Kişilik & Karakter Gözüküyor mu dersiniz, görünüyor mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Gözüküyor demek çok kaba değil mi? Kanırtarak zorla söyler gibi.Halbuki "görünmek" çok sade, asil ve şık Gözüküyor mu dersiniz, görünüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Benim gördüğüme görünüyor derim, başkalarının görebileceği şekilde görünür vaziyetteyse gözüküyor derim. Öz Türkçe denince ben 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hele Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Görünmüyorsa haaaamınaaa demek daha asil bence 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok ayıp Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Görünüyor derim. "Çok güzel görünüyorsunuz hanımefendi."😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kibar kibar Cevap sahibi 1 yıl Tabii ya 😇
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Anlatmaya gerek yok gözüküyor 🤣🤣kaba bir tasvir 1 0 Yorumla
_MahoAğa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Göziki derim ya da göriyem 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Harika Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. İçin gözüküyor, ev burdan görünüyor. Yani kullanım alanına göre değişkenlik var 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gözüküyor deyince benim gülmem geliyo 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl O zaman gül 😀 Yorumla
Ellaa22 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl İkisinide kullanıyorum yerine göre bence kaba değil 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Görünüyor derim ama diğeride kaba değil 1 0 Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Fark ederse kahrolayım sdsdjks 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkiside aynı benim için farklı gelmiyor bana🥳 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. ikisinide derim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim gördüğüme görünüyor derim, başkalarının görebileceği şekilde görünür vaziyetteyse gözüküyor derim. Öz Türkçe denince ben
Hele
Görünmüyorsa haaaamınaaa demek daha asil bence
Çok ayıp
Görünüyor derim. "Çok güzel görünüyorsunuz hanımefendi."😂
Kibar kibar
Tabii ya 😇
Anlatmaya gerek yok gözüküyor 🤣🤣kaba bir tasvir
Görünüyor daha çok derim.
Göziki derim ya da göriyem
Harika
İçin gözüküyor, ev burdan görünüyor. Yani kullanım alanına göre değişkenlik var 😂
Gözüküyor deyince benim gülmem geliyo 😂
O zaman gül 😀
İkisinide kullanıyorum yerine göre bence kaba değil
Kurduğum cümleye göre değişiyor
Görünüyor derim ama diğeride kaba değil
Bilmem hiç dikkat etmedim
Fark ederse kahrolayım sdsdjks
İkiside aynı benim için farklı gelmiyor bana🥳
Görünüyor* tabiki
ikisinide derim
Görünüyor...