Hic bir zaman kirdign kadsr kirilirsin aglatdign kadar aglarsin, bugün yarin senden degil evladindan ailenden cikar tabiki aile kura bilirsen, tövbe et diyecemde neyse bilseydin bunu burada sormazdin
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben burada soru soruyorum adam gibi cevaplıycaksan cevapla cevaplamıycaksan boş yapma çek git bide senin gibilere mı uğraşı cam ben
maalesef öyle şöyle söyliyim 8 9 yaşıma kadar yaşadığım ve sonrasındada yasmaktan korktuğum şeyler var ya da o zamanlarda olan şeylerin bugün yine gelip karşıma çıkmasından korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hic bir zaman kirdign kadsr kirilirsin aglatdign kadar aglarsin, bugün yarin senden degil evladindan ailenden cikar tabiki aile kura bilirsen, tövbe et diyecemde neyse bilseydin bunu burada sormazdin
Ben burada soru soruyorum adam gibi cevaplıycaksan cevapla cevaplamıycaksan boş yapma çek git bide senin gibilere mı uğraşı cam ben
O kadar meşgul ol ki bunları düşünecek vaktin kalmasın.
Aslında evet işe yarıyor bu yüzden sürekli bişeyler yapıyorum yeni tarifler el işi şeyler geziyorum çizim yapıyorum falan
Geçmişine bağlı
Herhangi bir tıravmayı bir insan nasıl atlatır? Böyle sorsam daha yardımcı olur mu
Umursamaz olarak
Eylenerek umursamamaya çalışıyorum ama pek işe yaradığı söylenemez
Zamanla geçecektir ama yaşadığın olaylar çok aşırı derin olmalı
maalesef öyle şöyle söyliyim 8 9 yaşıma kadar yaşadığım ve sonrasındada yasmaktan korktuğum şeyler var ya da o zamanlarda olan şeylerin bugün yine gelip karşıma çıkmasından korkuyorum
Eskisi gibi olmaz hiçbir şey Allah'ın izniyle korkma 💐
İnşallah ☺️🫶🏻
☺️🫶🏻
Neden mesela
Geçmişte yaşanan bazı olaylar diyelim bir 9 10 yaşlarında kalan herhangi bir tıravma
Yaş kaç şu an
18
ne desem şimdi :)
☺️☺️
Konu nedir
Seç beğen al
Random birini seçtim
Şöyle diyim ozaman yalancı durumuna düşmek bana inanılmaması
Çok uyuz bir tipe benziyorsun kardeş. Konuyu anlatacaksan anlat daaa taksit taksit ne bu böyle
Anlamıycağın için gerek yok bence ayrıca uyuzda sensin. 😒