Sevgilimden ayrıldım, aynı evde yaşıyorduk. Ayrılalım bile demeden direkt çıktım gittim. Saatler oldu hala aramadı yazmadı. Buna şaşırmıyorum çünkü çok ağır şeyler yaşıyorum yıllardır. Sözde aşık, seviyor. Kadınlık gururum kalmadı. Günlerdir aylardır ağlıyorum, eridim bittim artık. Narsist bir insan olduğuna inancım daha fazla arttı. Onunla hala iletişim kurmadım, eşyalarımın bir kısmı onda. Yarın gidip o evde yokken almayı düşünüyorum. Arkadaşlarımla arama soğukluk girdi ilişkimden dolayı, şimdide bu acıyı nasıl atalabilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Tecrübelerinize açığım, kendisi oğlak burcu.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
"Ayrılalım bile demeden direkt çıktım gittim. Saatler oldu hala aramadı yazmadı." Adam ayrildiginizi henuz anlamis olabilir mi?
Ben anladığını düşünmüyorum, büyük ihtimalle trip attığımı akşam evde görüşeceğimizi düşünüyor, ama sabah attığı mesajlara ve aramalarına dönmedim mesela… Buda ilginç
İşte evlenmedigin biriyle aynı evde yaşamamanin bir sebebi daha yapmayın etmeyin öyle bir insanin sizi sevme ihtimali yoktur neden anlamıyorsunuz
Ama evlendikten sonrada bunlar yaşanmaz mı? Biraz açabilir misin rica etsem
Ben sana erkeklerin düşünceleri ile ilgili biraz özet geçeyim umarım yazdıklarımı anlarsın. Erkeklerin doğasında cinesllik vardır maalesef ve bu ihtiyaçlarını karşılayacak devamlı sürekli birine ihtiyaç duyarlar ciddi düşünmediği biriyle sevgi sözcükleri altında her şeyi yaşarlar tabi bu süreçte f*ck body gibi takılirlar. Yani seni sevdiğini söyler yanında olur ama anlık bir yalnızlikta yönelimleri farklılaşır. İsterse benim 20 yıllık erkek arkadaşım olsun, eğer o ilişkiyi adlandirmayip benle aynı evde yaşamak isterse kabul etmem çünkü bunun tek bir amacı olabilir ciddi değilim ama ihtiyacim var. Yani evde sana bakabiliyor ayni evde yasayabilecek güçte iseniz en basitinden küçük bir nikah bile yapıp buna anlam yüklerdi. İşte tam olarakta olay şu evlilik basit bir şey değildir ve tabi karşındaki narsist ruhlu kişi de bu sorumluluğa sahip çıkmayacağı için böyle bir yonelimi olmamıştır. Sana evlilik konusu açmış olsa dahi inan bana böyle bir şey olmayacaktı. Zaten aklı başında bir kız bilir sevdiği adamın onu 1 dakika bile görmese arayacağını merak edeceğini başta dediğim gibi ufak bir yalnızlıkta yönelimleri hemen farklı tarafa uzanır buda demek oluyor ki sen onun sadece bir müddet ev ihtiyacı gibi bir şeysin. Üzgünüm acı ama gerçek bu yüzden aklını başına al bir daha kimseyle ilişki yasamasan bile aynı evde kalma çünkü seni her zaman ucuz görürler yarın git eşyalarıni al ve onu hayatından sil seni manipüle etmesi çok zaman almaz diğer türlü başarılar diliyorum
Vaktin için teşekkür ederim öncelikle çok değerli benim için. Şöyle ki, son 1 ay cinsellik bile yaşamıyorduk, ve 7-24 beraberiz. Söylediklerini dikkate aldım
Allah yardımcınız olsun zordur haramın sonu acıdır hüsrandır
Narsist se hiçbir şey yapamazsin maalesef
Artık tükendim, ellerim kollarım bağlandı ne yapacağımı bilmiyorum sadece sabrım kalmadı artık
Sabır bırakmazlar narsistler
Gerçekten öyle, acı çekmekten hep korktuğum için ayrılamadım ya da hep geri döndüm
Ya öyle kabul etceksin ya da ayrılacak sın değiştirme ihtimal in yok
Açını yasamadan atlatamazsin
Evet ama kaçıncı bu yoruldum artık
Yöntemlerinde bir sıkıntı var demek ki
Nasıl mesela?
Hep sürekli böyle oluyorsa senin seçtiğin kişilerde sorun var demektir
Sadece manevi destek verebilirim
Neden bitti sen onu de bi
Çünkü hergün bir belirsizlik yaşatmasından yoruldum, bu belirsizliğin içinde büyük bir güvensizlik yatıyor kendisinden yana. Bu söylediği şeye gün içinde uymaması gibi örnek vericek olursam. Herşeye bahanesi olması, mevzu bir kızda olsa hep bir şekilde bir bahanesi var
Instagram kullanmıyorum
Aynı şeyler mi yaşadın?
Evet ondan dedim zaten