Hayatının her anını planlayan biriyle sohbet etmek bile beni yorar açıkçası.

Hayatının her anını planlayan biriyle sohbet etmek bile beni yorar açıkçası.

Aslında hayatta planlı olmak güzel bir şeydir ne yapacağını bilmek buna göre hareket etmek karşındaki kişinin davranışlarına buna göre sezgilemek çok güzeldir, ama planlı yaşamakta takıntılı olma karısın da ince bir çizgi vardır eğer Bazı şeylerde sürekli takıntı yapıyor Ben aha bunu yapacağım şu şekilde davranacağım bu şekilde hareket edeceğim diye hayatı kendinin kısıtlıyorsa bu takıntıdır. Aynı şekilde duygularını bilerek ne yaptığını hissederek planlı bir şekilde yapıyorsa planlı olmak kötü değildir yani her şeyde olduğu gibi burada da denge içerisinde olmak önemli
Aslın da planlı yaşamak güzel ama sıkıcı çok monoton bir hayat yalnız şuda bir gerçek ki hayatın da bir planı var zaten yaptığımız hangi planlama tuttuki tüm bu sebeplerle carpe diem diyorum (anı yaşa) 🙂
Bence hayır. Şahsen asla yapamam böyle biriyle. Rastgele bir ğlke seçip buraya gitmemiz yok mu dediğimde bana 986458579633299923 tane yapılacak iş ve plan sayarsa ben o an cinnet geçiririm. Çok rahatsız edici
Savrulup giden bir hayattan iyidir planlı bir hayat bence.
Teşekkürler Eic için 🍎💎
Cevap
9Cevap
mantıklıdır tabi ki de evet
Dakik olmak gibi bişey ve bu beni gerer yorar
Planlı olmak da sürekli tetikte olmak gibi baktığın zaman her anını planlamak imkansız ki keza 1 saat sonrasının garantisi yokken. "
Kişiden kişiye değişir ben hayatımı hep disiplin içerisinde sürdürüyorum planlı sürdüren kişiyle mutlu olurum 😂
Rastgele yaşamanın risklerinden iyidir bence.
iyide her şey rutin her şey aynı neyin planı yapılcak
Plan demeyelim ama o ana göre aksiyon alıp neyin önüne geleceğini bilerek gelmesi mantıklı
Sıkıcı olabilir a-b-c-d bir sürü her durum için ayrı plan
@Ilerdearse ama planli olmanin bircok fayda saglayan sonuclari oluyordur
@_Butlerr_ alabilir ama bu karşındakine yıpratıyor bazen umursamak lazim
En iyi plan plansizliktiir akisina birakmak lazim planlı yasamak güzel ama fazlası zorlayıcı
Planlı insanları severim
Daha mantıklı daha az şey vardır
Mantıklıdır. 🤔
Yok cekilmez
Seni de planlamasin
İlginç
Planlı ise mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?