavallıdır intihar etsin.
00 YorumlaErkekler minikleri sever 🐥
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli. Boylu poslu kaslı olacak.
38 Yorumla- +1 yıl
Eee sen böyle istiyorsun ama sende 90 60 90 misin diye sorarlar adama kaslı misin vucud tipin nasıl yaaa insan biseyler isterken onec kendine BAKACAK 😤
- +1 yıl
Ben de ne boy var ne manken gibiyim ama istediğim kişiyle beraberim. Sana niye bu kadar batıyor. Zevkim bu şekilde kimse kimsenin zevkine karışamaz. 🙌🏻
- +1 yıl
Bana giren çıkan yok ta siz kızlar istediğiniz erkek böyle olacak yoksa şöyle olacak ee kendi g*tü g*begi salacak yiyip içecek oldu ben bunu sevmiyorum önce kendinize bakın
- +1 yıl
Sinirini başka yerde çıkar m**** 😂
- +1 yıl
sende çıkarmak istiyorum buzlu kahvesin ya beni de hararetimi alirsin 🤣🤣 k**** istediğim kişiyle birlikteyim demissinde pek inandırıcı değil takip ettiklerinden
- +1 yıl
Amma taktiniz ismimi haa 🤣 ister inan ister inanma sen kendine yan bence kadinlarla aran pek parlak degl sanirim bu kadar sinirini baskalarindan cikartma geregi duyuyosan
- +1 yıl
Sen merak etme bunu burada söyleyip linç yemek istemiyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen bence sus artik konustukca kendini daha cok rezil ediyorsun cünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 180 im ndndjd Genelde Yanında Çok Uzun Durmasın Veya Hafif Uzun Dursun Diyen Kızlar Bunlar, Bunu Diyenlerde Genelde Max 150
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler de 150 kızları yanında çocuk niyetine taşıdıkları için boy Takıntısı başladı hem de bir tık uzun kızlar daha iyi oluyor kisalara göre 160-165 Civarı okeydir
Cevap sahibi+1 yılBenim 153 Kız Arkadaşım Vardı Sinemaya Gircektik Korku Filmine Sinema Çalışanları Sokmadı sjsjsjsjs Sonra Kimlik Gösterdi de Yırttı, Bir Ara da Bıçak Mağazasına Girecektik Kardeşin mi Diye Sordular Halbuki O Zamanlar Ben 16 Yaşındaydım O 18 xnnxndndjd
Kısa Kızlar Şirin Olur Ama Çok Kısa da Bir Tık Uzun Erkeğe Gitmiyor Bence- +1 yıl
Evet katılıyorum 1.50-1.55 ya da 56 ya kadar olanlara bence 1.80 fazla gibi ben öyle uzun olsun istemedim sonradan sorduk boylarımızı benim modum düştü ama sevgilim tam tersi 1. 55 sevdiğini söyledi bilemedim minyonlar genelde daha genç gösterdikleri için çocuk gibi görünüyoruz 😅
+1 yılGenelde kısa erkekleri sever erkekler
21 Yorumla- +1 yıl
Kısa kizlari *
- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?