Merhabalar,
Şu an buraya yaziyorum cunku basarmak istiyorum artik! peki benim icin basarmak neydi? benim icin basarmak, istedigim bir isi veya bir objeyi yapabilmektir, kolayligi ve zorlulugu pek umrumda degil sadece o isi dusunduysem yapabilmek onemli benim icin.
Iste benim asil sorunum buydu sadece hayal ediyorum baskalarin hayatindan istiyorum diyorum yapacam yapmak istiyorum diyorum hatta bazen ne yapmak istedigimi bile bilmiyorum cunku hicbirsey yapmadim basaramadim. Ne kadar yardim istesem olmuyor, herkes kendi derdinde. Sirf ben istiyorum diye arkamdan itmiyecekler. Ama insanin yanindayim demesi bile itikliyor aslinda seni basariya
Anlatmak istemiyorum, anlatmim diyorum belki olmaz ama gene milletede anlatiyorum.
Ailem gibi olmak istemiyorum yani ailem gibi olmak istemiyorum derken kariyerlerinden bahsediyorum evliliklerinden bahsediyorum. Yoksa ailemi cok seviyorum ve iyiler.
Ben sadece basarmak istiyorum ama olmuyor yapmiyorum nasil olacagini bilmiyorum
Okadar herkese yardim etmek istiyorum, calismak istiyorum, zorluk istiyorum.
Ogretmenimin soyledigine gore kendimi co zorluyormusum, cok dusunuyormusum kendimi rahata birakmam gerekiyormus. ANLAMIYORSUNUZ ISTE!! ben kendimle zor olsam disiplinli olsam boylemi olurdum?
Umarim buraya kadar okuyan olmustur yardimci olursaniz cok sevinirim
Sacma olsun olmasin bana her turlu bir fikir verebilirsiniz
(NOT: benimle acik acik konusabilirsiniz uzulurum diye soylememezlik yapmayin , bunun icin gayet mature ve olgun bir insanim)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer