Sizce kiskaniyor mu?

en yakin arkadasimdi kendisi, liseyi beraber bitirdik. O 50 kilo falandi ve fizigini cok begenirdi. Banada hep sanki grupta ki cirkin kızmışım gibi muamele yapardi

bir kac sene sonra bu arkadasimla biraz uzaklastik araya küslük girdi ve kiz o sirada baya kilo aldi (75) ve göbegi, bacaklari hatta yüzü baya kilo almisti.

ben 1.62 boylarinda 55 kiloyum yani normalim

ara sira snap falan atiyorum ona makyaj yaptigimda falan ve bana bir kez olsun hayatimda guzelsin falan demedi

hatta « haha ay bu ne » gibi yorumlar yaziyor fotograf paylastigimda

çevrem bana ne kadar cok guzelsin dese de ben onun bir elestirisi yuzunden komplex oluyorum ve uzuluyorum.

geçenlerde bana « hamile misin kiz o ne karnin sismis » dedi. Cok sacma geldi bana cidden bilmiyorum acaba arama mesafe koymali miyim yoksa ben mi alinganim?

arkadaslikta birbirimize guzel sozler soylememiz cok onemli bence, mesela bugun cok guzelsin ya da ruj’un cok guzel yakismis

aslinda yakismayan bir seyi nazikce soylemek bile iyi bir sey bence, « bu pantolon sana olmamis » demeleri bile hosuma gider sonucta niyeti kotu degil ve bana uygun degil ve uyarmasi da hoş

iltifat etmeyen arkadas bence iyi bir dost degil
Sizce kiskaniyor mu?