her şey bu kadar zor olmak zorunda mı ya çıldırcam az kaldı bak Süveydanız elden gidiyor ona göre 😀😀
Huniyle dolaşacağım eger bu sefer de olmazsa🤷♀️🤷♀️
her şey bu kadar zor olmak zorunda mı ya çıldırcam az kaldı bak Süveydanız elden gidiyor ona göre 😀😀
Huniyle dolaşacağım eger bu sefer de olmazsa🤷♀️🤷♀️
Huniyle olacak olsa 😅 insanın minik isyanlarından birisi de bu. Sabırsızız biz, bunu yaradan da söylemiş. Belki olmaması hayırlı, belki de zamanı var. İstediğimiz canlı veya cansız, maddi veya manevi her olursa olsun çabamız yetmiyorsa kaderimizde yoktur belki de. Olmayan hiç bir şey için üzülmüyorum, sahip olduklarımla yetiniyorum.
Bu genelde algıda seçicilikten kaynaklanır. Aslında dünyadaki herkesin istedikleri de istemedikleri de olur. Ama beynimiz bunu farklı algılamayı seçer ve istemediklerimize odaklanırsa, o sırada olan istediklerimizi görmezden geliriz ya da istemediklerimizin olmasına takılı kaldığımız için diğer istediklerimizin olması için çaba göstermeyi bırakırız
Bazen hayat, istediğimiz gibi gitmez çünkü her şey bizim kontrolümüzde değildir. Belki de doğru zaman veya doğru şartlar henüz oluşmamıştır. Ama bu, olmayacağı anlamına gelmez. Sabır ve çaba önemli. Belki de yaşadıklarımız, bizi daha iyisine hazırlıyordur. Vazgeçmeden devam etmek en güçlü adımdır.
Olmuyor deme hayır olur neden olmazmış. Olumsuz konuşma lütfen 😂
Olacak, olur de daha güzeli olacak de. Pozitif konuşalım arkadaşlar isyan etmeyelim
Cevap
20Cevap
Benimde isteklerim olmaz hiç hayat adil değil :D
Ne istiyorsun daha allahtan bela mı😂
Evler arabalar arsalar altınlar gözün doysun zalımm 😂ironi değil bu arada arkadaşlar dolandırın. Ahahah
Allahtan kork 😂😂😂
😄Korkuyorum tabi 😄
Gece çöp atarken şeytan çarpmıştır Süvüşüm👀😅 şeytan çıkarmaya bana gel
Şeytan benim kızım 😀😀😀
Abuzer'i nasıl ayarlayamadın o zaman bana. Aşkından uykularım kaçıyor🥺 yazık değil mi banağğğğ
Abuzer Nuh diyor peygamber demiyor sjsjs
Allah b*lanı versin Abuzer😒🥺😅
Abuzer diye biri var mı cidden ya bu isim olmamış ama djsjs
Gelecekteki sevgilim😅 beni alsa alsa Abuzer alır haha. Katlanmak zor bana😅
Şeker gibi kızsın ya oysa 😀
Sorma sorma😅 ne şekerim ne üfff😅 benimle birlikte olan çayı şekersiz içmeye başladı benden sonra haha
Ne yapıyon kız adamlara 😀😀
Siyanürle zehirliyorum yavaş yavaş hehe
Tövbeler olsun djsjs
Olur olur merak etme 😇her şeyin bir vakti saati var. Olmasa da nasipte yokmuş demek lazım 😎
Hunini ben alırım, neon sarısı..
Kips..
Bizim de olmuyor. Yalnız değilsin en azından 😊
Eğer senin için hayırlı ise inşallah duaların kabul olur 😊
Bizim istediklerimiz bazen hayırlı olmayabilir ama. O yüzden sen çok istiyorum diye dua et ama sonuna hayırlı ise olsun diye ekle bence. Sonra pişman oluyoruz. Duaları doğru etmek lazım.
Huni şu an durumu çözmeye çalışıyor hsjdjdjdjdjd Benim de istediklerim olmuyor ablam hsjdjdj Kalk 2 rekat namaz kılıp dua edelim jsjdjd
Vallla zaten tek ibadetim oruç 😃😃😃
Amin ecmain hahaha🤣
istediklerimiz hep olsaydi o zaman hayat sıkıcı olurdu ya:)
İnsan istedikten sonra olmayacak, imkânsız bir şey yoktur...
Zamanı değildir veya hakkında hayırlısi değildir böyle düşün aksini dusununce insan icinden cikamiyor
Yeterli cabayi gosterdigini dusunuyorsan ve hâlâ olmuyorsa akışa birakmak en iyisi
Belki de istediklerinin olması hakkında hayırlı değil. Ya da vaktini zamanını bekliyordur.
Sebepsiz hiçbir şey yok şu alemde.
Olması için ne yapıyorsun
Çok basit isteme 😃
Uber olmuşsun işte boş ver gerisini
Nasıl oldun o uberi az tüyo versene
Eyvallah tamamdır
Çünkü çok şey istiyorsun veya istediklerin olursa daha çok isteyeceksin
Lambadaki cinin eksik de ondan. Ben de bir tane fazladan vardı onu göndereyim bari 🤣
Vakti gelince olur sen dua et
Sonuçta dua ücretsiz 🤭( hemde tutuyo kız )
Sen yine de huniyi giyme
Zamanı vardır istemekten vazgeçme olur elbet
Günün birinde olur.
Daha makul istekler sec olmadi
Gider gelir haci yatmaz gibi that's life
Ne alaka nicinmis o yaa
Herkesin istediği olmuyor, boşuna hayiflanma
ne istiyorsun ki bu kadar olmuyor
Olmayan ne
İstemeyince olur
Olmuyo olmuyoo
Merak etme olur